Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

já vím čím to je

Já vím čim to je jeto tím že ten kdo jí mám rád říka že je supr a ten kdo jí nemá rád tak říká že je blbá ale když se tyto dva případy potkají tak ten kdo říká že je supr řekne to mu druhému že je trapny ale to nemusí být pravda jen protože máte rádi miley tak říkate on je trapný ale to nemusí být pravda chápete? *7*
  • miley.the.best

Sex And The City 2

Nemohl by prosím vás nějaký správce přidat do filmografie Sex ve městě 2? Hraje tam samu sebe.
  • miley v cr

pokud chcete aby byla miley v cr tak hlasnete zady → http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
    a muzete hlasovat kazdych 10 min tak do toho *3*
    • Re: miley v cr

to je supeer jen škoda že mají poláci takový náskok *9*
      • robie

Re: Re: miley v cr

přesne na bulharsko nam schazi jeste skoro 100
  • Je!Je!Je!

Takže...
    Díky vám, jsem se rozhodla.Napíšu Miley. Jelkož sem si myslela neni to ona tak sem to zkusila. Napsala jsem ji. V pohodě. Jednou myslim nák na začátku twitteru psala Miley že měla jednu bárbínku...Zeptala jsem se jí jak jse jmenovala? A ona odpověděla...JMENOVALA JSE MITCHELLA! Bylo to naprosto správě, vemte si že jenom tohle mohla Miley vědět! Takže.. A miley ze začátku skoro nikdo nesledoval na twittru ale já jsem si její Twittery schovávala.. abych si je mohla jednou přeložit atd. teď jsem tohle využila... JE TO MILEY LIDI
    • elis66

Re: Je!Je!Je!

to je supéééééééééééééééé éééér....I´m very very very very happy! :-D *3* *3* *1* *1* *14*
  • miley1cyrus

mrknete

mrknete na blog f-ortune.blog.cz je tam poradna a vse mozny
  • blog a skype

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
    jo a na tym skypu myslim ze to je ona
  • Anet

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • Zásnuby

Ahoj,nevíte co je na tom pravdy,žë je Miley s nekym zasnoubená?
    • Re: Zásnuby

Bulvár si myslel že se zasnoubila s Liamem, protože se spolu někde (teď nvm kde) drželi za ruce a Miley měla nový prsten ale ona sama řikala že je to jen bižuterie a že si ho koupila sama. Jinak když chodila s Nickem, taky se o tom mluvilo, ale s ním už dávno nechodí. O ničem jiném nevim *3*
  • mimisek

já si o miley myslím že se přetvařuje.
    • Re: mimisek

no to já taky!!! nic proti nej nemám jen si to i já myslím!!! čo se im na nej líbí? *9* *15* *7* *14*
      • Re: Re: mimisek

To není žádná Pravda to se dá říct o Seleně ta se přetvařuje nadává Miley a potom lže v přímém přenosu jaký sou kámošky ! Tak nevím kdo se tady přetvařuje! Tak se Uklidni jo narozdíl o dí je Miley,lepší, víc jak milionkrát hezčí, a to že ona pomáhá UNICEF Miley pomáhá víc!
      • Re: Re: mimisek

jj pravda aspon ty a já jsme rozumný a neřikáme jak je skvělá.
        • Re: Re: Re: mimisek

Ty si asi chyběl při rozdávání mozků, protože tomu se rozum říkat nedá. Je v pohodě, že umíš říct svůj názor, ale zeptej se lidí, jestli toto, co jsi tu napsal pokládají za rozumný. Jo a ještě než se jich na to zeptáš, dej jim to laskavě přečíst =).
  • Hannah Montana forever

Už se moc těšim na Hannu Montanu forever(4) už jsem viděla první díl a je fakt úžasnej, je tam vtipná a sluší jí to tam akorát že je to v Tennessee kam se přestěhovala na konci Hanny Montany 3.V tom domě je to krásný a ten díl krásnej snaží se dostat do školy ale nejde to (nevim proč) a pak napíše píseň Ordinary girl a jede tam na koni a už konečně, hannah Montana už končí škoda, ale zase začíná nová etapa MIley *1*
    • Re: Hannah Montana forever

To neni pravda, že se natáčí v Tennessee... natáčí se totiž boblíž jejího bývalého domova (v HM)
    • Re: Hannah Montana forever

ahoj můžu se zeptat kde jsi to viděla aj to 4 erii a tu 3 díky *3*
      • Re: Re: Hannah Montana forever

3 dávají na Disney Channelu a 4 se teď dotočila a je na internetu nikde jinde ne
        • Re: Re: Re: Hannah Montana forever

jo a na jaké stránce *3*
          • Re: Re: Re: Re: Hannah Montana forever

na youtube kde jinde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit