-
.
joo to nový cd je super ale stojí 500 a je v něm jen 6 písniček???nějaké divnéé -
-
Re: .
Ne, v ČR stojí 249,- a v Americe (Wallmart) 5 dolarů.. -
-
Re: Re: .
v amerike stoji 18 dolarov *13* -
Re: Re: .
viděla jsem ho za 500 i více....... -
-
Re: Re: Re: .
No tak to nevim. Já jsem ho koupila za 249.
-
-
-
-
hlasování
hej,ony se píšou kódy,protože se tam prý bulharsko nabouralo a přičetlo si hlasy,tak udělali opatření,nwm,jestli je to pravda,ale bratranec je na toto profík, a řekl,že to zná, že se tam musel někdo nabourat, tak proto to dělají -
-
Re: hlasování
týjo ti Bulhaři sou ale...............!!
No snad vyhrajeme my!!!!
Miley je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14*
http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01 -
-
Re: Re: hlasování
Panebože lidi, vedeme o několik tisíc tak klídek. *5* A není to žádná soutěž o tom, že která země vyhraje, tam Miley pojede, ale jde jen o to, která země ji má nejradši.
-
-
-
Grammy
http://www.mileyimages.net/thumbnai ls.php?album=831
fotogaleria Miley na Grammy awards -
film
Ahojík holky,newíte kdy pude do kin její novej film The Last sin,moc se na to těším,viděla jsem trailer a je to super,tak jestli to víte tak napište pls *3* -
-
Re: film
Pořád mění termín a teď to má bejt dokonce už 31.března jestli to zase nezmění už se těšim -
Re: film
26.6.
-
-
Kniha
mam od miley tu knizku "milníky na mé cestě" a je to fakt husty *3* *3* *3* -
-
Re: Kniha
jj je skvělá ;o) -
-
Re: Re: Kniha
no tebe se nikdo neptal!!!!!! *3* *3* *3*
-
-
-
Hele,je pravda že si Miley zahrála v super drbně?Nebo je to jen fáma?
-
A hele ty (armenakos) TO TY SE TU DO VšECH OBOUVáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
-
-
super je to dobri *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ale ta holka bilad dobra
-
Miley... MUCK
Miley je good! a serial Hannah Montana taky! -
Jsou i jiné stars než Miley:-D
Já mám sice Miley ráda ,ale celkem me udivuje jak všichni najednou po ní začli šílet.Skoro¨každej ji ma na uvodovy fotce a tak *1* Ae ja myslím zhe jsou i jiné a dokonce i lepší *1* Ae nic proti Miley ta je supr *14*