-
foto
No samozřejmě že kdybych třeba já nafotila takový fotky tak by z toho nikdo nic nedělal. Ale když je to slavná Miley tak je z toho hned problém a všichni Miley nenávidí. Je mi jí fakt líto protože ji mám ráda i jako zpěvačku i jako herečku -
miley love
ahoj moc miluju miley. mám ju rada o hm super seriál je taka krasna *4* *14* -
-
Re: miley love
je miley je nej ale ty máš radčej vanessu tak vypadni! *10*
miley je nej *4*
-
-
Ahojky mám na Miley skutečný skype myslím že je to ona tady je: mcreal92 -
-
Re: skype
Jak si zjistila že je to opravdu její skype??? *3* *4* *7* *7* *7* *7* -
Ježiš běžte stim už do háje!Jste vážně tak pitomý nebo navedený?!Když nechápete že od žádný takovýhle osobnosti jen tak neseženete icq,skype apod.!Začněte používat ty svoje mozečky!Kdyby to měli všude zveřejnit tak by neměli už vůbec žádný soukromý,který taky chtěji mít!Tak už nechte těch keců!!!!!! -
jak víš že je ten skype skutečný? ;) -
-
Re: Re: skype
Hele jako to nebude ona a ještě když tam je to slovo REAL jako to je trapný aby dokazovala že je to ona mcreal no to těžko
-
-
já jsem si ji přidala a vypadá to že by to mohla být fakt Miley
-
-
Už jste to viděli ? http://vanocni.datart.cz/katerina-jancakova-si-preje-notebook-asus/
-
♥
Selena za chvíly přepere miley..
a možná sel bude na 1.míístě *14* -
-
Re: ♥
haha tak to asi těžko! A nechápu proč to sem vůbec píšeš?! -
MYSLÍM,ŽE NA 1.MÍSTO SE NEDOSTANE,ALE TAKHLE JE TO PŘECE TAKY DOBRÝ. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
jo ale miley vede ještě tak o půlku takže žádná sláva pro selenu.. *9* -
-
Re: Re: ♥
no...věř že víc než o půlku ;)
Jo a teď mi vypadla ta stránka..kde že se to hlasuje? xD -
-
Re: Re: Re: ♥
nikde je to prostě tady na osobnostech takový hlasování.. mno to ani není hlasování ono záleží na tom kolik návštěv za den ta osobnost má.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ♥
jsně...ale byla nějaká stránka ještě kde se hlasovalo.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
tk nic no... -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
o tom nevím. *5*
-
-
-
-
-
-
Grammy awards
Včera ( teda vlastně dneska ) v noci se koukala na grammy živě na čt 2 ..... bylo to úžasný moje nejoblíbenější část celého galavečera bylo když Miley předávala cenu ( bylo zajímavé uvědomit si že poprvý vím co zrovna děláá a vidím jí "živě" ) ... jak už si rekl Tome moc jí to slušelo ( jako obvykle )je prostě úžasná ... ........ nevtipnější část - kdyz lady gaga dostala také jednu z cen a první co řekla na podiu bylo Ohh Shit *15* ... z toho sem nemohla *15* *15* *15* .... jo Tome z toho si nic nedělej že dneska nic nebylo si zapoměl že byla na předávání ne?? *15* ... neboj myslím že dneska ti to vynahradí *15* *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Grammy awards
já vím mno.. byla na předávání.. ale prej byla moc unavená... a říkala mi že jsem jí moc chyběl.. a taky řekla že mi to dneska v noci vynahradí.. *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Grammy awards
tak si to hlavně užijte :DDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Grammy awards
to víš že jo... ale naštvalo by mě to kdyby dneska v noci nic nebylo.. ale ne.. dneska něco bude.. na 100% *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Grammy awards
TAK TI PŘEJI,ABY SI MĚL TU VALENTÝNSKOU NOC POŘÁDNĚ ŽHAVOU. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Grammy awards
JO A TOBĚ TAKY.. *4* *3* *15* -
*15* *15* *15* *15*
já to řeknu trochu slušněji... OBA SE BUDEME PROJÍŽDĚT V CELEBRITÁCH *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
TAK DOBROU ŽHAVOU NOC. OBA SE BUDEME PROJÍŽDĚT V ... *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
miley mi nedala žádný dárek: řekla mi že prej nejlepší dárek který mám je ona... s tím sem souhlasil... *14* *14* -
selena má pravdu... tak ať máte vášnivou noc... *14* *14* *15*
PS:pořádně ju projeď *15* *15* -
NO JÁ UŽ ASI ZA CHVÍLI PŮJDU.UŽ NA MĚ ČEKÁ V POSTELI SELENA,JE NAHÁ A ŘÍKÁ,ŽE MÁM JÍT UŽ ZA NÍ A NECHAT TĚ S MILEY O SAMOTĚ. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
TAK TO TŘEBA POMŮŽE,KDYŽ SI TO BUDEŠ POŘÁD ŘÍKAT. *15* A CO TI DALA MILEY ZA DÁREK? TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
dneska si budu celou dobu než usnu říkav v duchu at mám žhavej sen s miley.. dneska to musíí vyjíít !!! *14* *15* *15* -
díky *14* *14* *1* *1* doufám že bude *14*
-
-
-
-
-
Taky jsem se na to dívala živě, pořád jsem čekala a už jsem chtěla jít spát, ale pak jsem uviděla nějakou holku co vypadá jako ona, pak jsem se koukla a ona to fakt byla Miley, vypadala krásně a jak měla tu ofinu na tu stranu tak jsem jí nepoznala vypadalaa nádherně. Pořád sem tam vyhlížela jestli jí neuvidim a den předtim jsem viděla že má sedět před Mirandou Lambert, tak když Miranda vyhrála jednu cenu tak jsem čekala že jí tam uvidim, ale viděla jsem jenom nějaký sepnutý vlasy, tak jsem si řekla že to asi ona nebude a ona byla -
Jo super Grammy *4* . No já už jsem takhle v televizi naživo Miley viděla na MTV EMA 2010 *14* *14* , ale dnes jsem se dívala asi jen tak hodinu a půl takže jak Mil předávala jsem neviděla *9* i když se mi zdá, že jsem ji někde v záběru viděla. Nevíte v kolik asi tak hod. našeho času předávala Miley tu cenu? Dnes to opakují, ale zase až ve 22:40.Jinak mooc mooc jí to slušelo teda jako vždy *4* *4* *14* A s tou Lady Gaga máš pravdu a ještě ten českej překlad jak ta moderátorka to říkala tak divně *1* *1* -
-
Re: Re: Grammy awards
TAKY JSEM TO VIDĚL A BYLA MEGA SEXY. *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Grammy awards
SEXY je pro miley slabý slovo *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Grammy awards
Na to jaká Miley je slova neexistujou *15* -
-
jj spíš tak.. *14*
-
-
-
-
-
-
(TOHLE AT SI PŘEČTOU VŠICHNI) Chce to PLÁN(plán tedy ne jen se to musí ROZKŘIKNOUT mezi její fanoušky kteří neznají Osobnosti)Jak Miley šoupnout zpět na PRVNÍ MÍSTO.Takže,kdo je pro,NAPÍŠE SOUHLASÍM.(ALESPON POLOVINA)
-
-
Nechápu proč tolik humbuku,když jde JEN o návštěvnost!!!! Booože tak neni první no.Neni to žádná soutěž,kde by mohla za první umístění získat nějakou cenu,na OSOBNOSTECH určitě ne! :D Tak nevim co tim pořád máte! Jste prdlí!!!! :D
-
-
Nemusíš to komentovat když nesouhlasíš *3*
-
-
souhlasím s Terkou,, Musím to komentovat když se mi to nelíbí :)) je to jenom návštěvnost, Miles už prostě není tak populární no,,
-
-
miley je populární stále ty nulo co sem dycky píšeš pod neregistrovaným nickem "hahah!" nebo něco takovýho!!
Akorát byly osobnosti ve špatné údržbě a skoro pořád nefungovali tak sem fanoušci přestali chodit!!
-
-
-
-
-
Miley nekouří!!!!! *16* *16* *16* *12*
-
-
ale kouří..
-
-
A kdes to viděl/a?? *8* *8* *8*
-
-
na těch fotkách kde kouří.. *15* *15* *15*
-
-
Na fotkách kde kouří??? Hmmm, dobrá výmluva hej ty máš teda silnou debilitu *10* *10* *10* *5* *5* *5* *6* *6* *6* *16* *16* *16* *12*
-
-
když ty jsi tak omezená a nepodíváš se občas na nějaký fotky miley... např. candids tak to už je potom tvoje debilita zlato *3* *12* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
tak se z toho treba po*erte ze jde cyrus dolu....
-
-
například mě je to jedno takže sbohem.. *12*
-
-
ale to je ciste tvuj problem ze je ti to jedno brouku. ja se ti nebudu preci prizpusobovat
-
-
a víš že mohla ??? kotě ??? *5*
-
-
tím že jsi sem napsala tak už jo *15* *12*
-
-
mě nikdo do gatí líst nemusí.. mě akorát mají tady "praví" fanoušci miley rádi za to že si nenechám házet na hlavu a stojím si za svými názory.. *5* *6*
-
hele armenakosi, ja se s tebou nebudu hadat. chovas se tady jak nejakej buh nebo cosi. myslis si snad, ze mas ty nej nazory a ze ti vsichni polezou do gati? no mozna par lidi jo.
-
-
mohla se ti prizpusobit? no promin, ale zas tak hluboko sem jeste neklesla. *7*
-
-
-
-
-
Čauuky! :) Hlasujte tady pro MILEY: http://www.the-top-tens.com/lists/singers-perform-london-olympics-opening-ceremonies.asp .. jedná se o to aby zpívala v Londýně.. ! *14* Udělejme to pro Miley, je to její sen! *3* Hlasovat můžete víckrát..(doufám že víte jak):)
-
-
Ale olympiáda se otevírá lidma z té země, takže tady budou zpívat Angličané... logicky
-