Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

Happy Birthday

hej toto video je naprosto užasný...každý slovo v něm je naprosto pravdivý...škoda mohli to dát anglicky napsat to přání.. páč si to asi těžko miley přečte..když je to česky...
    http://www.youtube.com/watch?v=2P xdj1xDcbc&feature=player_embedded
    *14*
    • hbdelfin

Re: Happy Birthday

wow, to jo...mohli to napsat anglicky
  • ...

JE AŽ moc skvělááááá!!! ♥♥♥ Ale nechapu jak ju mohla teĎ předbehnut Selena A zachvilku zkoro už aj MeGan!! :// Ona je znich z těch hvezd nejlepšíí!!! ;)))
    • Re: ...

...S VOCTEM :-P
      • armenakos1

Re: Re: ...

Houby s Voctem: To má znamenat co ??? Tvoji demenci??
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

ignorace prostě co říct.
          • Re: Re: Re: Re: ...

hele laskave se uklidni uz se chovas jako nána a uz to je videt tak laskave drž pusu jestli mas nejaky dotaz rada si to s tebou vyřidim.
  • miluji miley cirus sem jeji nejvetsi fanika jestli mi milej odepises budu nejsttnajsi clovek na cele zemnekouli *14* jo a jak tam naka holka pise je namislena nana tak ona je a nana a kdis ji ctu je mi stoho na *11*
    • armenakos1
      díky za napsaní hezkého komentáře ale mohla by jsi psát trošku normálněji bez tolika gramatických chyb ;) *5* *4*
  • jsemjejí faninka a nestydím se za to! no a že se změnila vzhled není vše a prostě.. to chování .. dozpívá a :DD jinak to co dokázala ona páni klobouk dolůů
    • Můj člověk:D <3
  • Erin
    Bieber má náskok 2 miliony.Hlasujte co to dá
    • armenakos1
      ?? *1*
      • Erin
        to byl vtip
  • Hej jste užasný !!! Miley v o2areně! Super! Jak jinak, Smilers jsou nejlepší!! :) *4* *4* *14*
  • Miley

Je to ta nejky zpěvačka a herečka v 1. Seriál Hannah Montana je super, natlemim se u toho až, až. *1*
  • nejlepšííí

Miley je nejhezčí fandím jí ze všech nejvíc pujdu na jeji koncert uz se tesim *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
    • Re: nejlepšííí

No já nevím ale slyšela jsem že v česku já zháním lístek ja pojedu do usa o prazdninach s tetou ta tam byla 3 krat a tam bude urcite koncert
      *3*
    • Re: nejlepšííí

prosím kdy je její koncert?
  • !!

Ona nejvic sukezniii *14* *1*
  • miley11cyrus

super

JÁ jsem byl na koncertu Miley Cyrus *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit