Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sestřenice

Ahojte já jsem sestřenice Miley...takže když budete něco potřebovat zjistit tak pište na email: fafito007@seznam.cz

fakt nekecám klidně pište na tenhle email...budu ráda odepisovat...papapapa
    • heath.4ever

Re: Sestřenice

tý jo...vy už jste úplně zblbé z té Miluše *1* a víte co? já strávil Silvestr s Lady Gaga *1*
      • Tereza

Re: Re: Sestřenice

Miluše *1* *1* jojo Lady Gagou,pravda pravda *1* my totiž nikdy nelžem *13* *1* *1*
    • Tereza

Re: Sestřenice

prej sestřenice *1* *1* *LO*..ty jo lidi ale fakt už neblázněte *1* *1* *1* *1*
    • Re: Sestřenice

souhlasim s magorem a navic seznam v americe neni takze nelzi.a znas to přísloví?:kdo lze ten krade a do pekla se hrabe!a jeste jodno:lez ma kratke nohy.a to znamena co?:no prece ze na lez se vzdy za najekou chvili pride a jestli si myslis ze ti tady nekdo veri a myslis si ze si byh vi co tak jsi teda pekne trapna *3*
      Takže laskavě tady napiš že to je lez

a ty umíš česky jo?zajímavé opravdu moooooooooooooc zajímave *15*

a já bratr Obamy *4*
      • Re: Re: Sestřenice

A ty taky umis cesky jo?ses fakt trapne
  • hbdelfin

jak na miley

hele, ja jsem se presvedcila, ze je to nejspis miley, napsala mi totiz tohle(bycha, je to muj preklad):Proc tolik lidi lze? Hodne lidi rika, ze beru drogy a delam zle veci.(no neco podobneho)
    ja ji rekla, ze to chapu, a ona na to, ze je to dobry, kdyz to nekdo chape
  • katka412

jake je skype od miley
  • Miley v ČR

Ahoj, neví se už jestli Miley letos přijede někam do EU nebo přímo do ČR?
    • kajuska4

Re: Miley v ČR

Ahojky,no to nevím,četla jsem něco ale nevím jestli to je pravda.
      • Re: Re: Miley v ČR

Díky tak se snad dočkáme.
        • kajuska4

Re: Re: Re: Miley v ČR

nz ;))
  • muzu pouze souhlasit s MileynQa177 jses fakt talent Mandy
    • armenakos1
      už toho nech! je to trapné! *16*
  • všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

Ye tO AzH NeUwErZiTeLnYyY, kDyZh tO TaDy cZtU, yAk nEkDo mUuUzHe b8 TaK StRaShNe zAwOsTaLeY...YaKo cO PrZiIiSpEwEk tO PeRlA...YaKo yEdNo z nEyLePsHiIiX Ye "S KaAaMoShKaMa sI Na tEbE WzHdYcKy hRaYeMe", hRuBkY NePoCzIiItAaAm *1* nAaAhOdOu tOhLe cZiIiStH Ye lEpShIiI NeZh cZiIiStH StRaAaNkY, nA KtErEyX YsOu kAmIoNy wTiPuUu...yO A PoKuD ByStE ToMuHlE NeRoZuMeLi xD, hOdIm wAaAm tOeShTe yEdNoU PrZeS TzW LoL. wYpAtLaAaToR ;-* loWiIisKuYu EmO!!! :-**
    • Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

tak to czilisth mělo být cziisth,ještě jsi mohla dodat-Vshexny waas lowiisquyu,muck,muck,muck *14* *1*
      • Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

to co tam je mi vyjel jeden dobrej "překladač"...jestli chceš klidně ti hodim vodkaz
        • Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

Hello
          Am Patricia, a lovely girl,
          i saw your profile today at (www.osobnosti.cz) and became interested in you,
          i will like to know you the more, and i want you to send an email to my mail so that i can give you my picture for you to know whom i am. Here is my email address (pviarey4life@yahoo.com ) I believe we can move from here. I am waiting for your reply in my mail don't send it in the site.
          (Remember the distance or color does not matter but love matters allot in life)
          ( pviarey4life at yahoo dot com )
          Try to contact me back with my email id above i don't have any access to the sit

Ahoj
          Am Patricia, krásné dívky,
          Viděl jsem dnes na vašem profilu (www.osobnosti.cz) a stal se zajímá vás,
          Budu rád, aby věděli, že čím více, a chci vám poslat e-mailem na adresu mého mailu, takže můžu dát moji fotku, abyste věděli, na koho jsem. Tady je můj e-mailovou adresu (pviarey4life@yahoo.com) Věřím, že se může pohybovat od zde. Čekám na vaši odpověď na můj mail, neposílejte ho do site.
          (Nezapomeňte na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech přidělit v životě)
          (Pviarey4life na yahoo dot com)
          Zkuste kontaktovat mě s mou e-mailovou id výše nemám přístup k sedět
          • Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

v té angličtine je to srozumitelnější
            • Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

no vo tom žádná
          • Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

*7* *7* *7*

mucq *1*
    • Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

píčo nauč se česky!

I can Speak Czech! *4*

jeden z mála *3*

co si myslis o sobe ty jeden blbej kluku nebo holko ! umis francouzky ne takze ji nech na pokoji ty ....... *5* *5* *5* *16* *16* *8* *8* *10* *10*

já taky neumim francouzsky...ale tak místo toho mám docela solidní angličtinu a trochu šprechtim německy...a snažim se do sebe dostat základy maďarštiny *5*
  • Miley

Miley je super zpěvačka i herečka. A myslim že i super holka. A ti co si mysli ze je krava tak jsou uplne blbi. Kdo by nemel rad Miley Cyrus.*14*
    • Re: Miley

například já jí nemam ráda! *16*
      • miley.the.best

Re: Re: Miley

Ano nemáš ji ráda, ty tady jsi nonstop, jsi horší jak její fanoušek *1*
  • Noo tys to dopracovala Miley !!
  • nicky0012

ví!

ví že ČR je ale nedotkne se jí to to máš pravdu ale proč tohle dělat jejím fanouškum??jo o homouších nic newm protože jím nejsem a abych pravdu řekla sem ráda\!!!pá!
    • tetka.betka

Re: ví!

no bud ráda to je tvá volba, ale když o nich nic newíš drž pusu!!to mi stačí, nenadávej na ně!
      • nicky0012

Re: Re: ví!

ted sem ti nnadávala!!
  • miley46

Koncert

cau lidi mohli by ste mě někdo napsat kdy bude další koncert Miley? *7*
    • Re: Koncert

to jako nevis *1* *1* *8* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit