Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley v cr

nevite jestli se chystá miley k nám do čr? *7*
  • ssssssss

já mám email myley teta pro ni pracuje *3*
    • danielkamiley

Re: ssssssss

ja ho mam taky jenze miley byldi v americe a mi v cesky republice to asi nei mozny a setkalases sni coo? *1*
    • Re: ssssssss

já ji věřím!!!!!!!!!chodím s ní do třídy a viděla jsem fotky!!!!!!!!!jak tam je ona teta a miley
      • Re: Re: ssssssss

Nevěř si mě já nechápu proč by nemohla moje teta tam pracovat byla v jednom díle hannah montana a aji tancovala na koncertu mám hodně fotek podpisi miley email atd. *13* na fotkách jsem tam aji já a teta!!!prostě mám hodně důkazů
        • piskot256

Re: Re: Re: ssssssss

tak i to pošli na pIsKoT256@seznam.cz
        • hanka2341995

hle pošli mi taky ta fotky jsem na ně zvědavá!!! Jestli je to pravda. hpilotka@seznam.cz
          • Re: Re: Re: Re: ssssssss

hanka2341995 přišli ti ty fotky?
        • hannahmiley

prosím pošli mi její e-mail na e-mail hannahmontana003@seznam.cz .prosím.dej mi dyštak svůj e-mail a já mám spustu tapet na plochu a můžu ti jich poslat kolik budeš chtít.pllls pošli mi její mail. *3* *1* *1* *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: ssssssss

jo pošlu ti ten email
            • Re: Re: Re: Re: Re: ssssssss

ahojky poslala by si mi taky ten mail a ty fotky děkuju moc!!! karlik009@centrum.cz muj mail
    • Re: ssssssss

No tak tomu nevěř proč by nemohla teta pro Miley pracovat když bydlí v USA?já za ní jezdím skoro pořád když mám prázdniny a v létě za ní pojedu *13*
      • smiley-michelle

Re: Re: ssssssss

pošli mi pls mail na Miley já ti věřím že tvoje teta pracuje pro Miley a docela ti závidím škoda, že nejsme kamaradí *9* ještě jenou pls pošli mi její mail dík
      • naruto3

Re: Re: ssssssss

tak ked maš e-mail na Miley Cyrus nemohla by si mi ho poslať
    • hanka2341995

Re: ssssssss

Jo a to ti mám jako věřit? Tak to jsi na velkým omylu já totiž tyhle blbině nevěřim!!
  • hannahmontanahm

Miley Cyrus a Demi Lovato!!

Heled´te Miley mám sice ráda ale říkam že fakt tý slávě neměla daleko!! *1* A Demi Lovato se tam musela dohrabat..ale každý má rád každého jiného,tak prosím at´ vám ostatním je to jedno!!!..(Jo ale Miley táta se tam taky musel dohrabat!!..) *13* Demi Lovato mám taky ráda a myslím
    že jsou obě dobré!!! *3*
  • nespesna

miley

meley je supr
    • Re: miley

*13*
  • hilarynka125

PLEASE =))))

moc vás prosím koukněte se na muj blog je o miley ♥

WW.FOREVERMILEY.BLOG.CZ *3*
  • milej

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* *4* *4*
  • missmartinqa

..

mocky moc prosím koukněte na muj blog missmartinqa.blog.cz a milerz.blog.cz kují:)
  • hbdelfin

miley

no, ted s ni momentalne nekominukuji, nechci, aby si myslela, ze jsem nejaka vlezla, jinak, zitra nebo pozitri si s ni promluvim
    • elis66

Re: miley

nemyslím si, že by si myslela že si vlezlá..ale jak chceš...:-) a promluvit? to zní vážně....
  • sweet.anne

Nelena

By mě zajímalo, jak se vyrovná s tím, že Nick a Selena jsou zase spolu.. *5*
    • Re: Nelena

Vždyť už to přkousla jednou, tak proč ne teď???!!! Ona má taky svýho borca a Nick to absolutně neřeší!
      • piskot256

Re: Re: Nelena

Přesně!!
  • twitter

me si do twittru pridala(following) pozadala jsem ji o to a napsala ji zpravu jestli prijede do prahy a ona mi odpovedela asi tak za tyden. ze prijede ale ne koncertovat ale neni to jiste jeste psala ze je ted s mandy na dovolene a ze nema cas odpovidat..takze nevim no:::)) *4*
    • lucka0105

Re: twitter

Ahoj,mohla by jsi mi prosím napsat na mail ? lucka0105@seznam.cz Mám totiž otázky ae nechci to tady psát (chápeš) tk stačí když nypíšeš že t seš ty z diskuse a já už budu vědět.předem díky páá *4*
    • Re: twitter

to sis jí jako přidala an twitteru? Se máš že ti napsala mě zase odpověděla na tý stránce co tady byla napsaná......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit