Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj lásko ljůbim ta*14**10* a vás NENÁVIDÍM!!!!
    • Mrs.Wesley
      Nápodobně*6*
  • heatcliff

...

Ty nicky0012- víš úpřimě, vím že jsi hetero, protože kdybys byla homo, nelezly by s tebe takové bludy, které tu říkáš...pá!!!
  • parket..a

SOUTĚŽ

3.kolo soutěže o nejhezčí herečku!!
    http://parketa.blog.cz/ 0907/nejhezci-herecka-3-kolo#pridat -komentar
  • pajkypajk

Ne

Miley Cyrus nemám moc v oblibě *9* *8* ale každý si myslí něco jiněho a tohle je můj názor
    • miley11cyrus

Re: Ne

a mě se nelíbí lady gaga můj názor *10*
  • hannah54miley59

FANS

miley zbývají 3 fanoušci/fanynky a má 7000 fans!jupí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3*
    • 8.ball.8

Re: FANS

Nespletla jsi se o dvě nuly? *4*
      A to jistě aspoň polovina "fans" má min. 3 profily. *5*
      • sweet.anne

Re: Re: FANS

Už má 7000! *3*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: FANS

Takže 70. *3*
          • Re: Re: Re: Re: FANS

ty asi vidis spatne ze jo je tam 7000 a ne 70 aje to trosku rozdil a nikdo nema dva profily zavidis ze tvuj doktor house nema tolik
            • Re: Re: Re: Re: Re: FANS

ne! *16* *13*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: FANS

Takže mám pravdu, viď? *4*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: FANS

Ty budeš pořád mít nějakej problém, že?
  • atomovka

Nevim co děláte KLDR hodí na USA atomovku a všichni tam chcípnou. Takže nevim co děláte vy hovínka.

Hele, pravý fanoušek se mění spolu s hvězdou.Tím chci říct, že pokud jste Mileyini fanoušci tak tu změnu pochopíte a bude se vám líbit stejně jako ta stará.A kdyby to bylo furt stejné tak už vás to přestane bavit. Mě se ten starý i nový styl líbí stejně. Miley zbožnuju. Tu starou i tu novou. A't je to holka z Hannah Montana nebou z klipu "can't be tamed" tak je to furt ona. I když v jiném stylu, tak je to furt Miley
  • jamila

O2 arena

ahojík tak ted sem na o2 arene dala přes 800 hlasů a vedeme o 2000 kliknutí tak snad nás jen tak nedoženou ale hlasujeme dál a prosím hlasujte i tady http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _World_Tour *3*
    • jamila

Re: O2 arena

vymažte si mezery *3*
      • armenakos1

Re: Re: O2 arena

na tom už nezáleží anketa už je stejně officiálně ukončena..mužou si hlasovat jak chcou...
        *1*
  • Who Owns My Heart

Lidi, co si myslíte o té nové písničce Who Owns My Heart? Napište!
    • devilishsmile

Re: Who Owns My Heart

písnicka skvělá..ale ten klip mi prijde moc..nwm proc..ale spise treba jak se tam otira o ty holky a tak..no pro me je to divny..chapu ze to je teenager..ale kdyby ji bylo 20 chapu....:D
      • devilishsmile

Re: Re: Who Owns My Heart

jo..a její vzhled neskutecný..uzasný styling..a nejlepsi jeji vlasy..užasne ak je ma stahle tema "bordelkama" a taky jak jede v tý limuzíne..:D.a jak tancí na tom stole..taky božíí.:D
    • michalinecka

je faakt úplně božííí *14* *14* já Miley žeru už od první chvíle co jsem ji viděla a hlavně slišela v tom serialu HM... *14*
    • zenonqua

ako je super ale ja moc nemusim miley cyrus a jej pesnicky ale tato je dobra
    • armenakos1

THE BEST SONG... *14* stačí ti to takhle ?? *14* *14* *14*
      • Re: Re: Who Owns My Heart

Ano, myslím, že stačí!!! *3* *5*
      • Re: Re: Who Owns My Heart

yeeeees *14*
  • Nechápu jak může být vůbec v top deset, asi hlasují puberťáci. Jinak si to nedokážu vysvětlit *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit