-
Nechcete jít Andrejko a Ejki na nějaký chat kde bysme si psali o Mils? :)
-
-
ja si mysim,že je to jedno,tady je spoň větší vzrúšo :D *3*
-
-
Jó, to teda *2* !!
-
-
Dyžtak jděte semka: http://tinychat.com/t97eg tak je to vážně super :) Díky
-
-
Pomalu se mi to načítá...takže sorry ;)
-
-
škoda .. ale tak nevadí
-
-
je jedno *2*
-
-
-
-
-
Email
Hej nemáte někdo email na Miley ???
pište -
-
Re: Email
no neim eti odepisuje ted jsem ji tky napsala :mileycyrus.usa.com@usa.com
-
-
a hele nová diskuse... týden tu nejsem a ono se to tu takhle změní...
*1* *1*
ale že by se mi nějak hrozně moc líbila tak to ani ne :DDD :DDD -
-
*15* *15*
-
-
Miley! Proč mi to děláš...
-
email miley cyrus
ahojik nemá někdo email na miley a tel číslo prosím jestli to víte tak mi odepište na můj příspěvek miley je nejjjjjjjjjjjj *1* *1* díky -
omg_xD
_jak o ní mužete říkat jak je super hodna nenamyšlená atd_?_? nikdo jí vubec osobně neznáte jen díky filmu a zpívání a podle toho jí nemužete nějak soudit jak je super!!to že máte její plakáty neznamená že jste best friends_!!!proberte se__jinak nic proti ae to fakt už nešlo. -
-
Re: omg_xD
Hele,to nikdo z nás Miley osobně nezná,ale říkat si o ní můžeme co chceme.A to,že je supr nás říkat nech.Chceš vědět jak to o ní říkat můžeme?Povím ti proč.Protože se nám jako zpěvačka nebo herečka prostě líbí.Když máš ty někoho jako oblíbence taky si o něm myslíš bůh ví co.Takže si rozumíme nebo ne *7* -
jo ona neni namyšlená a ja avril nemám rada takže klído múžu s miley11cyrus pomlouvat tú avril *13* *13* *13* *13* noa co aj ja pozerám jej videa a ja viem trochu po anglicky proste je miley nejlepši *13* *13* *13* -
na jednu stranu mám Miley ráda ptž se mi líb jak zpívá ale pravda je že vážně nemůžu říct jestli je nebo není namyšlená ale i kdyby by byla tak to nic nemění na tom že se mi líbí jak zpívá. *13* -
-
Re: Re: omg_xD
kdyby něco tak miley má na yotube videa jak je s kámoškama atd. tím jí víc poznáme filmovala se sama a umím trochu anglicky a říkala že má ráda fanoušky že je vděčná atd. a ona je výborná zpěvačka můžete jít nadávat třeba na avril lavigne ta se mi nelíbí ty její vlasy a nemá vkuz nic proti ní ale když pomlouváte miley tak jste paka já na avril nepíšu že je namyšlená já si to myslím a neříkám to tady něco špatnáého o avril ale když mě někdo nasere tak jo a miley není namyšlená!!!!§ *16* -
-
Re: Re: Re: omg_xD
jo presne tak uplne to sami u me ja se taky divam na youtube na nejaky jeji ¨porady¨ a je fakt super a vzdycky se u toho i hodne zasmeju :)
-
-
-
ty kravo asi se divame na nejaky porady ve kterejch je ne a kdyby sis vsimla tak neni namyslena jako ostatni hvezdy protoze ji vychovali aby se vsemu smala a mela rada vsechny a do pici uz me neser jeste jednou tady neco rekne o miley tak to oznamim amikovi a pak se muzes odstehovat treba na aljasku -
-
se nauč číst já sem o ní že je namyšlená nic nenapsala!!!tak nehysterči simtě!! -
-
Re: Re: Re: omg_xD
no a co ale sereš se do nás tak nás nech bejt my ji prostě máme moc rádi a to se nezmění.
-
-
úplně s tebou souhlasím na to abych miley poznala ji nemusím znát osobně stačí se na ni podívat a vydím. na ni už jde vydět že je super holka.závidíš že ji máme rádi? tak se běž léčit a fandit někomu jinýmu a nás nech bejt my máme miley rádi. miley je prostě best a tak to taky zůstane *4*
-
-
-
???????
ALE CHAPETE SE???KDYŽ SE MILEY VYŠPLHALA NA 1.MISTO V TOP OSOBOSTICH TAK HNED STE JI SEM PŘIŠLI URAŽET.KDYŽ BYL DO TED MJ PRVNI,NELEZLI TAM UPE VSICHNI KTERE MOC NEMUSI MJ!CHCI DUVOD PROČ TADY POŘAD OPAKUJETE:ALE MJ APON NECO DOKAZAL!NAS MJ NEZAJIMA TAK JDĚTE NA JEHO DISKUSI A POMLUVEJTE TAM!NE TADY A NECHTE TOHO UŽ! -
-
Re: ???????
hm nejchytřejší pávě promluvila *1* -
Re: ???????
Když se Michael dostal na 2. místo, tak jste VY začali vopruzovat na jeho diskusi... Se potom nedivte, že my vopruzujem taky !! Zákon akce a reakce ... -
-
Re: Re: ???????
Anoo a přesně tak to je.. zákon Akce a reakce.. a platí to u všech.. Miley se dostane na první místo.. akce.. nevím, kdo přišel první, tak někdo zavítá sem napše sem něco.. reakce.. někdo příjde k Michaelovi a napíše tam.. přesně táák.. uplně jsi to vystihla.. ale máte recht obě dvě.. -
Re: Re: ???????
A KDY TO BYLO?PŘED ROKEM? -
-
Re: Re: Re: ???????
Komentáře typu "Miley is the bestík" jsou tam furt !
Myslíš, že by nás napadlo sem jen tak vlézt ? Nejsme pubertální fracci jako někteří tady ... -
Re: Re: Re: ???????
Asi těžko holka, když Michael zemřel před třemi měsíci *15* *15*
-
-
-
-
Vše nejlepší! =o)
*narozeninám *3* -
MILEYinka moje, patří do žebříčku-nejnavštěvovanější to si zaslouží, supééér je lepší než ten Justin nebo co to je za slepicu jó jó jó Miley je Smiley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
MILEY V ČR
JUSTIN VEDE,UŽ JENOM O PŘIBLIŽNĚ 200 HLASŮ,TAK HLASUJTE PRO MILEY DÁL. *14* -
-
Re: MILEY V ČR
už jenom o 20 hurááá *8* *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: MILEY V ČR
joooooooo Miley vedéééééééééééééé ale hlasujte ať máme vííííííííc *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: MILEY V ČR
joo miley vede přibližně o 200 hlasůů a díky mě...kterej sem u toho seděl asi 2 hodiny :D :D *14* *15* *5* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: MILEY V ČR
Jo já sem taky u toho seděla dlooouho ale aspoň bedeme :) Hlasujte dál jo máme náskok , ale když nebudem hlasovat tak eště můžou mít víc hlasů...! To se snad nestane! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MILEY V ČR
Hlasujte pls ........ http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx
-
-
-
-
-