-
Shellby
A navíc jsi takový srab že ani neprokážeš svou identitu! Asi se stydíš za svůj trapný názor co? Je mi z tebe na *9*!!! SRABE! -
-
Re: Shellby
Chtěl snad po mně někdo identitu?Tak se mě klidně na něco zeptej nebo si mám udělat profil!???A moje názory a články nejsou trapnýýýý!!!!!!! *16* *8* *16*
-
-
wait
Ještě čekám at napíše nějakej článek o miley piškot256 protože psal že ten můj je trapnej!!! ( a to neni) -
-
Re: wait
uz od pohledu vesnican s tim (a to není) v zavorce *1* *1* *1* LOL tak ty si krapet věříš chudáci tvoji kamosi *1* jestli teda naky mas coz urcite nemas takze muzes chodit s maminkou za rucicku a povidat si s ni o miley cyrus *1* *1* *1* -
Re: wait
shellbynko kde máš fotku áha mamince se nelíbila
-
-
Nová písen
Ta nová písnička je fakt super! *3* -
-
Re: Nová písen
Jaká písen??? *9* -
Re: Nová písen
jj :))
-
-
Miley je cool
Miley je fakt cool jsem uplně do ni zblazněna jeji pisnicky jsou suprovy a strasne bych ji chtela poznat a vim re nejsem jedina a kdyby ste nikdo vedel jeji skype tak vas prosim poslete mi ho *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *4* *4* -
Silvinka
Ahojkii lidišky .. na mem blogisku www.world17.blog.cz je sčínání fanoušků Miley .. tak jestli chcete tak se zapište *3* .. PS neberte to prosim jako reklamu .. dekuju *4* -
Miley-lady
Omlouvám se všem fans Miley Cyrus,ale opravdu mě nasrala s tím ,že prvně Lady pomlouvá a potom šílí z toho že se s ní potkala a básní jak už jsou NEJ kámošky atd. Doufám že lady má rozum a její nesnášedlivost s Miley u ní vydrží! -
ahoj
ahoj nemohla sem sem psát měli jsme rozbitý počítač ahoj hlavně pro lusyy *4* -
armenakos
ale jsem ve fanklubu.!A vypadá to tak že ty ji neznáš(obdivovatelku) -
......
ahoj ona je uz s timto hrozna nevim co v ni vidite je to akorat namyslena holka nic vic a jeste celebrita je mi z toho zle ONA JE HROZNA -
-
Re: ......
Ehmmm Jo Ale když všeci říkaju Např. Ashley Tisdale ,Vanesa hudgens ,.... Že je nejlepší kamoška ,že není namyslena ,ze je fakt skvělá holka a zustala stale normálni jako v normalnim zivote!! :PP : -
ONA JE NEJLEPŠÍ.....Tak nás tu prosím nekrm jak je hrozná každý má svůj názor...:)))<3 Miley -
když se ti prostě nelíbí tak sem laskavě nelez....tahle stránka je pro její fanoušky pokud vím.....co kdyby někdo o tobě takhle mluvil?? by se ti to asi nelíbilo co?? ona je pravý opak toho co jsi napsal/a....my ji máme rádi a ty na tom nic nezměníš -
-
Re: Re: ......
můu se zeptat kde je napsáno že to je pro fanoušky já to teda nikde nečetla :) -
-
Re: Re: Re: ......
a pro co jinýho ty stránky mají bejt ???... Pro Hatery snad ??!!!!!
-
-
-
Hele když se ti nelíbí tak sem nelez a nepomlouvej. -
-
Re: Re: ......
Heleď Tomáš má pravdu když,se ti nelíbí tak sem nelez,ale kdyby toto řekla ona o tobě,líbilo by se ti to?..určitě ne tak pa a už sem nechoď,ona a my budeme rádi ;) tady jsou její pravý fandové.. -
-
miley je p...a a vy vsichni taky krone teck co ji nemaj radi tak laskave drzte huby debilove -
-
Re: Re: Re: Re: ......
a ty si taky piča, že neumíš ani pořádně psát... tak zavři hubu ty kreténe zasranej!!!!
-
-
to jste váně tak naivní že si myslíte že miley jednoho dne vstane a řekne si tak já se půjdu podívat na české osobnosti co tam o mně píšou a vemu si k tomu překladače . to jste vážně tak naivní ? -
-
co to tady meleš ??!! :D tady si nikdo nic takovýho nemyslí!! :D
-
-
jo kajuska4 no ty mas co rikat X-D -
-
omg. co ty! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ......
tady mate peknou fotku jenom sjedte dolu at ji najdete to je fakt krasa:-)http://superstarkonvickova. blog.cz/1101/holohlave-celebrity
-
-
-
Máš pravdu..my jí milujem..
-
-
-
-
Mě teda přijde, že se Miley změnila hrozně dyť to byla taková normální holka a teď je z ní sma*ka která se svými outfity zachází až za hranice vkusu.