Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MILEY V ČR

JUSTIN VEDE,UŽ JENOM O PŘIBLIŽNĚ 200 HLASŮ,TAK HLASUJTE PRO MILEY DÁL. *14*
    • Re: MILEY V ČR

už jenom o 20 hurááá *8* *14* *14* *3* *4*
      • Re: Re: MILEY V ČR

joooooooo Miley vedéééééééééééééé ale hlasujte ať máme vííííííííc *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *3* *3*
        • Re: Re: Re: MILEY V ČR

joo miley vede přibližně o 200 hlasůů a díky mě...kterej sem u toho seděl asi 2 hodiny :D :D *14* *15* *5* *3*
          • Re: Re: Re: Re: MILEY V ČR

Jo já sem taky u toho seděla dlooouho ale aspoň bedeme :) Hlasujte dál jo máme náskok , ale když nebudem hlasovat tak eště můžou mít víc hlasů...! To se snad nestane!
            • Re: Re: Re: Re: Re: MILEY V ČR

Hlasujte pls ........ http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx
  • Jsme zase tady...

ahoj, jsme zase tady, na ceskych strankach, tentokrat vam jdeme pomoct v hlsovani world tour, jinak tak na stridacku koukame na cambio.com na livechat s JoBros(prece jenom, na ty tak stari nejsme), ale pozor *13* dneska jsme vsichni v jednom dome, takze hlasy budou pribyvat po jednom, nojo, neni na prespani u pratel, ted jsme se vratili z nakupu, pujdem po skonceni chatu jeste ven, tak se mejte
    Vas TEAM 5
  • petrushkamm

Knížka

pls Prodává se uz ta Mileyina knízka v česku? *7* *7*
    • hbdelfin

Re: Knížka

už rok a něco...mám ji asi od ledna 2010..to u nás vyšla *4* *4*
      • petrushkamm

Re: Re: Knížka

díky :)
    • armenakos1

Re: Knížka

ano

PS: už hodně dlouho *15*
  • Miley mám teď radši už to není ta Hannka Montanka. Sluší jí to teď víc.
    Písničky má stále dobré a to je hlavní ne?!
    Je její věc jak se chová vám to muže být s prominutím u P****E!
    Někteří by jste se měli nejdřív naučit česky než jsem něco napíšete
    To je po dlouhé době co jsem sem přišla a vidím že se tu nic nezměnilo..podle mě má být tato stránka o podpoře daného člověka a ne o samém pomlouvání a kritice.
    Dřív to tu bylo lepší byli tu opravdový fans ale ty to tu už taky vzdaly nedivím se!
    A ohledně Miley a Liama..tak Liam je ta s***ě on jí podváděl už dávno proč myslíte že si hned tak rychle našel náhradu?! Miley už dříve prohlásila že jediné co nesnese je nevěra!
    A její chovaní..je jí dvacet tak se baví a?! Ostatní dvacetiletí lidi se taky baví a dělají i horší věci než dělá Miley..jenže se to neřeší protože nejsou slavní.
    To je celkově můj názor.
    • kiss.miss
      Pravdu pravíš, ale i tak jí nemám ráda. Jako Montana dle mě byla lepší. Jinak tato stránka slouží na chválu i kritiku s tím nic nenaděláš.
  • Vy tam nevidíte tu hezkou Miley ? Já už jen trochu ! Má pořád stejné oči stejný hlas . A to je vše . Měla jsem jí ráda jako ( Hannah Montana ) Jestli si myslíte někteří že začla kouřit až ted tak jste na omylu . Začla kouřit už jako Hannah Montana ! Je dospěla a můžeši dělat co se jí zachce .Já už jí třeba také nemám ráda ale ještě se tu někdo najde kdo jí má rád ()() Že vystrkuje svou prdelku a šahá si na na *e*i ******k at si děla co chce .... Nikdo jí v tom nezabrání.Změnila se protože někdo nevím jí říkal že je tatínkova holčička.... A tohle si fakt Miley nepřečte !
  • armenakos1
    Hej tak tohle mě opravdu pobavilo.. že někdo může bejt tak ubohej a hrát nebo napodobovat mě.. *15*
    Před chvíli si mě přidal do přátel uživatel "armenakos2" *15*
    tak toto už je vážně trapas!
    Jestli si myslíš ty ubožáku (armenakos2) že si tě přidám do přátel tak to se pleteš *15*
    Takže poznámka pro fanoušky... když vám armenakos2 něco napíše nebo se projeví tady na diskusi tak to nejsem já... *3*
    • Andrejka10
      a kdo že kazí diskuzi?! *11* napiš mu to do zpráv a nepiš to sem protože akorát zaplnuješ diskuzi a ne sem blbečku. *7* *7* (máš snad rozum nebo ne?)
  • ff

no je to fakt Miley osobně neznám tak nevim jaká je souhlasim
    A taky je pravda že každej kdo jí nadává jenom závidí, ale tak je to vždy... *1*
  • i-hate-you

Miley má talent!

Rozhodně měla štestí ( někdo se umí narodit ) ale její hlas je fakt super. miluji její písničky! Ne všechny ale i tak j imám ráda. Doufám že někdy bude mít koncert v ČR! *4*
    • kate6

Re: Miley má talent!

tak to já taky doufam.. :) a doufam, že esli jo, tak že se na něj dostanu.. :)
  • vane

JE NEJ

Já jí fakt žeru!Moc !Je tak uža!Je nej *14*
  • piskot256

Ahojík,

Ahojík,
    Chcu se zeptat kdy bude mít Miley new album
    zatím díík *3*
    • shellby

Re: Ahojík,

hmm...chci porovnat alba miley a mojí oblíbený skupiny.Kolik pak jich vydala?
      • luida

Re: Re: Ahojík,

vydala jich 6 nebo 7. A to je na scéně 3 roky!
        • shellby

Re: Re: Re: Ahojík,

njn moje kapela má víc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit