Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vashley

Miley is best!

Miley je nejlepší a Selena na ní rozhodně nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    SICE SELENA JE TAKY BEZVA ALE TEĎ MÁM RADŠI ZASE MILEY *1* *1* *14* *14* *14*
  • hannah54miley59

?

PROČ PROSTĚ NEJDOU FANS MJ NA JEHO DISKUSI?PROČ NÁS TADY URÁŽÍ,UŽ JSTE TRAPNÍ!
    • pajka52

Re: ?

Já jsem možná trapná, ale AŽ PO TOBĚ!!!!!!!!!
  • adma

blahoprani

happy Briesday !! *4*
    • cordy

Re: blahoprani

hodne štěstí
    • adma

Re: blahoprani

Happy Birtshday!! *4*
  • The Time Of Our Lives

V našich televizních obrazovkách se promítá reklama na její nové CD The Time Of Our Lives. *14*
    • janicka-smiley

Re: The Time Of Our Lives

na disney chanel??
  • Hlasování

Si mylím že to hlasování máme prohraný... i kdyby jsem tam hlasovali všichni tak jsem malá země:-( jinak to video bombaa
  • ♥♥

ani nevíte, jak ji miluji!
    Nelíbí se mi její písničky,zpívá hrozně......
    ale ona je tak sladká♥♥♥
    hned bych s ní spinuškala!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ♥♥

Th00 jhÁ takyYy♥♥♥ MiLuSHkaaa je m0eee♥♥♥♥♥ je tH0 nejVěTšiiiii lasEEnQQa, sthRRááášNěě jI l00wÍsKuujUUU♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ziall
    Když se koukám na 7 Things... :'( Kde je ta stará dobrá Miley? :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( *13* *9*
  • miissjackson

-.-.-.-.-.-.-.

*1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • armenakos1

Re: -.-.-.-.-.-.-.

co tady chceš.. nejseš ve fanklubu miley tak prosím odejdi *4* *8*
  • Erin
    Lidi já se vám moc omlouvám ségra se mi chtěla trochu pomstít... zjistila si heslo,napsala tyhle kecy a hodila to na mě.

P.S. doufám že se nezlobíte
    • armenakos1
      nevím jestli je to jen hloupá výmluva a nebo naprostá blbost co se může stát... hej jestli je to pravda tak jak vám segra může zjistit heslo ??? to máte tak debilně lehký ebo co ? *8*
      • Erin
        Ne,není to výmluva.To heslo mám napsaný v notýsku kam si píšu různý hesla, telefoní čísla kámošů,adresy atak dál atak dál.Ségra se mi chtěla pomstít vlezla do šuplíku,zadala heslo,napsala keci a....odeslala.(blbka jedna pitomá)
        • armenakos1
          tak to už je potom tvoje blbost že si to píšeš do notýsku do kterýho se každej může podívat *6* *11*
          • Erin
            Víš,v naší rodině respektujeme soukromí toho druhýho.(ne ÚPLNĚ doslova)a nelezeme si do soukromých věcí.Ale až dotet.
          • Andrejka10
            A vy už spolu nesouhlasíte??? Eli, měla by sis pořídit deníček na heslo, zadáš si tam heslo a nokdo se to nedozví... *3* *3* *3*
            • Erin
              Jak myslíš že spolu nesouhlasíme?
  • Andrejka10
    Ahoj lidi, jedeme s rodinou do Turecka a nebudu 14 dní na kompu, zítra už vyrážíme *1* *2* *15* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit