Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj všichni
    Tak za 1.Miley má tetování 18
    A za 2.Víte že Miley brácha Trace Cyrus bude mít možná dítě z Brenda Song *15* *1* *2*
  • 12mileynka12

njn

hele jako kazdy ma svuj nazor ja si myslim ze selena zavidi miley ze je slavnejsi,chtela ji vysoupnout z hanny montany a demi lovato neni zase tak spatna
    • dianna114

Re: njn

Já zase nesnáším Demi Lovato,zpívá jako nachlazený štěně,co se snaží zpívat a Selena Gomez není špatná.
  • brutus7

blog

Ahoj mrkněte se prosím na můj blog www.miley-1cyrus.blog.cz
    • vanessavk

Re: blog

moc krásny blog moje sbéčko!!! môj blog je vsetkoodverci.blog.cz *1*
  • piskot256

My Blogííís ;-)

Plss mrkněte na můj blogííís:http://papirek256.blog. cz/
    díík moc ;-)
  • mileyxd

Happy Birtshday!

Vše nej nej nej nej nej k 17. narozkám!!!! hodně štěstíčka a zdravička!!!!!!!! =O*
  • jessw

girls01234

Zeštíhlovací televizi fakt nemam, ale když se koukneš na ty prvni fotky co ma tady na tyhle strance....tak to je photoshoot, kterej je nafocenej v roce 2010 a jako lidi ja nevim jak vy ale mě tam teda rozhodně tlusta nepřijde. *7*
  • fans

selena ma na facebooku vic fandu jak miley asi o 1000000 vic ani se nedivim selena je hrozne sympaticka!!!!!!!!! *1* *1* *1*
  • anushenka

OMG

Ty lidi co se nás snaží naštvat jsou většinou fanoušci Seleny Gomez,, Miley měla průsery, párkrát ukázala ramínko podprsenky,, líbala se s klukem (co je tohle za průser, panebože??), To je ale to samí jako by byl průser chodit v plavkách, vždyť na té fotce ji většinou byli vidět nohy a podprda. Selena je Mileyin "pravý opak", hodná holčička, žádnej průser, co vy ste ale nepochopily je to, že to dělá kvůli kariéře, i ona měla nezahalené fotky, ale vyžehlila si to tím, že šla krmit pejsky a každý ji malér odpustil. Miley taky dělá spoustu charity, ale každej s ní má spojenou průseráckou holku, víte ono je to taky Hannou Montanou, kdyby nebyla spojena s Hannou Montanou na průsery by se taky zapomělo. To že Lady Gaga je skoro nahá na koncertech ale nikoho nezajímá, protože ona se tak začala oblíkat na začátku své kariéri, ale co Miley? Vždyť na začátku ji bylo 13 *3* To se má ve třinácti vyslíkat, aby jste si na ni zvykli? A teď,, panebože, vždyť jí je 17 let, její nová image je krásná, ukázala snad někdy něco víc než podprdu? neukázala. Navíc se zase vrací skoro k normálu, každej chvíly experimentuje než najde svůj styl, a tak to měla i ona *4*
    • armenakos1

Re: OMG

souhlas *3*
      • Re: Re: OMG

moje slova.. máš naprostou pravdu
  • kajuska4

..

Slyšely jste tuhle užasnou písničku
    http://www.youtube.com/watch?v=CDyj bA8ADus&feature=player_embedded
    • kajuska4

Re: ..

sice to je demo,ale já se do něj zamilovala..to je jak na disce..
      • kajuska4

Re: Re: ..

Krásná písnička!
  • *14* http://marisinamoda.blog.cz/ *14* Jukněte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit