-
WebSite
http://mileyc-smiley.blog.cz/ -
tady s těma ... nebudu už ani minutu
padám... *10* *10* *10* -
Blog ;)
Třeba by vás mohl zajímat blog... http://rocker-girl.blog.cz ;) -
Miley is best singer in the world! ♥ I love she..♥♥
-
-
Když už chceš psát anglicky, tak se nauč "I love her"...ne "she".
-
Yea <33
-
-
Ostrihané vlasy sa mi moc nepáčia, ale si SUPER HEREČKA
-
!
Bože lidi!nechápu co tu furt probíráte.Vzdyt staci jenom napsat ze mate treba raci selenu a ze miley neposloucháte.vsichni prece nemusi poslouchat vsechny ale nadavkama tu nic nevyresite.
jinak musíme Miley dostat zpátky na první,neb aspon na druhe místo!! :) *3* -
-
Re: !
tj
-
-
miluju ju
je to nej nej nej spevacka co mohla kdy bejt *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *4* -
trapný
Shellby vis co ty jsi pekne depil a jdi radsi do prdele nez te tam posleme mi vsichni co miley mame radi nevi co proti ni porad mas tak di na diskusi sve oblibene zpevacce zpevakovi na diskusi a nese tady ty zasranej vy... kretene *8* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: trapný
píše se debil a ne depil obojí jseš ty!!!!! -
Re: trapný
jo a jeste jsem na neco zapomela tohle plati i pro anonymku13 a pro tebe taky ty zasranej nufe *15* *16* *16* *8* kreteni jse vy vsichni co nadavate miley *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: trapný
jdi někam.Na nás nadávat jako nebudeš!nuf je náhodou super a má pravdu!!!! -
-
Re: Re: Re: trapný
:)super??_díky..věř mi že ty máš taky pravdu! :)
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: trapný
*4* *3*
-
-
-
Nepodělej se z toho!! *1* *3* -
jojojo stejne nejtrapnejsi si tady ty *13* *5*
-
-
-
normální?
normální ano ale možná pro vás pro mně ne a pro ostatní hetero.je to taky nenormálnost!!a na mým věku nezáleži bo ty jsi určitě jen o pár let starší trakže nemachruj a mě bude na konci července 13 takže stěr! *4* *15* -
-
Re: normální?
Tak poslouchej, nejsem holka ale kluk, a laskavě si nech těch svých pitomích poznámek, je to normální! a to i pro hodně heterosexuálů! prostě to nemůžeš pochopit!!! láska jako láska! Víš kolik celebrit podporuje homosexuály?! Nic o tom nevíš, tak zmlkni!
-
-
mileynka
ahoj som mileynka(nie som miley cyrus) iba ma tak volajte lebo miley je best a vždy a vždy bude! a kdy bude mať miley svoj koncert *7*