-
.
. -
b
žádná miley tu není jen podvodníci -
?
Jak můžete srovnávat Miley s Michaelem Jacksonem? OMG! -
-
Re: ?
zhe??já to též nechápu.... -
-
Re: Re: ?
Podle mě je Michael lepší než Miley!!On byl strašně talentovaný hlas měl božský,uměl neuvěřitelně tancovat nejvíc mě zaujal MOONWALK!!Byl strašně milý a hodný...pomáhal ostatním...No co dodat prostě LEGENDA!!KING OF POP!! -
-
Re: Re: Re: ?
Já neříkám nic špatného...Miley mám taky ráda ale je fakt zhe Michael byl lepší!!Miley využila Mandy aby se pomstila Nickovi!!No spíše se předváděla před ním!!Já jsem si stáhla Teen choice awards 2008 a šlo vidět že ji využívá!!Chovala se tam jak naprostá TRAPKA!!Dělala takový divadlo....Tím mě velice zklamala!!Kdyby byla s Mandy nej kámoškou tak by byly spolu furt!!Jenomzhe se teď dívám na její Twittery a co nevidím!!Zhe je prý nej kámoška s Demi Lovato!!Tak to jsem fakt nepochopila!!a co Mandy??!Na ní se vysrala!!to je můj názor!!A omlouvám se všem komu jsem napsala hnusný trapný komenty!!Fkt srry -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Že, já jsem to taky nepochopila s tou Mandy a Demi..
Já mám Miley strašně ráda, je to moje nejoblíbenější zpěvačka i herečka, ale Michael je prostě legenda. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
No konečně už někdo semnou souhlasí xD
-
-
-
-
-
-
g
vše nejjj miley -
pro sweet.anne
Si vážně vtipná a trošku i nechápavá v tom co se tu snažíme říct,ale to je jedno vy na to sami(snad)přijdete... -
-
Re: pro sweet.anne
Rozumím tomu moc dobře.
-
-
tak co?
Hej tak jak je to s tím koncertem?Já jsem taky psala do Brava,a tam mi taky řekli že o ničem neví,i do O2 areny!!!Jako,byla bych hrozně moc ráda kdyby to byla pravda,ale určitě by se o tom mluvilo!!! -
Miley
Miley bude plnoletá až v 21letech v Americe je to jinak *3* -
Miley as Hannah
Joo sice nemam ráda Miley ale líbí se mi od ní pár písniček a taky film Hannah Montana ve filmu je super *14* Tam je ještě taková super Miley takovou sem jí měla ráda, ale teď má piercing a maluje se atd. a už to neni ta roztomilá Miley Stewart *9* -
-
Re: Miley as Hannah
Joo a wim neuvěříte mi to, nikdo mi to nevěří *9* ale mám na Miley skype a někdy je on-line teda vlstaně jenom večer to je u nich ráno a než de do práce tak je online no a někdy je tam i její nej kamí Mandy a píšu si s nima a tak, ale samozřejmě myslim si že mi to neuvěříte věří mi to jenom pár lidí už sem jí viděla i přes webku ... -
-
Re: Re: Miley as Hannah
Jestly ho chcete dam ... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Miley as Hannah
prosím, prosím, dáš mi skype na Miley? -
ahoj napsala bys mi prosím ten skype do vzkazů díky *3* *3* *3* -
sprominutím za prvé..kdyby si byla fanoušek miley a měla ji ráda a měla doopravdy její skype tak bys si ho nikomu nedávala a nechala si ho jenom pro sebe... a za druhé..znám tolik lidí co říká že má skype miley a že se jim ukázala ve webkameře...haha jasně už vidím miley jak se každýmu ukazuje ve webce... to by pak teda bylo soukromí jak něco.. směšný mno.. *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley as Hannah
Já to věděla že mi nebudete věřit, dit já taky Miley ráda nemám jenom sem dostala její skype od kámošky a chtěla zjistit jestly to je ona, a podle mě jee, taky sem tomu nevěřila a dělala sem že je to nějaká pipin a co si na ní hraje ale přesvědčila mě prostě si myslím že to ona je, tak se ptám jestly ho chcete protože já si sní moc nepíšu, já vám ho klidně dám nejsem žádná, to je moje a nikoho, já vám ho klidně dám a můžete si to zjistit sami, jestly to je ona nebo neni já to newim jistě jestly to ona je jenom si to myslím moc o ní newím protože mě nezajímá ale můžete si to zjistit ale jak chcete, fakt bych ho dala ... *4* *9* Jenže prostě nikdo mi nikdy nevěří *9* Prostě jako mají všeci celebrity twitter tak někdo má i skype ... *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley as Hannah
já mám nápad...tak mi pls do vzkazů pošli ten její skype a já ti pak odepíšu jestli mám ten stejnej ok ?? *3* *3* *4* -
problém je ten že já mám taky miley skype a píšu si s ní už asi půl roku...a navíc mi říká taky takový věci jak tobě... takže nvm mno.. ale ve webce se mi ještě neukázala protože není taková hrr hrr...takže si nemyslím že ty máš pravou miley..proč by se jinak miley každýmu ukazovala ve webce... *13* *9* -
A ve webce se mi vlastně neukázala ona ona nechtěla že prej musí jít viděla sem jenom Mandy, a to sem si myslela že když se mi nechce ukázat že to neni ona ale potom se vrátila a já se jí ptala na různý věci a prostě všecko věděla a že prej nesnáší bulváry jak píšou o ní a Liamovi že sou to všechno kraviny ale předemnou že to nebude komentovat že to je její věc a tak ... ale jak chcete můžete si to fakt zjistit sami já nemám problém vám ho dát ... !!! Nemusíte mi věřit ale za zkoušku nic nedáte jen sem vám chtěla dát Mileyn skype, když jí máte rádi ... *9* *4* *9*
-
-
-
-
-
-
Já Miley měla ráda, jistě pořád má dobré písničky, ale mám ji jen ráda, to třeba já nevim Lady GaGa je podle kmého názoru lepší, byli doby kdy jsem jí fakt milovala, ale časy se mění........
-
-
ale ted si to právě napsala...časy se mění a miley nemuže být pořád tou starou "úzkoprsou" miley jakou bývala *3* *5*
-
-
To je sice pravda, ale nezapomeň že její fanoušci byly na něco zvyklí. A jak to vypadá dnes po její změně? Má o víc než polovinu fanoušků míň
-
-
-
hanah
já mám taky s miley hodně společného pojedu za ní v létě na 2 týdny už se těším na její koncert hodně lidí mě nevěří že jí znám osobně ale teta pro ni pracuje tak jí znám mnoho miluji tě hano -
-
Re: hanah
jsi fakt vtipná hahaha -
Re: hanah
hahahha to tezko ona mmluvi anglicky a ty cesky a ona je v usa a ty jsi v cesku. *4* -
-
Re: Re: hanah
aby ses nedivil chlapče..třeba miley356 umí anglicky ayb se s ní mohla domluvit, třeba její teta pro ní vážně pracuje a myslim že do usa už dneska taky není moc velkej problem se dostat.. *3*
-
-