Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BLOG

HOLLYWOOOD-STAR.BLOG.CZ
    NOVINKY O MILEY A JB KOUKNĚTE KDYŽ BUDE ČAS
    • kajuska4

Re: BLOG

ok
  • Miley Cyrus...

Je super... *14*
  • dianna114

♣♣♣♣

Miley Cyrus je jedna z nejlepších mladých zpěvaček,má pěkný hlas,narozdíl třeba od Ewy Farne a sqělé písně. I když bych mohla jmenovat hodně hvězd,které mám radši než Miley,tak dokážu uznat její talent a nenapsala bych o ní,že neumí zpívat nebo že je hnusná. Taky má hezké klipy k písním. Ale třeba Britney se mi líbí víc. Takový je můj názor.♦♦•☻
  • miley11cyrus

jůůůůů

miley je nejlepšíí zpěvačka i herečka na světě *14* *14* *14* *14*
  • Miley

sympatická slečna, taková usměvavá, mně se moc líbí *3* i když ten její seriál zrovna moc nemusím tak Miley mi přijde hodně v pohodě
  • mileystar

stranka

www.vsetkoodverci.blog.cz pls kuknite sa na moju stranku pls *14* *14* *14* *14* *14* *14* a inak kdo ma skype miley? kto ja ale nebudem ho tu písať aje fakt realny verte mi *14* *14* *14* *14* *14*
  • lovehannah

AHOJ Nicky0012

Ahoj Nicky0012 prosím te mohl/a bys mi poslat na muj EMAIL T.cipera@seznam.cz EMAIL NA Miley Cyrus ? ja mam par icq na ni, tak si muzem kdyz tak vymenit xD prosím posli diky moc ... *14* *14* *14* *14* papa
    ps: cekam na tvuj MAILÍK
    *1*
  • MIška

Jžš ta je tk strašně trapná jak se sama fotí xDD *8* *8* a kvůli čemu je vlastně slavná?? jenom kvůli serialu pro deti a kvuli debilnim písničkám?? *1*
    • Re: MIška

a kvuli cemu by mela bejt slavna,asi kazda hvezda je slavna kvuli zpevu teda kdyz je to zpevak(cka) takze tady nenadavej jo
  • zanesskaaaa

..

Ahoj :) .. jenom chci napsat, jak jste tu diskutovali o pirátství .. tak není nezákonný, když to stáhneš, ale když to sdílíš s jinými lidmi .. tím myslím že si to stáhneš a posíláš to dál .. to je nezákonný, ale stahování není .. nebo možná je, ale stejně se to netrestá .. to by byla ve vězení pomalu celej svět .. :)
    • 8.ball.8

Re: ..

Když to stahneš a máš to JEN pro SVOJE VLASTNÍ POTŘEBY, tak Ti nikdo nic nemůže, ale s tím, že obsah nebudeš nikde a nikomu nijak poskytovat bez souhlasu autora, že obsah nebudeš sdílet, kopírovat, vypalovat apod.
      • zanesskaaaa

Re: Re: ..

Tak nějak jsem to myslela .. :)
    • Re: ..

doit jo ja si stahuju skoro vsechno jenom neco si kupuju
  • Happy Birthday forever Miley

všechno nejlepší Miley užij si narozky moc by mě zajímalo kde bude mít Miley narozeniny když jí bylo 16 tak měla v Disneylandu tak teď nevim kde je bude mít ale bude to něco originalniho moc ti to přeju a užij si narozky v L.A. je teď 13:00 takže teprve je bude slavit nebo slaví ale ta musí mít telefonátů od kamarádů a rodiny atd. že má narozky a všichni jí přejou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit