-
BLOG
HOLLYWOOOD-STAR.BLOG.CZ
NOVINKY O MILEY A JB KOUKNĚTE KDYŽ BUDE ČAS -
-
Re: BLOG
ok
-
-
Miley Cyrus...
Je super... *14* -
♣♣♣♣
Miley Cyrus je jedna z nejlepších mladých zpěvaček,má pěkný hlas,narozdíl třeba od Ewy Farne a sqělé písně. I když bych mohla jmenovat hodně hvězd,které mám radši než Miley,tak dokážu uznat její talent a nenapsala bych o ní,že neumí zpívat nebo že je hnusná. Taky má hezké klipy k písním. Ale třeba Britney se mi líbí víc. Takový je můj názor.♦♦•☻ -
jůůůůů
miley je nejlepšíí zpěvačka i herečka na světě *14* *14* *14* *14* -
Miley
sympatická slečna, taková usměvavá, mně se moc líbí *3* i když ten její seriál zrovna moc nemusím tak Miley mi přijde hodně v pohodě -
stranka
www.vsetkoodverci.blog.cz pls kuknite sa na moju stranku pls *14* *14* *14* *14* *14* *14* a inak kdo ma skype miley? kto ja ale nebudem ho tu písať aje fakt realny verte mi *14* *14* *14* *14* *14* -
AHOJ Nicky0012
Ahoj Nicky0012 prosím te mohl/a bys mi poslat na muj EMAIL T.cipera@seznam.cz EMAIL NA Miley Cyrus ? ja mam par icq na ni, tak si muzem kdyz tak vymenit xD prosím posli diky moc ... *14* *14* *14* *14* papa
ps: cekam na tvuj MAILÍK
*1* -
MIška
Jžš ta je tk strašně trapná jak se sama fotí xDD *8* *8* a kvůli čemu je vlastně slavná?? jenom kvůli serialu pro deti a kvuli debilnim písničkám?? *1* -
-
Re: MIška
a kvuli cemu by mela bejt slavna,asi kazda hvezda je slavna kvuli zpevu teda kdyz je to zpevak(cka) takze tady nenadavej jo
-
-
..
Ahoj :) .. jenom chci napsat, jak jste tu diskutovali o pirátství .. tak není nezákonný, když to stáhneš, ale když to sdílíš s jinými lidmi .. tím myslím že si to stáhneš a posíláš to dál .. to je nezákonný, ale stahování není .. nebo možná je, ale stejně se to netrestá .. to by byla ve vězení pomalu celej svět .. :) -
-
Re: ..
Když to stahneš a máš to JEN pro SVOJE VLASTNÍ POTŘEBY, tak Ti nikdo nic nemůže, ale s tím, že obsah nebudeš nikde a nikomu nijak poskytovat bez souhlasu autora, že obsah nebudeš sdílet, kopírovat, vypalovat apod. -
-
Re: Re: ..
Tak nějak jsem to myslela .. :)
-
-
Re: ..
doit jo ja si stahuju skoro vsechno jenom neco si kupuju
-
-
Happy Birthday forever Miley
všechno nejlepší Miley užij si narozky moc by mě zajímalo kde bude mít Miley narozeniny když jí bylo 16 tak měla v Disneylandu tak teď nevim kde je bude mít ale bude to něco originalniho moc ti to přeju a užij si narozky v L.A. je teď 13:00 takže teprve je bude slavit nebo slaví ale ta musí mít telefonátů od kamarádů a rodiny atd. že má narozky a všichni jí přejou