Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj

miley cyrus je nejslepsi na svete
    • hannah54miley59

Re: jj

souhlas
    • Re: jj

Neni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8*
  • hannah54miley59

Ahoj

ahoj jak se vsichni mate?ja moc dobre ne *9* *9*
  • syndynka

takže

takže hele když se tady náhodou oběví ode mě napsaný že nesnáším miley tak to není pravda někdo mi leze na profil a snaží se proti mě včechny poštvat takže si toho nevšímejdě ju???? *4* mileyy mám ráda je skvělá a vy co se hádáte o michaelovy tak toho nechte a zvikněte si na to že je miley 111111111 *3*
    • Tereza

Re: takže

A ty si nějaká moc chytrá ne? *15* *8* ..nevim proč by sme si měli zrovna my na něco zvykat!Radši zklidni hormon!
    • piskot256

Re: takže

Ty si myslíš zhe Miley je lepší než Michael??Tak to je směšné!!Já wím zhe Miley toho dokázala taky hodně ale Michael toho dokázal víc!!Já bych nedokázala říct zhe Miley je lepší než Michael!!To prostě nejde!!To říkájí jenom malé děcka.....
      • alusqa99

Re: Re: takže

To si děláš srandu?? To chceš říct že sem malé dítě když říkám že Miley je lepší něž Mitchel?? No jasně! Prostě Miley je lepší a tečka!!!! Mitchel je užasnej stejně jako Emily ale miley je The best 4ever!!!!!! *3* *14* *14*
      • alusqa99

Re: Re: takže

Hele já mám ráda oba jsou moji nej star!!!! Mitchel je sladkej a Mileynka je boží, Oba jsou Best a já v nich nevidím rozdíl akorát jen že Miley je holka a Mitchel kluk xD.
  • Dříve jsme Miley milovali ale teď ji nenávidíme!!!!!Protože jsme viděli její videa a fotky a málem nám vypadli oči z DŮLKU!!!!!!!!!!!! TY FOTKY SI STRČ LASKAVĚ DO P.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Svatá pravda!! nikdo není na ty její fotku už zvědavý.... a hannah montana je její největší sračka, kdyby ti herci aspoň uměli hrát.... *16* *7* *16* *7*
  • djgfdng

hele holky (myslim tim fans miley) uz sem to dohodla s terkou a rika ze uz na miley nebude nadavat a ja sem ji slibila ze my nebudem nadavat na michaela jasny a co jinak jak se mate holky
  • katka412

m

je fakt fakt fakt nej *4*
  • samuel

sem tvuj z celé ho světa nej nej fanoušek *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: samuel

Ale nekecé, kdo by byl její fanóšek *8* *8*
  • nová Miley!!

Máš pravdu !! víš ona byla něco jako můj vzor ae teď?!! mě hodně moc zklamala :( a podle mě teď přichází o spoustu fanoušků ! ae asik si to neuvědomuje!! ....myslím že svět měl rád tu pohodovou Miley a né takovou sprominutím opravdu sprominutím šťetku!! Jako je možné že někomu se tahle nová Miley líbí a mě teda určitě nn !! a vůbec nechápu o co se snaží !! jaký máte na to a na ni názor vy?
    • Re: nová Miley!!

moje řeč není to urážka ale názor....moc mě zklamala alle jen prooto že je ted hodně slavná se nemusí měnit.....Hraje si na Lady Gagu a docela i Rihannu ale v tej new pisnicce je jak Lady gaga taky taková štětka s prominutím....jetli si mysli ze je to lepsi tak asi spousta fanousku ne............uz ji to pohltilo biznis...jo prej jí Kesha řekla ze je jak malá a ze se ji nelibi její songy mozna proto se ted mení ale i tak nemela by brat ohled na jiny zpeváky má mit svuj styl a oto de v hudbe nejvíc
    • kate45

Re: nová Miley!!

Já si zase myslím naprostej opak! Já sem ji zase neměla tak ráda když to byla ta roztomilá malá holčička z Hannah Montana....malý uvřeštěný fanoušci co ve skutečnosti neměli rádi Miley ale fiktivní osobu Hannah! možná že ztratí fanoušky ale naopak jih hodně získá třeba lidi z mého okolí jí nikdy moc nemuseli a teď říkají jak je ten klip hustej a že se jim to líbí! a ty by si radši poslouchala a měla za vzor někoho kdo se jen přetvařuje a není sám sebou? Miley takováhle byla lépe řečeno chtěla být už podstatě dlouho(nemyslim když ji bylo 12) ale kvůli Hannah si to prostě nemohla dovolit protože přece by ta blonďatá usměvavá holčička z televize nenatočila klip kde je oblečená jako pták zavřená v kleci!!!! A proč by jenom kvůli fanoškům Hannah měla Miley zpívat Disneyovsekj pop ,kterej sama nesnáší? A myslím si že "nová" Miley má před sebou daleko větší úspěchy než měla do teď !!!! nevím jak to budou brát fanoušci mladší 15ti let ale starší si mylím že to ocení...a jenom dodatek ten klip je úžasnej má styl je to o něčem, všechno je propracovaný tanec,kostými,make up ,kulisy....!!
      • Re: Re: nová Miley!!

ty máš taky pravdu....jo je to pěkný jenom tady kazdý štve že napodobuje at je jaká chce to je její vec jenom ted je jak Lady gaga mela by bejt sama sebou ne jako malinkata holcicka ale jako ne se tam plazit po chlapech jako Lady gaga....proste at nenapodobuje klipy!!!a kdyz je tenhle tak podobnej lady gaga co ten dalsí?.........hlavne v klidu lidi jo? i tak má ale peknej hlas coz lidi? *4*
      • Re: Re: nová Miley!!

No bodejď by to nebylo propracovaný, a myslim si že spíš víc lidí mělo rádo tu holku kterou byla a ted jak všichni vidí že se změnila, tak je to hodně odradí, je to o tom prostě že každej kdo ten klip vidí, tak si hned řekne no máme tady druhou Lady Gaga.. ale jako je to prostě pravda,já mam Gagu ráda, a prostě mě to upřímně docela se**, jestli chce bejt dospělá mohla by si najít něco čim by zaujala svoje fanoušky a nepřipadalo to všem že jí jenom kopíruje. A tuhle cestu Hanny Montany si vybrala sama. Musela s tim počítat že jí budou lidi brát bud tak nebo tak .
        • kate45

Re: Re: Re: nová Miley!!

prosimtě jak 12ti letý dítě může vědět co bude za 5 let?? a jak si mohla myslet že ten serial bude tak úspěšnej!!! to je kravina to bych do toho netahala že si to vybrala sama....a včem se to podobá Lady Gaga mě by to zajímalo? ja v tom teda nic nevidim.....
          • Re: Re: Re: Re: nová Miley!!

vís v tom jak se tam kroutí a plazí po těch chlapech tak jí napodobuje.....ale měla by stím přestat myslim ze Lady Gagu to taky musí štvat ze ji nekdo kopíruje....to je gagy styl a ona at se do toho nesere s prominutím nemyslim to ve zlym ale vemte si jaky to pro gagu musí bejt...
            • Re: Re: Re: Re: Re: nová Miley!!

v tom případě ale LADY GAGA napodobuje MADONNU!! xDD ...protože pokud vim, tak ta se po chlapech plazí pořád xP
          • Re: Re: Re: Re: nová Miley!!

mě to taky nepřijde jako napodobováni GaGy =D ..to je blbost tohle xD....čim vám to připomíná Gagu?...snad ne tim peřím? =D

Ale je pravda, že mě klip k "Can't be tamed" překvapil, ale rozhodně ne k horšímu =)

Třeba vám přijde ten klip "odvážnej" nebo tak..na 17ti letou holku (je to tak ne?:)) ..ale ona je v L.A. a tam to chodí trochu jinak =D

mě se její písničky líbili i předtim i teď a to, že pozměnila styl mi vůbec nevadí..je vidět, že se definitivně "odlepila" od Hannah =)
            • Re: Re: Re: Re: Re: nová Miley!!

Přesně tak, naprosto stebou souhlasím;)
              a už tu Miley neurážejte. Neurážejte nikoho!!
  • hbdelfin

dopis miley?

našla jsem tohle na netu, nějaká holka říká, že miley můžem napsat dopis a ona jí ho předá...no,odkaz zde
    http://www.twitlonger.com/show /8udi07

napíšete? já asi jo, za zakoušku nic nedám *1*
    • Re: dopis miley?

určitě keca aby věděk co si ostatní o miley mislí a chtějí vědět já to ani zkoušet nebudu na to nemám čas kort by dem dopis byl fakt dlouhej *14* *1* *1* *15* *15*
    • armenakos1

Re: dopis miley?

já nvm.. já už těm lidem tak nevěřím.. ale tak když budeš chtít.. tak jí můžeš napsat přímo domů ne ??? *14* *14*
      PS: a nebo to pošlete mě... *14* *15* *15*
      • hbdelfin

Re: Re: dopis miley?

no jasně *1* *1* hele, já jim taky moc nevěřím, ale za zkoušku nic člověk nedá *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: dopis miley?

nedá no... *15* *15* ale tak jak víš že to nezůstane té holce.. a ona s tím bude bavit svoje kamarády... *15* *15*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: dopis miley?

no a? aspoň dám najevo svoj oddanost miley *14* *14* *14* *14*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: dopis miley?

pro jednou musím souhlasit.. částečně *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dopis miley?

nevěřte tý holce..dělá ze sebe zajímavou že je Miley kamáradka nebo něco..
              proč by někdo zbíral dopisy od miley fanoušků ?...tywole jenom blbec [bez urazky] by veril.......... *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: dopis miley?

mno nejspíš máš pravdu! *14* *14*
  • Dyť je úžasná spjevatška.Moje oblýbená hnetka po emili osment.A jejý klipi sou super.Co je na tom tak hrozního že je tam nahá.ťela bich za ní jet do ameryky a ja tam i pojedu sama s ňákýma kámožemi já pojedu i za Emili amza tejlor svift nicki minaj a majli
    • Romca10
      myslím, že by sa najpr mala naučiť pravopis a až potom niekde odísť....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit