Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hbdelfin

ona

hele, ona je to vazne miley, ptala se me, jestli je cesko krasna zeme a ja ji rkla ze jo, a ona rekla, ze sem musi jet,jinak jsem ji take rekla, ze mam o ni a disney stars blog a ona hned, ze ho musi videt a moc ho chvalila, jinak je fajn
    • luida

Re: ona

Česko krásná země??? Těším se až odsud vypadnu!!! A't se naučí česky, je to nejtěžší jazyk světa!!!
      • elis66

Re: Re: ona

né asi...nejlíp někam...do ameriky :-) :-D
      • Re: Re: ona

Taky se těším až odsud vapadnu *4*
      • elis66

Re: Re: ona

to je sice fakt, já už se taky těším až budu pryč, ale stejně se sem budu ráda vracet, a pro někoho je to fascinující.Lesy...pole, louky..a Americe...v Californii to moc nemají...spíš bych řekla vůbec...okolí L.A. jsou jenom baráky :-D
        • sweet.anne

Re: Re: Re: ona

A máš pravdu, jsou tam jenom domy, a hlavně samý AUTA.
        • sweet.anne

Re: Re: Re: ona

V LA to není nějaký nádherný. Podle mě je Praha hezčí.
          • Re: Re: Re: Re: ona

Praha? si delas srandu? praha je shit LA je nekonecnekrat hezci *4*
    • elis66

Re: ona

nebylo by špatný, kdyby sem zajela noo :-D já pořád sleduju rozpis O2 areny a pořád nic..tak já teda nevim...:-(
  • Anet

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • tetka.betka

??

Se vzpamatujte ku..a no a co že je tady nějaká holčina lezba, tak at je..když to tak cítí..když se jí líbí holky, je to její věc, její volba, a že jí tady nějaká 12 holčina, píše že je to hnus a tak..to nechápu, at si to myslí ale at drží hubu ne..chápete je to její věc, a at je Maily, nebo není lezba, tak je to také čistě její osobní věc!!
  • miley11cyrus

j

trapassssssss
  • hannah54miley59

MILEY JE NEJ!

je prostě skvěla líbí se mi její vlasy
  • new year

vse nej do noveho roku *14* *14* *14*
  • miley fans

hele fans miley.miley nám neumírá to zase něěkdo kecá
  • film

ahoj lidi,mám dva dotazy. 1)Je vážně Miley zasnoubená s Liamem?,protože v jednom časáku bylo napsaý že MIley říkala že se v žádném případě zasnoubit nechce,že je jí teprve 17,ale v nějakým jiným bylo že jsou zasnoubení,tak jsem z toho teda jelen. 2)Newíte kdy budou u nás dávat film tje LAst song?teda jestli ho u nás vůbec budou dávat.Díky za odpovědi
    • addlevel

Re: film

s tím zasnoubením jsem taky jelen ale myslím že nejsou a TLS by měl být někdy v létě o prázdinách *7*
  • Máte rádi Miley ?? Jestli ano podpořte ji v anketě na
    http://markeet123.blog.cz/1301/nejkrasnejsi-fialove-saty
    :-))
  • monisslovesmiley

Co už s nima...

Prostě všichni fanoušci Miley, holt se musíme smířit s tím, že existujou i takoví trapní lidi, kterým nedojde že když je tady Miley první v žebříčku, a všichni ji poslouchají - že je prostě lepší než Justin. Oni se nás prostě snaží jen naštvat tím, že ji budou urážet a s tím nic nenaděláme. Vždyť jsou trapní a k smíchu! :D Jinak souhlasím, že jak zpívala Miley to The Climb s tou malou holčičkou je nádherný... :')

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit