-
skype miley,???!!<3
zmlkni jo a jediná lochneska si tu ty (nebo ani nevíš co to znamená)!!
mno a chi se vás všech zeptat nemá někdo skype(pravý)na miley ted sem si ho pořídila mno...tak vás všechny prosím napište mi hodo vzkazu(vymenim za jiný kontakt na miley )-většině jsem ho už dala! -
Podíváte se?
Podívejte se na můj blog. www.ajcin.blog.cz , můžete tam najít hodně novinek o Miley. DÍk moc -
Top Miley
Ahojte, země která má Miley nejradši je oficiálně Brazílie. Česká Republika je na 48.místě s 284 lidmi. A to si říkáte fanoušci! *5* Lépe dopadla Demi Lovato(40.místo), Sága Stmívání(38.místo), Jonas Brothers(28.místo). Nejhůře to schytal Justin Bieber(53.místo). A samotné Česko jako nejlepší země světa skončilo na 35.místě! Vede Litva(nevím, co je na ní tak skvělýho). -
-
delete
-
Re: Top Miley
juj no mazec *15* *1* -
Re: Top Miley
Jo, tohle bylo prosincové kolo a snad bude lednové.
-
-
víkend
ahoj co víte o miley *7* -
Hele lidi!!!
Miley by měla mít v praze v o2 areně koncert dne:6.3.myslim *7* *14* *3* *1* *4* *15* *8* *4* *14* *3* -
-
Re: Hele lidi!!!
neni to 6.3. ale 3.6. -
Myslíš za necelý rok????????????? Tak to jo, to si stihnu přichystat nějakou tu bombu!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Hele lidi!!!
jdu si taky přichystat bombu a narvu jí to do hubi! *9* *9* *15* *15* to je její jídlo ještě víc stloustne *15* -
-
Re: Re: Re: Hele lidi!!!
Tak si pomlouvej...... Když vydím co tady píšete jste vážně blbí ! Dívala jsem se tady na Diskuzi a napíši co píšou všichni nelezte sem ! Miley se vám nelíbí tak běžte někam jinam a né sem! A s těma bombama už běžte někam ! Konečně by jste jí mohli dát už pokoj! Tak schválně vy si myslíte že jste lepší než ona ale to pochybuju! Aspoň nikoho nepomlouvá jako vy! Ale vám je marný cokoliv říkat stejně to ignorijete a ještě mě odepíšete ty vaše trapný názory který tady ale vůbec nikoho nezajímaj! *16* *16* *16* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Hele lidi!!!
Prosimtě co si o sobě myslíš ? Jak ty můžeš vědět jestli někoho pomlouvá ? Si směšná :D :D A každej tady říká svůj názor tak já nevim že ste takový debílci a furt tady píšete to svý běžte jinam !! Proboha . Tohle není žádná skupinová diskuze jenom pro fanoušky ale pro všechny takže si dejte pohov !!! *4* *3*
-
-
-
Re: Re: Hele lidi!!!
Vy ste trapní s těma bombama ! Jo a pro tebe Miley tady nebude v tu dobu bude uplně někde jinde ! *8*
-
-
no tak to si zapcham usi!!!! *8*
-
-
the last sonng
film the last song je super a ještě lepší je ta knížka!! -
Miley
vona je nejlepsi mucq *14* nwm proc na ni nadavate vy debilove se proberte!!! *13* jo je mnohem lepsi nez selena tak tahnete...! *16* -
-
Re: Miley
Hej videli ste vubec nejakej porádnej film od Seleny? *1* Ne co. V HM hrala pidi roli mrchy a hned ji odsuzujete. Mozná Miley zpívá líp,ale Selena hraje o 100% líp než Miley.Miley hrala jen v HM. A Selena za kračí dobu stihla natočit daleko víc filmu *1* *1* A její zpívání taky není špatny *14* . Miley je skvelá zpevačka *14* Selena je lepší herečka *14* *14* Muj nazor *3* Ríkejte si co chcete *4* *1* -
-
Re: Re: Miley
Selanu moc neznám§ Je asi pravda že za kratší dobu stihla natočit více filmů, ale asi né takových trháků jako je Hannah Montana! Né snad? -
-
Re: Re: Re: Miley
Tj fakt ae seriál Wizards of Waverly Place se knám za chvili dostane a to je seriál od tvurci HM takže myslím zhe to bude taky trhák a tam hraje Selena hlavní roli *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
nejvice zboznuju miley , ale selena se mi libi ve WofWP , Princess PP a podobne :-* :D:D <3
-
-
Re: Re: Re: Miley
no tak samozdrejme za je hannah montana trhák jak tady tak v americe i jinde ae selena ma trhaky který letej v americe...treba wizards of veverly place nebo jak se to pise ne tootally new year nebo another cinderella story a jiný...miley hrala sice jenom v hannah ae zato ma vice uspechu ve zpivani kdezto selena v hrani takže sou si kvit jeste nejaký otázky?!!!?!! *1*
-
-
-
-
Jezisii
A jako Miley vám píše česky jo?? To POCHIBUJU!!!! Ona je angličanka a česky neumí.. a taky POCHIBUJU že tady někdo umí pertfektně anglicky!! *7* Trapaaas *1* -
-
Re: Jezisii
Píše anglicky a když ty anglicky neumíš tak si můžeš překládat na GOOGLE.CZ *3*
-
-
miley
Ahoj, prosím jukněte se na můj blog www.mileycyrusprincess.blog.cz
jso u tam fotky miley a hmtm -
-
Re: miley
kdo by se chtěl na ní dívat!
-
-
...
je to nejlepší holka na světe a skvěle se sní kecá!!!(píše)a ráda se snaží odpovědět všem na otázky! -
-
Re: ...
jo a aky? -
-
Re: Re: ...
co aky jako tam kde si sní píšu jo tak to vim já a potom ještě pár lidiček kterejm sem to řekla víš!! *15* *1* mno ono se o kontakt takhle nežádá!!! -
-
Re: Re: Re: ...
prosim posles mi email miley cyrus na muj email misickavechetova@seznam.cz -
Re: Re: Re: ...
VIS JA SEM TO CISLO NIKDE NASLA NE ZADALA
-
-
-
Re: ...
a jaký to má?
-