Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • robie

I know miley cyrus

Miley Cyrus significance since I too popular, I translated the crap around here for concerts and it's so Miley Cyrus is singing in the Czech Republic
  • no tak

no tak hlasujeme už stačí psát jenom kody

http://tweeter.faxo.com/Top _Miley_Cyrus_Country/2010/01
    • luida

Re: no tak

Jaký kódy? Tam se nemusíš registrovat???
  • tfpdaa

European Tour

její turné po Evropě...o kterém se tu už párkrát psalo...by se mělo podle všeho uskutečnit v Dubnu-Květnu...bylo by to super...každopádně..ať je tu kdy chce...jedno říkám: Miley? Pokud přijedeš do Prahy očekávej moji návštěvu na tvém koncertě! ;)
    • v.e.r.k.a

Re: European Tour

já tam budu taky *1*
      • Re: Re: European Tour

super plány *1* *4* .
        Kéž by ten koncert byl *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: European Tour

né kež by.. ten bude.. to si piš *3* *4* *5* *3*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: European Tour

musí být a když nebude, tak si najmu letadlo a letím za ní a dovleču ji sem!
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: European Tour

dobrej nápad *15* a ještě setkání s náma *15*
            • armenakos1

ale ještě si vem pouta.. normálně k ní přijdeš cvakneš ji za jednu ruku a jednu svojí poutama a řekneš: Tak a teď se mnou pudeš a žádný odmlouvání!! *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: European Tour

Jooo *4* *4* *4*
    • armenakos1

Re: European Tour

sejdem se tam.! ;) *14*
      • armenakos1

Re: Re: European Tour

jo a pak se nějak tajně proplížíme do zákulisí a vlezem do šatny miley.. *4* *15*
        • tfpdaa

Re: Re: Re: European Tour

jistě...sejdem ;)
          s tou šatnou by nebyl špatnej nápad až na...bodyguardy a ty blbce co to tam hlídaj! xD
          • tfpdaa

no téda...xD
            • armenakos1

co bys taky odemě čekala... já vidět miley jak by vyletěla polonahá ze šatníku tak se asi neovládnu.. *14* *14* *14* *14*
          • armenakos1

já bych je srovnal do latě.. zmetky jedny.. xDDD... ale myslím že kdyby nás miley viděla tak by určo řekla bodyguardům ať nás nechaj... *15*
            • armenakos1

mno měěě určiitěěě jooo... já bych vás potom vykopnul z té šatny a zavřel bych se tam s miley.. *14* *14* *14* *14* jéééééééééééééé *3* *3*
            • tfpdaa

jo a ona vyletí polonahá z šatníku .. *15* *15* by se tí líbilo co? xD
            • armenakos1

a miley se do té šatny potom zavře a bude se chtít vyslíct z hadrů a my najednou... "BAAAFFF !!".... *15*
            • armenakos1

už si to dokážu představit jak ju držíme za ty její hadry... prej že... "MILEY NEUTÍKEEEEJ NÁÁÁM !!!"...... a nebo ještě lepší vykašlat se na to a těsně před koncertem se nějak do těch šaten vplížit a schovat se tam třeba v šatníku.. *15* *15* *15*
            • tfpdaa

No...víš co...počkat až odejdou na autogramiádu ikdyž ta většinou bejvá před koncertama no...ale to je tak nějak jedno... prostě vběhnout za ní na podium a pronásledovat do šatny...xD
            • armenakos1

jj vzpomínám..... tak ale vzali by sme si to fiftyfifty.... ty půlku já půlku... takový kopačky co by dostali...hej ale já sem normálně nad tím uvažoval.. že jak by skončil koncert tak bych okamžitě zdrhal a hledal kde se jde k miley do šatny... a myslím že bych aj zkusil se tam dostat.... miley by mi za to stála... *15*
            • armenakos1

mno o tom už se nakecávalo minulej rok a stejně tomu tak nebylo.. až něco uvidím officiálně tak tomu budu věřit.. *3*
            • kristynajackson

já myslím že tu bude v červnu *1*
  • ewa-ewalinka

Správce

čusky lidičky jsem nový správce ,,Miley Cyrus,,a ještě dalších osobností či filmů a postav!!Kdyby se Vám něco nelíbilo nějaká zpráva o Miley Cyrus nebo fiulmu Hannah Montana informujte mě a já to vymažu..=)) Ahoj ewa-ewalinka
  • Miley je strašná!!
    • A co myslíš že jsi ty *1*
  • sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám.

• love007
    beru zpět to co jsem řekla o Miley, není tak strašná aji se mi líbí!! :))
    • Mrs.Wesley
      Já to budu brát zpět až nalezne klid v duši*3*
      • :))
  • Ona je nejlepší!!!
    Ten novej videoklip We can´t stop je nejlepší.
    Být jako ona tak si pískám. Prostě nej *3* *3* *3*
  • si zabil...:D
    *1* *1*
  • Andrejko!

Fakt ti všichni děkujem! Zkazila si nám diskuzi na Miley a předtím to byla tak hezká diskuze, A TYS TO ROZREJPALA!

Siggy P.S. Miley Cyrus je nejlepší! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit