-
Happy Birthday
hej toto video je naprosto užasný...každý slovo v něm je naprosto pravdivý...škoda mohli to dát anglicky napsat to přání.. páč si to asi těžko miley přečte..když je to česky...
http://www.youtube.com/watch?v=2P xdj1xDcbc&feature=player_embedded
*14* -
-
Re: Happy Birthday
wow, to jo...mohli to napsat anglicky
-
-
...
JE AŽ moc skvělááááá!!! ♥♥♥ Ale nechapu jak ju mohla teĎ předbehnut Selena A zachvilku zkoro už aj MeGan!! :// Ona je znich z těch hvezd nejlepšíí!!! ;))) -
-
Re: ...
...S VOCTEM :-P -
-
Re: Re: ...
Houby s Voctem: To má znamenat co ??? Tvoji demenci?? -
-
Re: Re: Re: ...
ignorace prostě co říct. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
hele laskave se uklidni uz se chovas jako nána a uz to je videt tak laskave drž pusu jestli mas nejaky dotaz rada si to s tebou vyřidim.
-
-
-
-
-
miluji miley cirus sem jeji nejvetsi fanika jestli mi milej odepises budu nejsttnajsi clovek na cele zemnekouli *14* jo a jak tam naka holka pise je namislena nana tak ona je a nana a kdis ji ctu je mi stoho na *11*
-
-
díky za napsaní hezkého komentáře ale mohla by jsi psát trošku normálněji bez tolika gramatických chyb ;) *5* *4*
-
-
jsemjejí faninka a nestydím se za to! no a že se změnila vzhled není vše a prostě.. to chování .. dozpívá a :DD jinak to co dokázala ona páni klobouk dolůů
-
-
Můj člověk:D <3
-
-
Bieber má náskok 2 miliony.Hlasujte co to dá
-
-
?? *1*
-
-
to byl vtip
-
-
-
Hej jste užasný !!! Miley v o2areně! Super! Jak jinak, Smilers jsou nejlepší!! :) *4* *4* *14*
-
Miley
Je to ta nejky zpěvačka a herečka v 1. Seriál Hannah Montana je super, natlemim se u toho až, až. *1* -
nejlepšííí
Miley je nejhezčí fandím jí ze všech nejvíc pujdu na jeji koncert uz se tesim *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* -
-
Re: nejlepšííí
No já nevím ale slyšela jsem že v česku já zháním lístek ja pojedu do usa o prazdninach s tetou ta tam byla 3 krat a tam bude urcite koncert
*3* -
Re: nejlepšííí
prosím kdy je její koncert?
-
-
!!
Ona nejvic sukezniii *14* *1* -
super
JÁ jsem byl na koncertu Miley Cyrus *14*