Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • natka16

Re:

ahoj selenko16!
    • jamila

Re: Re:

??????
      • v.e.r.k.a

Re: Re: Re:

to jsou dneska lidi co? *15*
  • Andrejka10
    a na mém blogu píšou že sem nej nej nej! Heč! Uspořádávám soutěž Armenakos1 vs Andrejka10! *16* *16* *16* Aby se poznalo kdo je chytřejší.
    • armenakos1
      jo a ta soutěž bude na tvým "blogu" že ??!! hej andrejko už to pochop že si nula a furt si to něčím nezkoušej přehodnocovat.. jenom nám tu prudíš na diskusi.. to je vše... podívej se do svý vlastní hlavy a zamysli se nad svým chováním.. *7*
      • armenakos1
        hej ty mě tak bavíš těma tvými vzkazy... *1* si směšná.. *1*
        • armenakos1
          já bych řekl že to je naopak... a nebudu jedinej co si to myslí *5*
        • Andrejka10
          a yt jsi trapnej
  • Na vzhledu přeci nezáleží !
  • martinkooooooo

caute ludia

ZDRAVíM FANUSIKOV MILEY.MáM PRE VáS BOMBU.MYSLíM žE SOM VYPáTRAL MILEY NA WEBE A TAK SI S NOU MOZNO BUDETE MOCT PISAT.VYZERá,ZE Má VELMI RADA SVOJICH FANUSIKOV.ONA Má DOMA PREKLADAC NATTURA3 TAKZE VáM NAPíSE V ANGLIčTINE ALE VáM TO PRíJDE V SLOVENCINE.JA SI TERAZ NA JEDNEJ WEBOVKE PISEM PO ANGLICKY SO SELENOU A OPýTAL SOM SA JU čI JE MILEY SKUTOčNá ALE MYSLíM žE TO JE NAOZAJ MILEY. SELENA MI ESTE ODPíSE.MILEY Má AJ DOKAZ.POTOM SA MI MOžETE OZVAT NA MOJ E-MAIL M9A8R7T6I5N4@AZET.SK.PíšTE AJ V NOCI A PíšTE AJ Z čESKEJ REPUBLIKY.čUS.
  • leila00

Výška

Jak je Miley vysoká ?
    • prochazkovalenkalenka

Re: Výška

asi 165 cm
      • wojta_sek

Re: Re: Výška

no nevim me je 14 a merim 172cm a miley se mi zda docela vysoka
  • Miley, miley

Lidi uklidněte se! tohle srovnávání je fakt hloupý a ten, kdo v tomhle chce pokračovat ať radši vypadne. Tohle je diskuze o Miley,( jo a když už jsme u toho Demi sem viděla v jednom filmu a Miley vidím skoro každý den v nových dílech, náhodou, nevím kdo by tady někomu měl sahat na kotníky, jo a bylo Mileynino rozhodnutí a na roli čekala 2 roky, takže přestaňte s tím slaným tátou, to už je pěkně okoukaný lidi totiž dělají furt to samý, nesmíří se s tí, že někoho mají sotatní rádi a že je úspěšný, naopak hledají důvod, proč to tak je ( něco jako její táta je slavnej, za chvíli se na ni zapomene atd.. teda v dnešní době jsou lidi čím dál tím víc škodolibější, nestačím se divit. :)já jí držím palečky, a nikomu, koho neznám bych teda nenadávala, co kdyby si o někom z vás někdo naspal diskuzi a začal říkat, že jste namyšlení, hnusní atd? ne, jenže všichni soudí na základě fotek a bulváru, ale člověka se musí poznat osobně, já nevím jaká je, proto tady o ní teď nelžu.
    • Re: Miley, miley

ja bych se uklidnila kdyby tady porad nenadaval miley ale to je jedno ja uz jsem chladna ale ten kdo nadava ten ne (nadavala jsem taky *9* )
  • martinkooooooo

586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat
    • 8.ball.8

Re: icq

O čem pak by sis chtěla povídat? *5*
  • veverinka

Miley Cyrus

Já jí nefandim a souhlasím s ,,Lary"
    je to jen Puberťačka co se vetřela do Hollywoodských hvězd. *9* *9* *9* *1* *1* *1*
    • baluska1

Re: Miley Cyrus

Hele založ so blog, a tam si komentuj jo? Ahoj.
      • piskot256

Re: Re: Miley Cyrus

baluska1 - přesně tak!!baluska1 má pravdu!!Tam to můžeš psát kolik toho budeš chtít!!Ale nwm kdo ti to tam bude číst!!Myslím zhe blbý lidi kteří jenom provokují protože nemají nic na práci!!
  • Tereza

pro sweet.anne

Jo a jak dlouho na tom vrcholu vydrželi?Týden???...Majk se držel a drží mezi nejlepšíma pořád!..A neni pravda že se všichni o něj začali zajímat až když zemřel!!!Nevim co stim pořád všichni máte!!!!Já ho poslouchala ještě před,takže klídek! *15* No a když už si v 9.třídě jak tvrdíš tak už by člověk čekal teochu víc rozumu!Máš doma taky ty její panenky nebo to má? *15* *1*
    • sweet.anne

Re: pro sweet.anne

Zklidni hormon. To, že ji mám ráda neznamená, že musím mít její panenky. Radši si běž na diskuzi MJ. Nebudu tady ztrácet čas s holkou vímvšechnonejlíp.
      • Tereza

Re: Re: pro sweet.anne

Kdyby ste nebyli takový trubky tak byste věděli že je o něj zájem pořád!Uspěchy má!!!!...a nebudu se tu víc s váma dohadovat!nemá to cenu!
        • kacenka33

Re: Re: Re: pro sweet.anne

ježiši že si už s tim nedáte pokoj *1* že je Majkíí NEJLEPŠÍ víme všichni...a vědi to i ty co fandí Miley jenom si to nechtěj připustit...takže serte na Miley ta nikdy jednička nebude...víc jak polovina světa neví kdo je Miley ale celý svět ví kdo je MICHAEL JACKSON...takže se tu přestaňte hádat! Majkíí je celosvětová jednička...Miley je celosvětově nic...a i kdž možná měla Majkíího ráda tak to jí moc nepomůže...myslím že by se mnou většina lidí souhlasila...i když tady moc ne...napsala sem pravdu...a ta bude platit pořád...takže bohužel Miley na první pozici už pro tebe NENÍ MÍSTO! to místo má už Majkíí a zůstane mu napořád...!
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

A víš, čím se Michael proslavil? Svou smrtí. *5*
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

No to promin,ale to si plácla pěknou kravinu! *13* Člověk jenom zírá co se tu všechno nedozví *15* *1* Neproslavil se svojí smrtí! *16* *8*
          • Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

michael je uz mrtvej to si taky musite pripustit porad mluvite ze je nejlepsi ze je na vrcholu ale pritom je mrtvej
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

Umíš taky psát něco jinýho než to že je mrtvej?? *16* Dej pokoj stim už!A co že už tady neni,to neznamená že na něj zanevřem,přestanem poslouchat jeho písničky!Na MAJKA SE NEZAPOMENE,NIKDY!!!!Jo za to Miley tady je tak je prostě nejlepší *16* *15* ..fakt ubohý tohle!
        • Re: Re: Re: pro sweet.anne

JA VIM ZE BYL DOBREJ ALE TY TAKY MUSIS POCHOPIT ZE PRO NAS MILEY ZNAMENA VSECHNO PRO TEBE ZASE MICHAEL ALE PRO NAS MILEY JE NAM JEDNO ZE TADY PISETE SAMY KRAVINY PRITOM JI ANI NEZNATE
          • Tereza

vy sami jí neznáte,nevíte jaká ve skutečnosti je *15* tak nevim co tu meleš *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

my ji zname a vime jaka je pomaha detem protoze kdyz byla mala tak ji sikanovali akorat vy o ni vite prd a myslite ze ste nejlepsi pritom nejste nic my o ni vime hodne vy vite hodne o michaelovi ale to je mi jedno co o nem vis me zajma jenom miley
          • 8.ball.8

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: pro sweet.anne

A myslíš, že nás to baví se s tebou dohadovat? *5*
          • Tereza

Tak se nedohaduj!A ne nebaví mě to..protože s takovýma malýma hloupýma a naivníma holčičkama se stejně bavit nedá *15* a v tom co tu Kačík napsala má pravdu,sami víte že Miley tak dobrá jako byl Majk nikdy bejt nemůže,ale ono je těžký si tu připustit!To už je jednoduší jen nadávat! *15*
    • Re: pro sweet.anne

NEMUZES RIKAT ZE SE DRZI ON SE DRZEL MUSIS MLUVIT V MINULEM CASE
  • sweet.anne

Filmografie

Ahoj, nevíte někdo, proč nejde upravit filmografie?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit