-
Hey guys :) Miley is the best singer :) I love her... ohh isn´t she the best? :)*
-
prosím vás když jí tady takhle nadáváte chtěla bych vidět jak vypadáte vy!! jo a kdo to říká ten to je tomu se to rýmuje fakt jste taky pěkný....spíš mě z vás se chce zvracet... *10* *16* *8* *11*
-
Nevíte, s kým teď Miley chodí? Nebo teď nechodí s nikým? Dík za odpověď. *3*
-
-
Chodí s Liamem Hemsworthem, Který je taky herec. Hráli spolu v THE LAST SONG. *3* *3* *3*
-
chodí s australským hercem Liamem Hemsworthem :)
-
-
Ale někde psali, že se rozešli. To byl kec, nebo se dali zase dohromady?
-
-
No to tak moc přesně nevím Andrejko10.Taky jsem někde četla,že se Miley zase rozešla.Ale vím že to psali a rytmus života.Ale taky to možná psali v Aha.Miley s Lianem.Když vidím jméno Lian,tak Ti jen chci říst,žejak si napsala jméno Lianem,tak jsi tam napsala,místo Lianem,Liamem.Nevím jestli Ti to uklouzlo,nebo se tak jmenuje????????????????????????????????????????????????????Já se v těch jménech moc nevyznám..... *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
-
ale lucinečko, kolik ti je? V aha! to rozhodně nepíšou a v rytmusovi nebo tak něco to napsat nemohli, protože já už xx viděla tu reklamu a samý bláboly o ČESKÝCH CELEBRITÁCH!!!! Miley je američanka, a navíc Mileyin kluk se JMENUJE LIAM!!!!!! NE LIAN!!!!!! *16* *5* *6* Jo a souhlas s Armenakosem!
-
-
Ano,prominte mi to *9* *9* *9* Já vím jsem blbec ale neumím vůbec anglicky.Je mi to líto tak tady píšu opravu.Je mi sedm let.Ano.Uznávám svou chybu.Je to Liam a Lian.Neumím asi nic *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* Omlouvám se ti armenakos1 ají tobě andrejko10.Děkuji a doufám že tu omluvu příjmete.Těším se příště.(ale netěším se na špatné komentáře o mě *13* *13* *13* *13* *13*)
-
-
Umíš vůbec reagovat na správný příspěvek Lucinečko? *3*
-
-
hela nemáš nivou fotku seleny G.???
-
-
za prvé nevím co ti nesedí na tom co andrejka napsala ??.. ta tvá fráze "no tak to moc přesně nevím Andrejko10"...
za druhé: jenom proto že to píšou v nějaký blbím českým rytmusu nebo aha to nemusí být pravda... protože je to bulvár...
a za třetí: jmenuje se Liam... ne Lian.. *12*
-
-
-
-
-
Re: herečka?
zajímavý si to tu číst!!:)já třeba miluju Hanhhu Montau Ale Miley Cyrus nemusím taky mi není smypatická mám radši Demi a Selenu!!!ale to nemyslím blbě ports ěji nemusím!! -
miley
Joo!! Miley úplně žeruu!! mam s ní všechno! trička,osušku,CD,filmy a dokonce i podprsenku..je fakt úžasná já jí milujuuu!!..jo a byla sem na jejím koncertě v USA,prostě úplně nejlepší,byla sem v první řadě a ona se furt na mě koukala když zpívala a podala mi i ruku!! sem do ní blááázen *14*
*IRONIE* =D -
poradte!!!!
kde můž hlasovat pro krásnou Miley?? *14* *14* -
aaa
aaahoj...jukněte prosím na můj blog missmartinqa.blog.cz......hlasujte v anketě fotka měsíce....a pist komentíky...děkuji vám moc..paaaa -
Miley je BEST!!
MILEY JE UPE BEST GIRL!!JÁ JI UPE ŽERU!!JE LEPŠÍ NEŽ SELENA!! *14* -
-
Re: Miley je BEST!!
přesně mno a to ti to trvalo než si to napsala mno prve si ji nesnášela ae to nevadí miley je upa nejky že jo!
-
-
jo
jo vy si běžte na jacksona a my ostatní budem tady jo? -
Narozky
všechno nej k narozkám Miley.. *4* *3* *1* *3*