-
Názor
Miley je super!Má užasné písničky a originální styl.Její koncerty vždycky stojí zato.A to s tou šalvějí..je jí 18 a prakticky je už dospělá takže snad ví co dělá.A to ze se zacala menit?Jako Hánnah byla super ale seriál skončil tak si snad muze delat co chce. nechápu jak s toho všichni dělají že má nové tetování,nového kluka atd.Snad je to její věc ne? *7* *7* *4* -
-
Re: Názor
je aj neříkám že není -
-
Re: Re: Názor
vsak to nerikam tobe.ale treba tem co Miley pomlouvají a vadí jim ze se zmenila :)
-
-
Re: Názor
°Hannah
-
-
Sice je Miley trochu ,, padlá na hlavu´´ ale když chce, tak umí.. Tohle s ní dělá PUBERTA.. Věřte mi *12*
Určitě si to za chvíli uvědomí, a dá se do pucu.. *4*
A také si myslím že hezky zpívá... *3* -
-
Trochu??? To ne...*7*
-
-
Ona je fakt super zpěvačka a jak se teď ostříhala tak mě zklamala *9*
-
je hrozna
je desna.ma neprijemny hlas chova se jak prastena pubertacka co chce rychle vyrust a nazivo neumi zpivaat ! Seli je o hoooooodne lepse nez tahle potetovaná karikatura zpevacky s umelima vlasama.Kolik tech psů uz vlastne má?pokud ja vim jeden zije cca 16 let a ted uz ma 3tího.to se jich jako zbaví a pak si koupí nového? :D -
-
Re: je hrozna
Zvláštní, že tu svou "Seli" na její diskusi taky takhle pomlouváš! Zalez už někam, rádoby provokatére. Nikoho neprovokuješ, jenom zdržuješ a otravuješ!!! -
-
Re: Re: je hrozna
přesně ;)
-
-
Já nemám slušných slov :/ ... ty si uplný de*** ... přesně pravdu má Tomáš nikoho tím tady nenaštveš a všichni akorát ví že závidíš .... nepiš sem a všichni budeme spokojený .... a nám to akorát pomáhá, jestli sem takhle budeš psát často tak je Miley zpátky na 1. místě :D :D :) -
-
muzu si sem psat co chci a je mi jedno co si myslite.a jestli ste si toho nevsimly tak sem rekl ze je Selena lepsi nez trapna Miley!navic nevim kdo je tu trapny kdyz pise ze chodi z miley no jasne!Bezte se vycpat je to diskuze tak si muzu psat co chci -
-
Re: Re: Re: je hrozna
jo piš si co cheš nás to nezajímá ..... ale ty nevíš o co jde tak neříkej že je Tomáš trapný že říká že chodí s Miley kdyby si věděl o co jde tak nenapíšeš něco tak stupidnního ... ale já zapoměla ty jsi taková nula že se nezmůžeš na nic jinýho než pomlouvat někoho koho ostatní zbožnují... a jen kvuli tomu aby si byl zajímavý.... takový lidi jako si ty asi vživotě nepochopím :/ -
-
Re: Re: Re: Re: je hrozna
papa.... nemáme na tebe náladu :) -
jzs zalez nahodou vim jak to s tou miley je a prave proto pisu: TRAPAS!! no a ze ji zboznujete?ja zas ne a muzu si to sem napat a vase stupidni komentare me nezajimam -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je hrozna
promin já jsem hodně zakomplexovanej podle jednoho člověka :DDDD :DDDDDDDD -
Prý že závidět :D No ne že bych sem moc chodila,ale když už tak to stojí vážně za to :D Děcka vy mě tak bavíte :D
Pustíte se do mě taky jen proto,že se můj názor neliší moc od "provokatéra"? :D
No jo holt,kdo sem přijde s negativním názorem tak se tu na člověka sesypete jak supy.A co?Samy jste nedospělí tím,že takový názory nedokážete v klidu vzít a po každým jen nadáváte.Ou no vážně hrdinský:) -
hele vypadni nás ty tvoje kecičky hnusné nezajimají... -
a myslíš že když to sem napíšeš že nám jí tím znechutíš ebo co ??? akorát ukojuješ sám sebe ty pako! :D
urážíš všechny jenom pro tvoje uspokojení.. např. na seleninu diskusi si psal taky jak hrozně zpívá atd atd..
seš fakt děsně ubohej ;) -
Ale já ji nemám co závidět :D Není ani hezká,ani se neumí oblékat dokonce neumí hrát ani zpívat - hannah mntana nemo the last song = katastrofa!! ten film by byl dorý bez ní v hlavní roly. -
POMLOUVÁ TEN,KDO ZÁVIDÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Nojo jen si pomlouvej :) -
:D ach boze :D prej ignor.tak neodepisuj a neotravuj.a prej ubozaku :D taky no coment.MIley je trapna a blba a neumi zpivat navic se obleka jak dev°a!!! :D -
To já je taky většinou ignoruju, ale občas mě to tak vytočí až to není možný :/ -
já je ignoruji takové lidi.. -
Zalez ty ubožáku trapnej!! -
Zalez???? .. tak jo pro tebe cokoliv :D :D :/ ... ne já se tady s tebou nebudu hádat to totiž nemá cenu :/ .... mysli si co chces piš si co chceš je to tvůj názor já ti ho brát nebudu .... ale jenom doufám že v životě nikdy neklesnu na tvojí úroveň abych někoho takhle pomlouvala a myslela si u toho že jsem zajímavá :/ ... je mi tě líto :/
-
-
-
-
-
trapný a ještě je to že si psal též na diskusi sel jak je blbá atd... takže jedinej kdo je tady praštěnej seš ty!
nás nenasereš svýma nevyspělýma kecama :D -
-
proč to vůbec děláš ? baví tě to ?? nejspíš jo ale nechápeš tu pointu že je to děsně trapný... sám si ani nic nedokázal a tak urážíš miley aj selenu... chudáku ;) -
-
Re: Re: Re: je hrozna
TOMU SE ŘÍKÁ DEMENCE. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
přesně
-
-
-
-
-
...
Jak tu tak čtu co o ní píšete musím souhlasit i nesouhlasit..... Možná že je to jen "protekční fracek" ale myslim že si to zaslouží... všichni, i ti co o ní píšou že je to muňka atd. musí uznat že zpívat fakt umí. Chtěla bych vás vidět když pomlouváte její vzhled i projev. Včichni jste jen závistivé mrchy, které jí to nepřejou..... -
-
Re: ...
Já to přeju každému kdo něco dokázal tím, že zatím šel,musel bojovat,měl nádherný hlas nebo píli a nešlo mu(jen)o slávu. Miley není bohužel ani jedno z toho. *9*
-
-
miley cyrus
miley je naprosto nejlepšíí a žadna chlupata píča nenii *13* nebo dostaneš přes svojí nenažranou hubičku *16* -
-
Re: miley cyrus
ty si mentálek vid *9* *15* *9*
-
-
j
nevíte někdo jaký má facebook když tam dáte miley cyrus a tam má 1 000000 fanoušků i víc a má tam obrázek takový fialový a podpis je to ona?? -
hMM...=D
tédéééda dokud sem tu nebyla tak se to tady nejáák rozjelo *15* *15* no a pro fans miley!!!viděla sem nějáký příspěvky na diskusi MJ,a byly tam o něm napsany sprostarny atd.a potom miley je nej!! *15* *9* no a tak sme si to prostě nenechali líbit!!!!pro vás je prostě idol miley ale pro nás michael tak sme si QQQvit *15* *15* *1* a už teda v poho jo??? *15* -
-
Re: hMM...=D
my uz sme si to tady vyresili muzete sem chodit ale prosim neurazejte miley a ja sem rekla holkam aby nechodili na MJ
-
-
fdk
Ahoj holky teď sem přišla ze školy a je tu vůbec někdo strašně se nudim.Tak kdyžtak někdo napište fakt se moc nuuuuuuuddddíííííímm. -
_____
všechno nejlepší Miley *3* *4*