Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hbdelfin

ale je taky blby, ze se mi vsude, kde je napsano miley cyrus objevi, jestli je online nebo ne
  • rihanna1997

Kaťulkaa

Teť je nejvíc štve že dala Liamovi kopačky!!!!!!!! :( *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Re: Kaťulkaa

Jsou to jenom kecy, viděla jsem rozhovor z tohohle nebo z minulýho týdna a tam se jí na to ptali a ona řekla že to je strašná blbost, že ho miluje a doufá že on i jí a pak řekla že kdyby jí někdo prý ublížil tak že by ho asi Liam zabil to je tak krásný. Tak nevim co ty novináři zase kecají za ty svoje kecy debilovéééééé
      • Re: Re: Kaťulkaa

Jo a ještě k tomu z tohohle týdnu se objevila fotka jak byl Liam za Miley na natáčení filmu LOL, ale fakt nevim jestli je to pravda nebo ne, ale fakt by mě to mrzelo tak se k sobě hodili a vypadaly tak šťastně ach jo Miley snad nikdy nenajde pravou lásku
        • Re: Re: Re: Kaťulkaa

no,ale už je to potvrzený bylo to na E-news
    • Re: Kaťulkaa

Spíš obráceně Liam dal kopačky Miley!
  • janicka-smiley

jessie j

pro ty, kteří jsou stejně opoždění se všímavostí jako já *1* ... party in the usa byla napsána textaři, mezi které patří i jessica cornish nebo-li jessie j, kterou můžete znát např. díky písničce price tag *4* a tady je její verze: http://www.youtube.com/watch?v=tCgHID-rBdo&feature=player_embedded (vymažte si mezery) *4*
  • Andrejka10
    Co je nového?? *3*
  • kaca007

Miley je super!!

Myslim si že je GOO:D!!Líbí se mi v serálů Hannah Montana *1*
  • anrie

new klip

http://vids.myspace.com/index.cfm?f useaction=vids.individual&videoid=5 2165367 to je new klip.....kvásná písnička *4*
  • ?

takže.. fakt nechápu vás, co tady nadáváte, když je víc než jasné, že všici fanoušci tu osobu budou bránit a bude to jedna z milionů hádek, která stejně nic nezmění.. ALE zároveň nechápu vás FANOUŠKY, jak můžete říkat že je to nejlepší na světě, když to vlastně ani není možné.. ?víte kolik existuje zpěváků co mají tisíckrát víc zkušeností než tady slečna miley, možná i lepší vzdělání a tak..?
    klidně mi sem odpovídejte, že jsem úplně blbá a že si myslíte že já jsem určitě fanynka třeba zaca efrona, mně je jedno co si pak budete myslet.. jen vám říkám, nechápu ani jednu stranu a vážně mi to příjde absurdní.. *PARDON*
  • hannahmontanahm

a kdy??

A to jako kdy?? *8* a kde?? *7* Protože o tom koncertě nic nevím!! *1* *8*
    • miley11cyrus

Re: a kdy??

kde asi v USA mám tam tetu tak tam byl koncert tak jsem tam byl neeee *14*
  • miley16

ycvnmsfhn

je pravda ze Miley trpí hypoglykémií (vážnou chorobou podobnou cukrovce)..:????? *9*
    • luida

Re: ycvnmsfhn

milánku! hypoglykémie je záchvat z nedostatku cukru, který máš až když cukrovku máš! Já to musím vědět, když mám cukrovku!!!
      • vininka

Re: Re: ycvnmsfhn

jé tak to mě osobně je líto, teda nechci nějak litovat, ale vim, že jí má známá...
  • martiinkaaa

jupiii

konecne je miley na 1.miste *1* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit