-
Miley
Asi někdo víte podrobnosti o Miley v Praze tak pls pište na email baby1995@email.cz
DÍKY *1* *3* *5* *15* -
-
Re: Miley
Jo ja ti napisu takze michaelazichova@seznam.cz!
-
-
MUSÍME JI ZACHRANIT
ona ma PRASEČÍ chřipku . *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *15* *15* *15* -
-
Re: MUSÍME JI ZACHRANIT
Myslíš? *1* -
-
delete
-
-
-
Miley v Praze pěkná blbost
Co to tady všichni melete že Miley bude v Praze vy to víte na 100% asi né co tak to sem nepište kdyby to byla pravda tak to Miley dá na mileycyrus.com a tam to fakt není a navíc další turné asi nebude mít někdy 3.6. jak tady píšete říkala že svoje další album jí vyjde někdy v prosinci nebo v listopadu takže až po tom co dodělá album tak pak až bude mít turné ne takže Miley se sem možná tak dostane v roce 2011 možná třeba taky ne nemusí sem jezdim my sme malá Země a pochybuju že jí bude znát -
Bing bang
Včera se objevila upoutávka k videoklipu The Bing Bang, premiéra by měla být 1.11, v tom videu hraje Kevin Zegers, vypadá to hezky a já už se nemůžu dočkat *1* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=PnMlDnu_QaY (mezery) -
Nezná někdo facebook od Mil?
-
kiki
já ji věřím chodím s nou do třidy a ukazala fotky je tam miley ona a teta tak že teta pro nu pacuje -
-
Re: kiki
kdyz ji veris tak nam sem ty fotky dej nebo mi je posli na maila :D...kdyz jsi je vydela ja je chci tky vydet...kdyztak napis do vzkazu -
Re: kiki
to je asi blbost sem sice puberťák ale co se dnes nedá udělat ve foto shopu že -
to není žádná osobnost-vzpamatujte se!
hele vy všichni,asi nevíte co to je pojem-OSOBNOST-protože nějaká miley jste se asi zbláznili,ne? je vidět že na tomto fórurozhodují pubertální děti bez názoru,takže je mi vás líto! *10* -
-
Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!
miley podle mě je osobnost , když se podíváš na madonu , tak možná je známnější , ale je to pochopitelné , vzdyt se koukni je to 50 letá bába , ale co miley za svuj zivot zvladla ( cetl jsem ze ji je 16 ) je ucty hodne , myslim ze toho za zivot hodne zvladne -
-
Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!
Však si povíme,jak to bude s Miley,až jí bude 50!!!!
-
-
naopak si myslim ze je miley hodne znama a je dost lidi kteri ji fandi vic nez treba madoně -
-
To je fakt,ale taky je hodně lidí,kteří fandí víc Madonně než Miley...
-
-
Mě je líto tebe!! -
Jednou tady byla zajímavá hádka na téma osobnost. Jeden měl stejný názor jako ty a tvrdil,že Vanessa,Miley,Pattinson se nedají nazvat osobnostmi a že osobnost je třeba Madonna. Pak tady už nevím jaká _____ napsala,že Madonna se nedá nazvat osobností,že se jen kroutí v nějakym klipu v nevkusnym růžovym topu a myslí si,že když jednou bude zpívat s Timberlakeem,tak se všichni poserou(teda už nevím,jak to přesně bylo)a když někdo řekne jméno Miley,řekne si jo,to je ta mladá holka,co zpívá a když někde řekne Madonna,tak si řekne,to je ta stará rachejtle,co si hraje na mladici. Něco ted' řeknu-nic proti Miley nemám,ale když se řekne Madonna,řeknu si,to je megastar,kterou každý zná,je to nejúspěšnější zpěvačka všech dob a když se řekne Miley,tak si řeknu jo,to je ta trapná pubert'ačka,kterou proslavil jeden stupidní seriál(kterej hltaj hlavně děti)a taky ty písně,který jsou všechny na jedno brdo a přesto se její desky dobře prodávaj. Samozřejmě,že si i ona zasloží obdiv,ale rozhodně nemůžete někoho,kdo v 16 vydělává díky jednomu přiblblýmu seriálu miliony,obdivovat stejně jako osobu,která začínala jako prodavačka koblih,tvrdě dřela,aby se stala slavnou,která neměla nic zadarmo a dnes je megahvězdou a královnou popu,kterou nikdo z trůnu nesesadí. *4* -
-
Vy tady řešíte kdo neni a kdo je osobností.Spousta hvězd je nafrněná a neni schopná se zastavit ani s fanoušky a dát jim obyčejnej podpis.A miley třeba tohle dělá i když nemá náladu zastaví se s fanoušky a dokonce si s nima povída i s paparazzima a to každej neudělá proto je třeba pro ty lidi osobnost a je tak slavná. *4* -
-
Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!
jj...např. po koncertě Suzi Quatro nás tam zůstalo asi 10, 15 lidí, Suzi přišla rozdala podpisy, povídala si...to taky každej neudělá:) -
-
Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!
ne e...to bylo v Liberci...v Mladý Boleslavi to bylo jenom pro odboráře -
tak jsi teda v té Mladé Boleslavi asi byla,jak jsi plánovala
-
-
-
Přesná pravda! *3* Madonna je někdo- na ni žádná Miley nemá, absolutně vůbec! *16* Takže vy její fanoušci se laskavě zamyslete, zda patří do desítky osobností- já bych řekl, že tedy rozhodně ne! a to platí i u Vanessy Hudgens, lady gaga,ashley tisdale a podobně!...takových jako je ona ještě budou mraky.... -
-
Jo...taky myslím. Sice osobnost je svým způsobem každý,ale co se týče těch slavných,tak hvězdy jako Vanessa Hudgens,Ashley T. nebo Miley proslavil jeden seriál a takových,jako jsou ony,je hodně... Ale Lady Gaga mi přijde celkem dobrá...A pro destiny:Jo,vyříkaly jsme si to. Já jsem jen chtěla doplnit,na co jsem předtím zapomněla. A nechci se hádat,jen mám jiný názor-ze všech hvězd mám nejradši Madonnu a jen z hvězd pod 20 let mám nejradši Miley Cyrus. A fakt mi vadí,když si o mně někdo myslí,že je podle mě debil každej,komu se nelíbí Madonna,takže jestli si to pořád myslíš,tak si to prosím nemysli! A jen tak pro informaci:Madonnu !!NIKDO!! nesesadil. -
-
miki..:Ty se prober!! Nejlepší léta za sebou??? Je pořád stejně skvělá a má pořád skvělou hudbu,tak co máš?? Jestli se ti její hudba nelíbí,tak to neposlouchej,ale ona nepřestane zpívat jen proto,že blbečkům jako jsi ty,kterejmvadí,že je pořád žádaná! Madonna je super a Miley taky! -
ja myslim že už je dávno sesazená ae tak budiz no...oki nebudem se hadat....tim koncim nerikam ze uz o ni nic psat nebudu ae koncim hadanim s tebou
-
-
-
co to sem zase taháš já myslela že sme si to vyříkali!!!!!! jako nevim co si chces zase dokazovat a kdyz uz sme teda u toho uprimnýho vyjevováni názoru o madone tak ja taky neco povim...nepsala sem to sem ae tak kdyu uz tak uz no...nikdo madonnu z trunu nesesadi?! oooou tak ja si myslim ze uz sesazena je:D:D ae tak jako ty si tady inteligentni podel nazoru nekterych nejmenovanych;) tak jako muj nazor no...a klidne si ho neber ae ja si za nim budu stát!!!! miley je jednicka a uz v tak mladym veku!!! nazdar! -
-
to je správný, když si budeš stát za svym názorem...docela ti závidim, že posloucháš hudbu co se hraje teď...já bych jí taky poslouchala, ale nemůžu...nemůžu, protože 95% toho co se hraje je vodpad -
-
no jako všechno odpad neni...třeba McFly heeej ty sou brutálníí<3
-
-
-
kolik ti je prosim tě?? jsi inteligentní osoba *3* -
-
mně je 14 -
-
Asi jsi měla na mysli destiny-hope.cyrus,ale destiny-hope-cyrus je taky jedna uživatelka,ale jiná. Ten nick je ale dost podobnej. *3* -
to moc neni...ale přijde mi že máš docela dobrý názory...třeba v tomhle..nevim teda jak jinde;) ne jako destiny-hope-cyrus...nevim jestli jsem ten nick napsala dobře...ale myslim, že všichni víme o koho jde;)
-
-
-
-
-
-
ahojky,
MILEY. *4* *4* *3* -
je nejky kams..
miley je strasne dobra kamoska...prokecali sme toho tolik jeste s ellsi a stelou oni dve jsou taky supel holky jestli se planujete na koncik miley tak tam si to poradne uzijete zatíím ahoj -
-
Re: je nejky kams..
Ale prosimtě..Možná tak v tvém nejdivočejším snu! Já vím snažíš se být důležitá/tá Já vás nechápu nikdo z vás jí nezná a už vůbec né z česka!...Přiznejte si to..
PS: Já to vůbec nemyslím ve zlém,ale v dobrém tak se nezlopte,ale je to realita *4* -
Já to taky nechápu!!Ty si fakt byla s Miley?? *7* -
ty si byla s miley jo? -
-
Re: Re: je nejky kams..
jj miley je best ellsi to tky rika...
ejky kdyz mid as mail tak ti mozna poslu fotky jestli mi to pujde odeslat =)
kdyz mi to nepujde(pac mam starej pocitac a v srpnu budu mit novej tk ti to poslu az nak okolo srpna)vim ze toe pozde ae inac to nejde...=)ae urcite poslu mozna i z Mandy jiroux..jedu za nimi v srpnu tak prave budu mit aji ty novy fotky =)tak hned poslu ae napis mi vzkaz s tvym mailel =)..napis to na kamosky profil ma ho
kacenka1jb =) -
-
Re: Re: Re: je nejky kams..
dobré můj e-mail je pIsKoT256@seznam.cz -
-
Re: Re: Re: Re: je nejky kams..
hojky skousela jsem ti to poslat ale furt se mi tam zobrazuje ten mailer comanr nebo co to vzdycky prijde xD...pry ze cilova schranka je plna bo co to mektalo skusim to stahnout a hodit to ke kamosce do pc a poslat ti to ju :-)..a kdyz to nepujde ani tk tk musis pockat az do tho srpna :(
-
-
-
-
-
webovky
Neznáte nějaké dobré a dobře aktualizované zahraniční stránky o Miley? díky. (chci fakt jen zahraniční, ne české) -
andrejka
ja to o tehypoglykemii psala jen proto ze to miley v zivotopise..! -
-
Re: andrejka
Kdyby ji Miley měla, tak by to uz rekla snad vsem, ale já to nikde neslyšela(Miley má totiž ve zvyku všechno, co se jí stane vytrubovat do světa).
-