Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mareczek

pls moc

date mi nekdo skype od miley??? plosim moc *9* *9* *9* *9*
    • alusqa99

Re: pls moc

Ne nedáme *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • Re: pls moc

já sem našla na ní tento skype a normál si s ní píšu miley.cyrus280
      • alusqa99

Re: Re: pls moc

Jo hele nechci nic říkat ale našla jsem si tu adresu co napsala Dana a když si to dala vyhledat tak tam je jazyk čeština což je blbost to si zase někdo vymyslel. Já mám jinačí skype adresu na Miley. No pokud je to ten pravý. Mám ten jako většina z vás.
      • alusqa99

Re: Re: pls moc

Jo ale to není on víš Dano !!!! To se podle mě za ni jen vydává a my máme jiný a né že to tady napíšete čím víc lidí si s ní bude psát tím dřív si nás všechny zablokuje a to nechcem!
  • Láska do Miiley

jáááááááááááááááá Miley úplně miluju udělala udělala bych pro ni cokoliv je nej nej nej moje láska nebeská já sem do ní úplnej blázen ale úplně já ji táák miluju
  • Nominujte co nejvííckrát Miley v Peoples Choice Awards. Můžete jí nominovat kolikrát chcete! Nominujte jí např v: Favourite Female Artist, Favourite Pop, Favourite Drama ( the last song ) a pak jako nejlepší drama/comedy herečka. Kdybyste něco potřebovali ještě vědět, tak napište ;) a nominujte ! *3*
    • armenakos1
      my víme ale i tak díky za upozornění pro ty co ještě neví *15*
      • Andrejka10
        Pravda, my víme *3*
  • všichni jste moc!

je to až neuvěřitelný, když to tady čtu, jak někdo může bejt tak strašně zavostalej...jako co příspěvek to perla...jako jedno z nejlepších je "s kamarádkama si na tebe vždycky hrajeme", hrubky nepočítám *1* náhodou tohle číst je lepší než číst stránky, na kterejch jsou kamiony vtipů...jo a pokud byste tomuhle nerozuměli, hodim vám to ještě jednou přes tzv. vypatlátor
    • Re: všichni jste moc!

Suzi,víš o tom,že tu tvou slavnou píseň přezpíval Těžkej pokondr pod názvem -trenky mi hoď *7*
      • Re: Re: všichni jste moc!

jasně, že vim...docela mě překvapuje, že to víš:) potěšil(a) jsi mě;)
        • Re: Re: Re: všichni jste moc!

If you can give me love
          • Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!

je to v záporu-If you can´t
            • Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!

A bylas teda na ní v té Mladé Boleslavi?
            • Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!

docela mě dostalo, že tady vůbec někdo ví o koho jde;)
        • Re: Re: Re: všichni jste moc!

nedávno prodávali v Hypernově za 145kč,tak jsem to koupil,ještě např. tam mají It´s final cowndown pod názvem -nikde žádnej kondom
    • Re: všichni jste moc!

já bych řekla že sou tu 2 typy lidí ti co tu miley majíá rádi a pak je tady ještě jeden typ co jí nemají rádi takzvané mrchy a sou tu ta
  • miley11cyrus

j

ale Hannah Montana a Miley Cyrus je ta samá osoba já ji prostě milujiiiiii *3*
    • Adrééska

Ahóóójííík líídi *7* newíte něgdo Miley adresu? *14* ....jestli jo tak napište plsky na E-mail Kvakina@seznam.cz a nebo mi stačí autogram......dobrá odměna *3*
  • rockstar

pomoc PSL

hele lidi poradtemi psl u tech zivotopisu sou dole napsany autori driv tam byly lepsi a ja bych se na ne chtela kouknout ale kdyz kliknu na autor(nakyho)tak se mi ukaze jeho profil a ne zivotopis.... *10* *10* *10* pomoc te mi PLOSÍÍM *3* *4*
  • hilarynka125

SOngs

jako ty nový písničky =)
  • piskot256

My Blogííís ;-)

Ahoj pls mrkněte na můj blog papirek256.blog.cz dííki moc ;-)
  • miley11cyrus

h

jo miley má 16 a dokázala toho mocccc a ten jackson už o něm nepiště byl to starej chlap ale miley je krásná mladá *15*
    • baluska1

Re: h

Kdo je u tebe starej? Majkí byl zdarý mladý a krásný.
      • Re: Re: h

no uz vidim michaela jacksona jak je mladej a zdravej nebyl urtite jinak by neumrel a krasnej no vis kdyby byl krasnej tak by si nenechaval delat tolik plastik chtel bejt bilej alee vedel ze nebude
  • miley1cyrus

blog

tak na tenhle blogisek mrknete:www.kontakty-na-miley.blog. cz sou tam kontakty na miley

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit