-
http://youtu.be/kjjpArrzP2M (tak tohle se jí nepovedlo)
http://youtu.be/nvxv0IR754 (tohle taky ne)
http://youtu.be/mwg9umWfbik (no tohle taky ne, tady je i slyšet pískání do mikrofonu a divný chraplavý hlas, si tam kroutí zadkem, ale zpěv jí nejde, TO JE TO NEJHORŠÍ VIDEO NA SVĚTĚ!) -
-
A v časech 1:02 až 1:07 je to falešné!!!! Moc falešné!!!!
-
-
to je jenom důkz toho,že si to vystoupení užívá na plný pecky ;) :P
-
-
Promiň, cože? Vystoupení si sice má užívat, ale musí mít superhlas, se divím, že je zpěvačka. Měla by zůstat u herectví. (Můj názor.) *3* *3* *3*
-
-
nestačí ti,že jí prostě někteří(většina) poslouchají a musíš do ní pořád rejpat?Důsledkem toho vyvozuju,že nemáš nic důležitějšího na práci....
-
-
tajemna: ale jedinej problém je že když si dala odkaz na fly on the wall tak to uznám že zrovna moc skvělý vystoupení nebylo, ale musíš uznat že umělec nemusí být 100% v kondici na každý vystoupení.. *6*
miley občas taky nemuže třeba, nevíme jaké muže mít např.zdravotní problémy ale proste svý fanoušky neodradí a aj taky zpívá... *5*
ale prostě selena to nezvládá skoro pořád... :///// -
a já taky ne *3*
-
Ale Armenakos taky ne!! *16* *16* *16*
-
ale ty to nevydržíš,víš?jinak bys sis už hleděla svýho *3* *1*
-
Ha ha, máš pravdu, na práci nic důležitějšího nemám :D, já jsem jen chtěla napsat tamten názor, a Armenakos na ,mě hned vyštěkne, tak jsem se neubránila, a taky vyštěkla, a teď tu jste proti mně a jste s tím Armenakosem *7*. Ale mně je to jedno. Mám důležitější věci na práci, než nějaký Miley Cyrus a Armenakos, tak už mi dejte pokoj!!!
-
-
-
-
-
-
Armenakosi, nemáš dneska narozeniny? :D Tak všechno nejlepší a ať se mnou pořád tak pěkně hádáš:))) Baví mě si vyměňovat názory :D
-
-
tak jestli máš armenakosi narozky, tak všechno nejlepší. *3* *3* *3*
-
-
tak díky no *3*
-
-
armenakosi líbíš se mi a chtěla bych tě
-
-
a ještě k tomu chodí takzvaně s miley cyrus...!! *3* *15* *2* *1* *5* *4*
-
-
no, armenakosi...ale mě můžeš, já tě budu naprosto chápat... *1* *1* *1*
-
hbdelfin... nemůžu vám říct jak to popravdě je no *1*
-
né, vy už jste se rozešli? ale no tak *1* *1* *1*
-
aha *15* *15* *15*
-
takzvaně ??? *1* navíc už jsme se s miley rozešli *1* *1* *1* *1*
-
-
terka: četla jsem si starší diskuzi a armenakos už má 2 obdivovatelky, ale někdy mi připadá, že si z něj chcete jen vystřelit, pro mně je to teda dost ubohé! *16* *16* *16* ale já při tom vyprskla smíchy (bez urážky), ale to má snad Tomáš umírat radostí?, (může) ještě kdyby zjistil tvoje telefoní číslo, vy byste se setkali a začalo by TO? A pak se vezmete a budete mít děti?? No promiň, ale neznáš ho ani ještě.. *1* *4* *5* *3*
-
-
*2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1*
-
hej co to je jako ????: *1*
-
mluvil tady snad někdo o tom že bych si ho chtěla vzít?:D:D ae v jednom máš pravdu neznám ho no:D
-
*15*
-
-
-
-
-
zaskočilo mě jak to víš.. no mám no... *15* *15* mě to nebaví se hádat ale mám svoje názory *1*
-
-
fotky
Hele nevíte kdo je tu zprávce nebo tak?Pac kdyz sem pridam nejakou fotku nebo tak,tak se to neukáze.A vim ze nejsu jedina koho to stve! :X -
-
Re: fotky
mno ona se tu ukáže vždy až tak za týden... hele ale doufám že když sem přidáváš fotku tak že to nejsou žádný starý jako! -
-
Re: Re: fotky
Ne nejsou :) :D -
Re: Re: fotky
Jj přesně
-
-
-
Proč zrovna Montana??
Nevíte proč mám Hannah příjmení Montana kdyt to je značka pro spreje?? *7* -
-
Re: Proč zrovna Montana??
Dyt je to jedno ne? *1*
-
-
Hana Montana je nejlepší zpěvačka na světě
Hana montana je nejlepší spěv ačka na světě.Já jsem slišel skoro všechny jeji písně. A jsou pěkné *3* . -
-
Re: Hana Montana je nejlepší zpěvačka na světě
Nejsou pěkné......Ony sou nádherné!!!
-
-
Miley
Miley je nej zpěvačka všechny pisnecky od ni jsou super a taky vyborna herečka treba v serialu Hannah Montana. -
je nej
miley je neeej *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: je nej
miley je boží *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
miley je nej
nazdar lidi tak za prvi jak by vam bylo kdyby vas takhle nekdo pomlouval dit va nic miley neudala tak proc ji nadavate a navic tady je dyskuze o miley ne o demi lovato blby to je pekna krava a je zla ja mam miley radci nez ridinu a ja souhlasim z tou holkou hm jak tam psala ze ma sni vsechno ja taky a jestli oni chcete nadavat tak dete na stranky kde jsou jen pytomy lidi a pisou tam kraviny miley no hannah vam nic neudelala ta dela jen dobry veci jak je k fanouskum mila a v ji tady pomlouvata ja jsem jerji nejveci faninka nekdo tady muze bejt nejveci fanousek demi lovato ale to at si pise knia ne tady k miley ona ma nevo ze srdickem jde na operaci muze umrit a vy ji tady pomluvate ja ji drzim palce ve vsech minutach a co vy tady dokazujete to se e my fakt neliby bedto dete na stranky pitomncu nebo demi lovato ale kdo miley nema rad at de jinam a tady neotravuje *13* jasny -
miley
Ja som presne taká ako ona proste nanu vyzerám: mám zelené oči, hnedé vlasy a všetko mám rada ružovú farbu som presne ako ona *14* -
-
Re: miley
tak to tě lituju,že si přesně jako ona! *9* -
Re: miley
no nejses miley ma modre oci kdyz uz -
-
Re: Re: miley
Miley nemá čistou barvu očí má něco mezi zeleno hnědo modrou, ale je to hezká barva
-
-
-
Web
Ahoj lidi plsky koukněte se na muj new blog! http://forevermiley.blog.cz/