Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuncikkk

Hlasujte prosim

Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D
  • dasha86

neznaju:-)

ta holka vypada sympaticky, ale nejak mi unika, kdo to vubec je *5*
  • Ahoj

Ahoj lidi, "Majký" předběhl "Majlí", ale i když mám oba stejně ráda, mám radost, že i když je "Majký" po smrti, tak je oblíbencem ČR. *3*
  • lili1997

cislo

ahojik holkz nevim neco sem hledala asi adresu miley a tam bylo asi i jeji cislo nevim moje nevlast babicka bydlela v americe a le umrela pred 2 roky a mely tam taky takove podebne cislo tomuhle tak a je to (800)627-2022 *14* *14*
  • krecek150

Bléééééééééé

Miley je blbá kráva co je hnusná i v tý její blontatý paruce.Vypadá jak lochneska *10*
    • hannah54miley59

Re: Bléééééééééé

ty si takova pitoma kravčí mrcha,tak za 1.nejsi zaregistrovana
      2.když ji nemas rada tak vypadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
      • Re: Re: Bléééééééééé

Bud ticho!
        • Re: Re: Re: Bléééééééééé

ja ti dam bud ticho ja si te najdu jeste jednou me naseres
    • Re: Bléééééééééé

jseš gooooooood
  • .

..
  • syndynka

jj

jj přesně to už tady bylo tolikrát já sem miley a ja taky no to je super ale miley sem nepříde tak nevím na co se vy falešny miley snažíte !!!!!! *3* *10*
  • tfpdaa
    Bomba! Pár dnů zpět jsem se mohla počůrat smíchy. :D Nejdřív se dozvim, že nový album Demi se má jmenovat #Skyscraper, asi nemaj ani zdání že album Demi který vychází 20 září se jmenuje #Unbroken a je to největší hit twitteru. Oni vlastně twitter ani neznaj. Pak že Justin má přijet do Prahy. Ještě větší prča a blbost xD. Co se dozvim nakonec?! Že pokud umřu dřív než Miley tak mi pujde na pohřeb ne? *15*
  • kika.14

všetko naj!!

HAPPY BIRTHDAY MILEY!!!!!!!!! *15* *15* *1*
  • Jak to teda bude?

Ahoj lidičky, chci se zeptat jak to je s tim koncertem Miley? Jelikož nevim už čemu mam věřit... Do novinek nikdo napsal že budou v půlce nového roku, jenomže lístky na rok 2010 už se většinou prodávají takhle dopředu! a ještě ta holka tady psala že psala do o2 arény a nic... Já osobně jsem tam teĎ taky napsala jelikož mam s toho hlavu na 100 votáček a čekam na odpověď...ale jinde než v o2 aréně by to asi nebylo že ne?
    • Re: Jak to teda bude?

hej newím ale může to bejt i jinde...:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit