Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fun.miley

WebSite

http://mileyc-smiley.blog.cz/
  • tady s těma ... nebudu už ani minutu

padám... *10* *10* *10*
  • kate.szv

Blog ;)

Třeba by vás mohl zajímat blog... http://rocker-girl.blog.cz ;)
  • Miley is best singer in the world! ♥ I love she..♥♥
    • kiss.miss
      Když už chceš psát anglicky, tak se nauč "I love her"...ne "she".
    • Yea <33
  • Ostrihané vlasy sa mi moc nepáčia, ale si SUPER HEREČKA
  • !

Bože lidi!nechápu co tu furt probíráte.Vzdyt staci jenom napsat ze mate treba raci selenu a ze miley neposloucháte.vsichni prece nemusi poslouchat vsechny ale nadavkama tu nic nevyresite.
    jinak musíme Miley dostat zpátky na první,neb aspon na druhe místo!! :) *3*
    • kajuska4

Re: !

tj
  • miluju ju

je to nej nej nej spevacka co mohla kdy bejt *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *4*
  • mileycyrusfan

trapný

Shellby vis co ty jsi pekne depil a jdi radsi do prdele nez te tam posleme mi vsichni co miley mame radi nevi co proti ni porad mas tak di na diskusi sve oblibene zpevacce zpevakovi na diskusi a nese tady ty zasranej vy... kretene *8* *16* *16* *16* *16*
    • Re: trapný

píše se debil a ne depil obojí jseš ty!!!!!
    • mileycyrusfan

Re: trapný

jo a jeste jsem na neco zapomela tohle plati i pro anonymku13 a pro tebe taky ty zasranej nufe *15* *16* *16* *8* kreteni jse vy vsichni co nadavate miley *8* *8* *16* *16*
      • Re: Re: trapný

jdi někam.Na nás nadávat jako nebudeš!nuf je náhodou super a má pravdu!!!!
        • Re: Re: Re: trapný

:)super??_díky..věř mi že ty máš taky pravdu! :)
          *3*
          • Re: Re: Re: Re: trapný

*4* *3*

Nepodělej se z toho!! *1* *3*

jojojo stejne nejtrapnejsi si tady ty *13* *5*
  • nicky0012

normální?

normální ano ale možná pro vás pro mně ne a pro ostatní hetero.je to taky nenormálnost!!a na mým věku nezáleži bo ty jsi určitě jen o pár let starší trakže nemachruj a mě bude na konci července 13 takže stěr! *4* *15*
    • heatcliff

Re: normální?

Tak poslouchej, nejsem holka ale kluk, a laskavě si nech těch svých pitomích poznámek, je to normální! a to i pro hodně heterosexuálů! prostě to nemůžeš pochopit!!! láska jako láska! Víš kolik celebrit podporuje homosexuály?! Nic o tom nevíš, tak zmlkni!
  • mileyisthebest

mileynka

ahoj som mileynka(nie som miley cyrus) iba ma tak volajte lebo miley je best a vždy a vždy bude! a kdy bude mať miley svoj koncert *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit