-
I know miley cyrus
Miley Cyrus significance since I too popular, I translated the crap around here for concerts and it's so Miley Cyrus is singing in the Czech Republic -
no tak
no tak hlasujeme už stačí psát jenom kody
http://tweeter.faxo.com/Top _Miley_Cyrus_Country/2010/01 -
-
Re: no tak
Jaký kódy? Tam se nemusíš registrovat???
-
-
European Tour
její turné po Evropě...o kterém se tu už párkrát psalo...by se mělo podle všeho uskutečnit v Dubnu-Květnu...bylo by to super...každopádně..ať je tu kdy chce...jedno říkám: Miley? Pokud přijedeš do Prahy očekávej moji návštěvu na tvém koncertě! ;) -
-
Re: European Tour
já tam budu taky *1* -
-
Re: Re: European Tour
super plány *1* *4* .
Kéž by ten koncert byl *3* -
-
Re: Re: Re: European Tour
né kež by.. ten bude.. to si piš *3* *4* *5* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: European Tour
musí být a když nebude, tak si najmu letadlo a letím za ní a dovleču ji sem! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: European Tour
dobrej nápad *15* a ještě setkání s náma *15* -
ale ještě si vem pouta.. normálně k ní přijdeš cvakneš ji za jednu ruku a jednu svojí poutama a řekneš: Tak a teď se mnou pudeš a žádný odmlouvání!! *15* *15*
-
-
Jooo *4* *4* *4*
-
-
-
-
Re: European Tour
sejdem se tam.! ;) *14* -
-
Re: Re: European Tour
jo a pak se nějak tajně proplížíme do zákulisí a vlezem do šatny miley.. *4* *15* -
-
Re: Re: Re: European Tour
jistě...sejdem ;)
s tou šatnou by nebyl špatnej nápad až na...bodyguardy a ty blbce co to tam hlídaj! xD -
-
no téda...xD -
-
co bys taky odemě čekala... já vidět miley jak by vyletěla polonahá ze šatníku tak se asi neovládnu.. *14* *14* *14* *14*
-
-
já bych je srovnal do latě.. zmetky jedny.. xDDD... ale myslím že kdyby nás miley viděla tak by určo řekla bodyguardům ať nás nechaj... *15* -
-
mno měěě určiitěěě jooo... já bych vás potom vykopnul z té šatny a zavřel bych se tam s miley.. *14* *14* *14* *14* jéééééééééééééé *3* *3* -
jo a ona vyletí polonahá z šatníku .. *15* *15* by se tí líbilo co? xD -
a miley se do té šatny potom zavře a bude se chtít vyslíct z hadrů a my najednou... "BAAAFFF !!".... *15* -
už si to dokážu představit jak ju držíme za ty její hadry... prej že... "MILEY NEUTÍKEEEEJ NÁÁÁM !!!"...... a nebo ještě lepší vykašlat se na to a těsně před koncertem se nějak do těch šaten vplížit a schovat se tam třeba v šatníku.. *15* *15* *15* -
No...víš co...počkat až odejdou na autogramiádu ikdyž ta většinou bejvá před koncertama no...ale to je tak nějak jedno... prostě vběhnout za ní na podium a pronásledovat do šatny...xD -
jj vzpomínám..... tak ale vzali by sme si to fiftyfifty.... ty půlku já půlku... takový kopačky co by dostali...hej ale já sem normálně nad tím uvažoval.. že jak by skončil koncert tak bych okamžitě zdrhal a hledal kde se jde k miley do šatny... a myslím že bych aj zkusil se tam dostat.... miley by mi za to stála... *15* -
mno o tom už se nakecávalo minulej rok a stejně tomu tak nebylo.. až něco uvidím officiálně tak tomu budu věřit.. *3* -
já myslím že tu bude v červnu *1*
-
-
-
-
-
-
Správce
čusky lidičky jsem nový správce ,,Miley Cyrus,,a ještě dalších osobností či filmů a postav!!Kdyby se Vám něco nelíbilo nějaká zpráva o Miley Cyrus nebo fiulmu Hannah Montana informujte mě a já to vymažu..=)) Ahoj ewa-ewalinka -
Miley je strašná!!
-
-
A co myslíš že jsi ty *1*
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
beru zpět to co jsem řekla o Miley, není tak strašná aji se mi líbí!! :))
-
-
Já to budu brát zpět až nalezne klid v duši*3*
-
-
:))
-
-
-
Ona je nejlepší!!!
Ten novej videoklip We can´t stop je nejlepší.
Být jako ona tak si pískám. Prostě nej *3* *3* *3* -
si zabil...:D
*1* *1* -
Andrejko!
Fakt ti všichni děkujem! Zkazila si nám diskuzi na Miley a předtím to byla tak hezká diskuze, A TYS TO ROZREJPALA!
Siggy P.S. Miley Cyrus je nejlepší! *3*