-
h2ospv
Hele co myslíte, že je super, ale já myslím opravdu super ne jako váž ně co říkáte a přidáte si mě do přátel?? *4* *1* *1* *3* *5* *4* *3* *5* *15* -
MICHAEL versus miley
Ahoj děcka. Chtěla jsem vám říct, že když tady někdo psal, že až Miley umře tak zase na 1.místě bude ona, tak si myslím, že na prvním bude pořád Michael, leda že by se našel někdo stejně skvělej jako Michael, ale on takovej nikdo neexistuje. Miley nás baví svýma vtípkama, ale Jackson si vybudoval místečko v našich srdcích a už je neopustí. *4* -
-
Re: MICHAEL versus miley
Miley má smyslpro humor ,ale mám teda raději Miley než Michela. -
Re: MICHAEL versus miley
hmm ja si stejne myslim ze zachvili michael z top klesne.bye
-
-
ráda
hele ti nikolletko ty když nemáš ráda tak to nezduraznuj!!! -
fbvfdb
http://www.youtube.com/watch?v=2tSO TQPUQoU&feature=player_embedded
*7* *7* ja jiteda rada nemam a vám to nepříde trapný??? -
-
Re: fbvfdb
No rapem by se neuživila, to je jasný!!! -
to teda nepříjde!!!!!! -
Náhodou,povedlo se jí to,je to vtipný a originální *3* -
A co je na tom trapnýho?!Tak rapuje no a!!
-
-
Hi
Hi,I'm Noah Ray Cyrus.I'm sister of Miley.How are you??? Bye ♥ -
-
Re: Hi
Ahoj já jsem Tish, matka Miley.Fakt vtipný tohle už je fakticky trapný myslíš že ti na to někdo skočí.
-
-
Asi na tom skypu něco je
Možná ta holka co se vydává za MC je třeba češka co neumí anglicky -
new CD
Kdy má Miley vydat to její nové CD? -
-
Re: new CD
miley new cd vyjde 21.června
-
-
pls
ahoj hele jak se dá víckrát hlasovat? -
-
Re: pls
bohuzel ne.. :( taky sem to zkousela ale nejde to a ptala sem se administrace.. bohuzel ne :( -
-
Re: Re: pls
jo jde víckrát hlasovat..jestli chceš vědět jak ... tak můj skype: armenakos1... *3* -
-
Re: Re: Re: pls
Já hlasuju taky víckrát !TaK pls všichni kdo můžete hlasujte... PS: A to nám tady ta holka psala , že už nemůžeme vyhrát *1* !
-
-
-
-
Hlasujte!
Hlasujte Musímě se dostat ještě dál! Jsme na 5.místě a Bulharsko jde docela dopředu už porazilo i Slováky! Tak hlasujte nebo nás porazí taky!
Jo vykašlete se už na o2 arenu protože už je stejně konec a anketa už není aktuální!
Hlasujte radši tady
http://tweeter.faxo.com/Miley_C yrus_World_Tour -
-
Re: Hlasujte!
my víme.. *14*
-
-
miley
já vám to řeknu takhle mě se líbí její písničky a tak ale strašně už to přehaní je jí jen osmnáct no za chvíly devatenáct ale dělá ze sebe až moc dospělou a to se mi nelíbí já chápu e se chce zbavit štítu Hanny montany ale tohle je fakt u moc takhle se normálně oblíká gagina nebo britney nebo beyonce nebo rihanna ale taky si řekněte kolik je jim let . -
-
Re: miley
pokud se ti líbí její písničky tak nemůžež říct to co si napsal o tom jak se chová protože právě její písničky jsou o ní... tak už sklapni a vypadni!!! -
-
Re: Re: miley
a když už tak jsem holka jo a já proti ní nic nemám jen si myslím že to zbavení štítu hanny vzala až moc rychle -
-
Re: Re: Re: miley
a jak to měla vzít.. pomalu ?? :DDD :DD -
-
Re: Re: Re: Re: miley
seš tak natvrdlá nebo co JÁ JSEM HOLKAAA -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley
jo a tomu že by se ostříhala do hola tak tomu fakt nevěřím -
špatně nejsem a budu si říkat co chcu ty fanatiku do miley -
jo udělala a mám takovej pocit že ty seš ta "Karolína Světlá" že ??! máte stejnej styl keců :D :D -
to je velkej rozdíl protoe kdyby si byl holka tak by si nepsal jako nákej zamilovanej fanatik jak je miley úžasná a skvělá herečka a mimochodem to že miley natočila jeden nebo dva filmy to z ní nedělá úžasnou herečku to se podívej na natali portman která i kvuli filmu se ostříhala dohola .Myslíš že by tohle ta tvá úasná herečka udělala taky? -
a navíc to co si ted "napsala" nedává vubec smysl... :D :D :D -
víš mě je to uplně u p**** jestli si holka nebo kluk.. :D -
aha ty seš kluk strašně zamilovanej do miley co tak už chápu proč si tak natvrdlej a nechápeš že já jsem holka
-
-
Re: Re: Re: Re: miley
hele ty děti co se dívaly na hannu montanu tak se jim logicky líbila i miley a co si myslíš že si destileté holky které žily hannou montanou uvědomily si e to není ta kterou obdivovaly a tím je ztratila sice se jí povedlo smazat ten štít ale tím taky něco ztratila -
-
ne to si řekl naprosto špatně... ty desetiletý holky žili "jenom" hannah montanou ale neuvědomovali si to je jenom postava v seriálu a pod ní se schovavá úžasná herečka a zpěvačka miley cyrus. Jo to je pravda že miley ztratila díky hannah montaně spoustu těch "malých fanoušků" ale díky tomu že hannah skončila a miley rozjela svoji kariéru tak získala tak v její prospěch spoustu dospělejších diváků a myslím že je lepší když 18ti-letá zpěvačka má starší fanoušky než samí malý děti!
-
-
-
-
mě se jenom nelíbí jak se oblíkááááááá -
moje slova armenakos1.
-
-