Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsme zase tady...

ahoj, jsme zase tady, na ceskych strankach, tentokrat vam jdeme pomoct v hlsovani world tour, jinak tak na stridacku koukame na cambio.com na livechat s JoBros(prece jenom, na ty tak stari nejsme), ale pozor *13* dneska jsme vsichni v jednom dome, takze hlasy budou pribyvat po jednom, nojo, neni na prespani u pratel, ted jsme se vratili z nakupu, pujdem po skonceni chatu jeste ven, tak se mejte
    Vas TEAM 5
  • petrushkamm

Knížka

pls Prodává se uz ta Mileyina knízka v česku? *7* *7*
    • hbdelfin

Re: Knížka

už rok a něco...mám ji asi od ledna 2010..to u nás vyšla *4* *4*
      • petrushkamm

Re: Re: Knížka

díky :)
    • armenakos1

Re: Knížka

ano

PS: už hodně dlouho *15*
  • Miley mám teď radši už to není ta Hannka Montanka. Sluší jí to teď víc.
    Písničky má stále dobré a to je hlavní ne?!
    Je její věc jak se chová vám to muže být s prominutím u P****E!
    Někteří by jste se měli nejdřív naučit česky než jsem něco napíšete
    To je po dlouhé době co jsem sem přišla a vidím že se tu nic nezměnilo..podle mě má být tato stránka o podpoře daného člověka a ne o samém pomlouvání a kritice.
    Dřív to tu bylo lepší byli tu opravdový fans ale ty to tu už taky vzdaly nedivím se!
    A ohledně Miley a Liama..tak Liam je ta s***ě on jí podváděl už dávno proč myslíte že si hned tak rychle našel náhradu?! Miley už dříve prohlásila že jediné co nesnese je nevěra!
    A její chovaní..je jí dvacet tak se baví a?! Ostatní dvacetiletí lidi se taky baví a dělají i horší věci než dělá Miley..jenže se to neřeší protože nejsou slavní.
    To je celkově můj názor.
    • kiss.miss
      Pravdu pravíš, ale i tak jí nemám ráda. Jako Montana dle mě byla lepší. Jinak tato stránka slouží na chválu i kritiku s tím nic nenaděláš.
  • Vy tam nevidíte tu hezkou Miley ? Já už jen trochu ! Má pořád stejné oči stejný hlas . A to je vše . Měla jsem jí ráda jako ( Hannah Montana ) Jestli si myslíte někteří že začla kouřit až ted tak jste na omylu . Začla kouřit už jako Hannah Montana ! Je dospěla a můžeši dělat co se jí zachce .Já už jí třeba také nemám ráda ale ještě se tu někdo najde kdo jí má rád ()() Že vystrkuje svou prdelku a šahá si na na *e*i ******k at si děla co chce .... Nikdo jí v tom nezabrání.Změnila se protože někdo nevím jí říkal že je tatínkova holčička.... A tohle si fakt Miley nepřečte !
  • armenakos1
    Hej tak tohle mě opravdu pobavilo.. že někdo může bejt tak ubohej a hrát nebo napodobovat mě.. *15*
    Před chvíli si mě přidal do přátel uživatel "armenakos2" *15*
    tak toto už je vážně trapas!
    Jestli si myslíš ty ubožáku (armenakos2) že si tě přidám do přátel tak to se pleteš *15*
    Takže poznámka pro fanoušky... když vám armenakos2 něco napíše nebo se projeví tady na diskusi tak to nejsem já... *3*
    • Andrejka10
      a kdo že kazí diskuzi?! *11* napiš mu to do zpráv a nepiš to sem protože akorát zaplnuješ diskuzi a ne sem blbečku. *7* *7* (máš snad rozum nebo ne?)
  • ff

no je to fakt Miley osobně neznám tak nevim jaká je souhlasim
    A taky je pravda že každej kdo jí nadává jenom závidí, ale tak je to vždy... *1*
  • i-hate-you

Miley má talent!

Rozhodně měla štestí ( někdo se umí narodit ) ale její hlas je fakt super. miluji její písničky! Ne všechny ale i tak j imám ráda. Doufám že někdy bude mít koncert v ČR! *4*
    • kate6

Re: Miley má talent!

tak to já taky doufam.. :) a doufam, že esli jo, tak že se na něj dostanu.. :)
  • vane

JE NEJ

Já jí fakt žeru!Moc !Je tak uža!Je nej *14*
  • piskot256

Ahojík,

Ahojík,
    Chcu se zeptat kdy bude mít Miley new album
    zatím díík *3*
    • shellby

Re: Ahojík,

hmm...chci porovnat alba miley a mojí oblíbený skupiny.Kolik pak jich vydala?
      • luida

Re: Re: Ahojík,

vydala jich 6 nebo 7. A to je na scéně 3 roky!
        • shellby

Re: Re: Re: Ahojík,

njn moje kapela má víc
  • nespesna

já vím čím to je

Já vím čim to je jeto tím že ten kdo jí mám rád říka že je supr a ten kdo jí nemá rád tak říká že je blbá ale když se tyto dva případy potkají tak ten kdo říká že je supr řekne to mu druhému že je trapny ale to nemusí být pravda jen protože máte rádi miley tak říkate on je trapný ale to nemusí být pravda chápete? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit