-
jj
Miley je ta nejlepší herečka,zpěvačka.... *3* -
hlasujte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
http://domculka13.blog.cz/0909/1-ko lo-sonp#comment65096711 Ahoj Hlasneš pls pro miley-the climb??? *7* -
Vsechno nej
vsechno nejj k narozeninam miley =) *4* -
pro ty co jsou právě online hlásněte tady pro mileyworld sice nevím vo co de ale chci vědět kolik lidí zareaguje http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieb er_Baby -
-
Re: online
zajímavé NIKDO NEREAGUJE *7* -
-
Re: Re: online
aaaa už jeden človek *5* -
-
Re: Re: Re: online
jj já tam hlasuji. Myslíte že zase bude za tenhle měsíc nějáký Top Miley Country??
-
-
-
-
...
-
-
Re: Ok
KONEČNĚ někdo rozumnej! Přesně tak, já zas nemusim Vanessu Hudgens, Demi mi je volná. Ale máš svatou pravdu, jsem ráda že jsou tu i inteligenti :D -
Re: Ok
prečo nemáš rada demi?:DDDD
-
-
Proč nikdo nepíše komentáře o Tygovi! 4 jsem zatím napsala jen já!
-
style
No tak v Cant be Tamed ma dobre udelanej style narozdil od druhych videji treba 7things tak to neni takovy jako v cant be tamed.. jak se vam libi new style Miley??
me teda jo.. :) *14* -
-
Re: style
Její NEW styl se mi teda fakt nelíbí...Začíná bejt stejná jako ostatní zpěvačky(Lady GaGa).Prostě chce šokovat....a to se jí daří... *10* -
-
Re: Re: style
já bych její styl neodsuzovala! Mě se líbí a komu ne, tak si to může nechat pro sebe. Každý má SVŮJ styl!! *16* -
-
Re: Re: Re: style
přesně tak *3* *3*
-
-
Re: Re: style
no a co! Mě se Miley líbí a její new styl mi nevadí! Miley je beeeeeeeeeeeeeeest fever! A Can´t Be Tamed se mi moc líBííííííííííííí vlastně celý to CD *14* *14* -
-
Já už jí ted teda fakt nemusim.jo a Hanno nauč se psát-ne fever ale FOREVER!!! -
-
Re: Re: Re: Re: style
Haha když bys uměla anglicky tak bys věděla že Fever je zkratka že! Když se podíváš na anglický stránky je tam Fever! A píše to víc lidí né jenom jeden člověk! A ty nejseš ani pravej fanoušek tak moc nemachruj! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: style
aha sorry *3* -
To jsem ale nemyslela na tebe! Ale na mileyinka! -
jedinej kdo tady machruje seš jenom ty !! *16*
-
-
no a co tak už ji nemusíš. tak se běž radši podívat na 1.sérii Hannah montany at uvidíš miley jako malou ! *1* -
-
tě aspon uspokojí se dívat na tu "malou miley" v růžovejch šatičkách. ty nejsi fanoušek opravdové Miley. ty si prostě jenom fanoušek seriálové Miley alias Hannah Montany v růžovejch šatičkách. *8*
-
-
-
souhlasím s tebou ! *3* Miley je Best FOreveR *14* *14* *3* *4* -
-
sem rada ze ji maj zatim aspon naky lidi radi :) -
No a co že se změnila, mě to nevadí, ani to nějak nevnímám že a líbí se mi to no ze začátku to byl trochu šok, ale hned jsem si na to zvykla
-
-
-
-
-
miley miley...
miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley
kašlu na vás! mimochodem tu knihu si kupovat nebudu já nežeru takovýhle blbiny četla jsem začátek a víc nepřečtu! stala se z ní snobka a i tak ju nežeru tečka. -
-
Re: miley miley...
Mám otázku kde sis četla ten začátek knížky když jí nemáš, jo a nelez sem , protože už mnohokrát se sem psalo že takový jako seš ty sem fan Miley nechtěj, tak si padej a už se sem nevratcej.
-
-
bkjfd
Miley na AMA's bude zpívat novou písničku Forgiveness & Love mě se líbí je hezká -
-
Re: bkjfd
jj taky sem to viděl... je to i na people.com/mileycyrus
*4*
-
-
TWITTER!
chcete něco říct miley ??? tak jí to napište na twitter.... http://twitter.com/#!/gypsyhearttou r
tohle je opravdu miley.. *3* *4* -
-
Re: TWITTER!
jj, vím, jenže ona si toho nevšimne,jak je tam těch stovky zpráv *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: TWITTER!
tak musíte to tam pořád psát no.. dokola a dokola *15* *15*
-
-