Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plsky

Awojky Miley je uplně best!Nej songy sou Fly on the wall a 7 things ale i ostatní sou super!A od Hanny nejvic žeru všeci new z HM:TM a Mixed up!xDa plsky juknete ke me www.love-cyrus.blog.cz dík a pp *14*
  • hm

ahojte lidi ja jsem uplnej magor do hannag montana i do miley cyrus ja mam batoh,placky,6trik,plakaty,retizek, bryle,tuzky,gumu,penal,pemezenku,cd ,karticky,vsechny pisnicky hannah montana the movie a hannah montana3,crosc,zabky,fotak ...atd tak jsem vam to chtela rict ze ten kdo nema rad miley cyrus tak ten akorad zavidi protoze je nejlepsi a naka blba demi lovato a ni nema anikdy mit nebude jasny tak se pridejte vsichni se mnou *4* *4*
    • Re: hm

jojo seš drsnej =) máš se že máš tolik věcí jak to čtu ty máš asi všechno ne? =) ae i tak sem ráda žhe tu někdo má rád Miley a je do ní takovej blázen =) tak ať ti to vydrží měj se hezky =) *3*
      • Re: Re: hm

jo dekuju ja jsem taky rada ze me nekdo pochopi a miley taky nekdy pokecame jo mas icq? *3* *4* *4*
  • Miley

sympatická slečna, taková usměvavá, mně se moc líbí *3* i když ten její seriál zrovna moc nemusím tak Miley mi přijde hodně v pohodě
    • Re: Miley

mě to nezajímá!proč topíšeš 3x? *7* *16*
      • smiley-michelle

Re: Re: Miley

aby jsi se měla na co ptát *1*
  • miley11cyrus

jj

Ale miley je lepší protože selena mohla za ní hrát v hanně montaně *10* ale miley by nenahradila moc by se tam nehodila
    • Re: jj

To ne tam by se Selena nehodila. Do takový sračky jako je Hannah montana můžou obsadit jen sračku všech sraček takže Miley!! *1*
  • cool.girl.love

concert!

Ahoj lidi musím to sem napsat moje kámoška má tetu a ta býdlí v Lodnýně kámoška jí napsala jestli nám sežene lístky na Hannuh montanu a ona nám je sehnala bože bylo to super nacpali jsme se ktý pokladně a dostali náramky...lístky jsme měly do první řady a koupila jsem si i takový to svítíko byla užasná uplně válena moooc jí to slušelo a dokonce když natahovala ruku tak se dotka i mé ruky bože to bylo super neustéle mrkala na všewchny s kámoškou sme fotily celý její koncert at máme památky patom sme chtely jít na autogramiádu a na focení bohužel sme se sní nestihly vyfotit ale autogram mám a to je hlavní ona je super všem vám přeju abyste jí někdy viděly na vlastní oči bo vážně to stojí za to!!!
    • nicky0012

Re: concert!

to se máš taky bych to brala!! *3* *9*
      • nelmo

Re: Re: concert!

jj to já taky
      • miley11cyrus

Re: Re: concert!

kolik stoji listek?
        • Re: Re: Re: concert!

to jako nevis jo ses trapna *1* *15* *13*
  • miss.mileynka

miley i love

miley je najlepšia na celom svete je to ta najkrajšia baba v celej amerike!!!!!
    I love Mileynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    niekto si myslí že je namyslená ale nie je *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    Mileynka je best a nikto to nezmení!!!!!!!!! *13* *13* *13*
    Miley je Best *14* *14* *14* *14*
    • Re: miley i love

souhlasim s tebou a nic se na tom nezmeni
  • h.f.2babetca

akože čože?

Kedysi som mala miley rada ale len dva mesiace potom som zistila že miley nehrá ved tak vie hrat aj moja korytnacka ako v HM . dostat sa do problemu 2. zatajit ho 3.Stazovat sa a vymysliet mega trapny plan 4.zverbovat zopar dalsich primatov 5.ospravedlint sa a prvy krat v jednej casti zahrat : vyraz psie oci. To je rozpis kazdej casti hany montany videla som trailer trapna ako hovienko v zachode alebo rovno ako samotna miley myslite ze film ktory ako jediny film v histori teda hannah montana dostal rating G (maju ho len animaky) a bol kvalitny ako Harry Poter,transformers a ine filmy ktore maju nejaku kvalitu ved montana skoncila na rovnakej linii ako scary moviue disaster movie a trapne reklamy v telke a tie kraviny co si vypisuje do twiteru ,obtaca sa okolo tyce a ze je to len sucast sow a rovnaky pristup mali rodicia aj ku britney a linsday a ako dopadli a este aj dopadaju

P.S. nevie ani spievat ved aj ja viem zavrieskat see you agaiiiin ako keby ma skrtily

Shia LaBeouf Je 1000X talentovanejsi a aj krajsi ako ona a aj normalnejsi a pre fandov montany ma sa tam objavit
    • Re: akože čože?

nelezte sem slovaci to je ceska stranka
      • hannah54miley59

Re: Re: akože čože?

naprosto souhlasím *8*
        • candy.madonna.hard

Re: Re: Re: akože čože?

rasisti *1*
          • h.f.2babetca

Re: Re: Re: Re: akože čože?

tak prečo vrieskate na slovakov ktorym rozumiete aj bez učenia ale mileyinku nedate za nic na svete ste trapny ako ona a jej cestvo vykakane-h...
  • miley11cyrus

v

bude se mi po vás stýskat
    • Re: v

proc kam des
    • 8.ball.8

Re: v

Ale nám po Tobě ne. *5*
  • -veve-

Vše nej Miley!

Všechni nejky Miley!Hodně štěstí a mnoho úspěchů v kariéře!Ať zpíváš ještě dlouho a ráda....A mať přijedeš do ČR někdy;)Prostě vše nej k 17.narozeninám;) *3*
  • tlapka055

?

ahoj můžu se jen zeptat kolik má Miley fanoušků nejvíc na FB ???? dík
    • Re: ?

proč aby si to hned srovnala s Justinem a pak tady psala, že má justin víc fans na FB jo a můžeš si to zjistit sama
      • tlapka055

Re: Re: ?

tak dík mno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit