Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pche

Každý den si čtu tuto diskuzi a je mi z ní na blití. Jak proboha můžete pořád srovnávat skoro 17-ti letou holku a 50-ti letého muže? To je absurdní. Oba jsou úžasní, Michael je legenda navždy a Miley toho za svůj den dokáže víc než vy všichni za celej svůj život. Když se vám Miley nelíbí, nechoďte sem, zvyšujete jí tím návštěvnost a to se fanouškům Michaela nebude moc líbit. Bye. *5*
  • missmartinqa

hej

hej..ona je nejlepší...a moc prosím koukněte na můj blog missmartinqa.blog.cz hlasujte v ankete fotka měsíce a píšte do komentářů vaše názory.....děkujuu.. :)
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! *4*
  • miley je good

miley je dobra spevacka i herecka *1* *1*
    • 8.ball.8

Re: miley je good

Kde jsi to vyčetla? *4*
      • veveruruskaska

Re: Re: miley je good

nikde to nevyčetla jenom má mozek vííííššš
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: miley je good

Tak takhle jsem se už dlouho nezasmál. *4*

*1* *1* *1* *1* *1*
          *1* *1* *1* *1* *1*
          *1* *1* *1* *1* *1*
          *1* *1* *1* *1* *1*
          *1* *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: miley je good

Mám vlastní vídeo od miley jak blbne z kamoškou na zahradě.
            • Re: Re: Re: Re: Re: miley je good

ahoj jsem velkej fanousek miley a nicka mohla bys mid at na miley icq nebo skype?diky ja mam zas na nicka jonase znam ho jezdim v americe s rodici s kolotocema papa napis na email prosiim angelinca@seznam.cz *7*
      • janicka-smiley

Re: Re: miley je good

Já vím, že si na mě vymyslíš něco o mé intelingeci, ale jedna otázka: Máš sakra Miley rád nebo ne? *7*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: miley je good

Pročpak bych si na Tebe měl něco vymýšlet? Reaguji pouze na to, co tu čtu, ať je to blábol nebo "kvalitní názor" kterých tu je bohužel pramálo. *4*
          Rád Ti odpovím na Tvoji otázku: Nejsem její "fan", doufám, že takhle Ti to stačí. *4*
          • janicka-smiley

Re: Re: Re: Re: miley je good

jj. dik *4*
  • miley v CZ

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
    toto je hlasovani aby miley vystupovala v CZ tak pro CZ hlasujte mame cca 18350 hlasu a sme 1/25 *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: miley v CZ

To je hlasování jenom o to, která země ji má nejradši a není potvrzené, že do země, která bude první, přijede.
  • miley1cyrus

blog

na tomto blogu si muzete ziskat o chcete a to s miley a vsemi co mate radi jen prijdte a zahrajte soutez co tam je www.bella-one.blog.cz
  • konec

hele víte že hannah končí na disney chanell
    • alusqa99

Re: konec

No to sice jo ale né teď a nesknončí na dsiney channelu protože se to bude aspoň u nás pořád opakovat a nevim co plsašíte když u nás ještě není celá 3. série a bude 4 tak konec je ještě hodně daleko aspoň pro nás! Hannah Montana=nejjj ál na Disney channel ♥
      • lady23gaga

Re: Re: konec

jo? a víš že panna fontána je nejhorší film roku 2009? *5* *5*
      • Re: Re: konec

tak si to zjisti jo a nerikej ze nemame pravdu dk
        • alusqa99

Re: Re: Re: konec

Proč by si to zjišťovala když má pravdu!
          • Re: Re: Re: Re: konec

neaka chytra čoveče
    • Re: konec

j vím
  • Hé les gars, je suis de France. Ce que vous écrivez à propos de miley cyrus est laid, égoïste et pas moi-même fans ici à travers ce qu'il se rasait les cheveux et BOOM ils ont tous ri de moi et me calomnier. Cette page j'ai trouvé que je vis en Bohême et n'a donc pas vous voir!
  • No Miley se s chováním zhoršila. Nechápu proč se tak chová. Před tím byla krásná a teď?! Jako ošklivá není noc, ale nevím co jí to přelítlo přes nos. Někdo říká, že se takhle chová, protože má takový text písní. Její texty písní např.: u We cant stop, Wrecking ball se mi texty líbí. Takže tohle je asi kravina, ale nejspíš její manažeři nebo něco takového chce aby se takhle chovala, protože aby měla velký prodej a všichni o tom mluvili. Ale i tak je úplně jiná :( jinak se mi srašně líbí jak zpívá. Miley máš krásný hlas. *3* *14* *4* *6* *13* *13*
    • Taky myslím, prostě marketingový tah, kdyby se nedala ostříhat a chovala se normálně, nepsalo by se o ní tolik.
    • *9* *8* *16* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *5* *6* *6* *7* *7* *9* *16*
  • emma2

Hannah

Hannah Montana je jediná dobrá věc na Miley Cyrus *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit