-
Armenakosi, nemáš dneska narozeniny? :D Tak všechno nejlepší a ať se mnou pořád tak pěkně hádáš:))) Baví mě si vyměňovat názory :D
-
-
tak jestli máš armenakosi narozky, tak všechno nejlepší. *3* *3* *3*
-
-
tak díky no *3*
-
-
armenakosi líbíš se mi a chtěla bych tě
-
-
a ještě k tomu chodí takzvaně s miley cyrus...!! *3* *15* *2* *1* *5* *4*
-
-
no, armenakosi...ale mě můžeš, já tě budu naprosto chápat... *1* *1* *1*
-
hbdelfin... nemůžu vám říct jak to popravdě je no *1*
-
né, vy už jste se rozešli? ale no tak *1* *1* *1*
-
aha *15* *15* *15*
-
takzvaně ??? *1* navíc už jsme se s miley rozešli *1* *1* *1* *1*
-
-
terka: četla jsem si starší diskuzi a armenakos už má 2 obdivovatelky, ale někdy mi připadá, že si z něj chcete jen vystřelit, pro mně je to teda dost ubohé! *16* *16* *16* ale já při tom vyprskla smíchy (bez urážky), ale to má snad Tomáš umírat radostí?, (může) ještě kdyby zjistil tvoje telefoní číslo, vy byste se setkali a začalo by TO? A pak se vezmete a budete mít děti?? No promiň, ale neznáš ho ani ještě.. *1* *4* *5* *3*
-
-
*2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1*
-
hej co to je jako ????: *1*
-
mluvil tady snad někdo o tom že bych si ho chtěla vzít?:D:D ae v jednom máš pravdu neznám ho no:D
-
*15*
-
-
-
-
-
zaskočilo mě jak to víš.. no mám no... *15* *15* mě to nebaví se hádat ale mám svoje názory *1*
-
-
fotky
Hele nevíte kdo je tu zprávce nebo tak?Pac kdyz sem pridam nejakou fotku nebo tak,tak se to neukáze.A vim ze nejsu jedina koho to stve! :X -
-
Re: fotky
mno ona se tu ukáže vždy až tak za týden... hele ale doufám že když sem přidáváš fotku tak že to nejsou žádný starý jako! -
-
Re: Re: fotky
Ne nejsou :) :D -
Re: Re: fotky
Jj přesně
-
-
-
Proč zrovna Montana??
Nevíte proč mám Hannah příjmení Montana kdyt to je značka pro spreje?? *7* -
-
Re: Proč zrovna Montana??
Dyt je to jedno ne? *1*
-
-
Hana Montana je nejlepší zpěvačka na světě
Hana montana je nejlepší spěv ačka na světě.Já jsem slišel skoro všechny jeji písně. A jsou pěkné *3* . -
-
Re: Hana Montana je nejlepší zpěvačka na světě
Nejsou pěkné......Ony sou nádherné!!!
-
-
Miley
Miley je nej zpěvačka všechny pisnecky od ni jsou super a taky vyborna herečka treba v serialu Hannah Montana. -
je nej
miley je neeej *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: je nej
miley je boží *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
miley je nej
nazdar lidi tak za prvi jak by vam bylo kdyby vas takhle nekdo pomlouval dit va nic miley neudala tak proc ji nadavate a navic tady je dyskuze o miley ne o demi lovato blby to je pekna krava a je zla ja mam miley radci nez ridinu a ja souhlasim z tou holkou hm jak tam psala ze ma sni vsechno ja taky a jestli oni chcete nadavat tak dete na stranky kde jsou jen pytomy lidi a pisou tam kraviny miley no hannah vam nic neudelala ta dela jen dobry veci jak je k fanouskum mila a v ji tady pomlouvata ja jsem jerji nejveci faninka nekdo tady muze bejt nejveci fanousek demi lovato ale to at si pise knia ne tady k miley ona ma nevo ze srdickem jde na operaci muze umrit a vy ji tady pomluvate ja ji drzim palce ve vsech minutach a co vy tady dokazujete to se e my fakt neliby bedto dete na stranky pitomncu nebo demi lovato ale kdo miley nema rad at de jinam a tady neotravuje *13* jasny -
miley
Ja som presne taká ako ona proste nanu vyzerám: mám zelené oči, hnedé vlasy a všetko mám rada ružovú farbu som presne ako ona *14* -
-
Re: miley
tak to tě lituju,že si přesně jako ona! *9* -
Re: miley
no nejses miley ma modre oci kdyz uz -
-
Re: Re: miley
Miley nemá čistou barvu očí má něco mezi zeleno hnědo modrou, ale je to hezká barva
-
-
-
Web
Ahoj lidi plsky koukněte se na muj new blog! http://forevermiley.blog.cz/ -
disney chaneel
no ne ted skončila nowá hannah montana na disney chaneel je to super nowej díl.ale ted začíná seriál jonas na disney chaneel tak se mějte!!!! *15* -
-
Re: disney chaneel
hannah montana 3 je super dela tam dobry ksichty miley cyrus je super
*14*
-