-
Ahojki
Ahojki,
Pls hlasněte pro Miley(jenom fanoušci)
na web:http://holci-luczes.blog.cz/090 5/selena-gomez tam uplně dole je anketa tak hlasujte :-) -
-
Re: Ahojki
kdo by chtěl pro miley hlasovat.newim.... -
-
Re: Re: Ahojki
jenom paka Shellby..:D:D -
-
Re: Re: Re: Ahojki
taky si řikám
-
-
-
-
co vám vadí
mě by zajímalo co vám na Miley tolik vadí, že jí musíte nadávat vždyť jí ani neznáte a znát ani nebudete. zkuste se nad sebou zamyslet *13* -
-
Re: co vám vadí
zamysli se ty nad sebou co nám píšeš!my nejsme blbý jako ty! *15* *15*
-
-
Miley :-*
ahojky je pravda ze se Miley rozesla s Justinem??? -
-
Re: Miley :-*
jj ona zase chodí s nickem viděla jsem video kde se sním líbala *3* -
-
Re: Re: Miley :-*
a kde??! -
-
Re: Re: Re: Miley :-*
na iheartmiley.blog.cz tam někde dole je videjko tak se mrkněte *3*
-
-
-
-
řict
jak to můžež říkat? ty si sám rozhoduješ jestly ji budeš mít rád nebo ne. *16* -
kdo je lepsi
kdo je lepsi než miley?jaka osobnost???? *7* *7* -
-
Re: kdo je lepsi
Miley a Jonas Brothers jsou NEJNEJNEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: kdo je lepsi
Neptá se na Miley
-
-
Madonna *1* -
ANTHONY KIEDIS, JOHNY FRUSCIANTE, MICHAEL BALZARY, CHAD SMITH *14* -
JOHNNY DEPP, HUGH JACKMAN,
MATT LEBLANC -
ja ashley a miley *15* takže neviem *4* -
pro mě Avril ale Miley mám taky ráda -
-
Re: Re: kdo je lepsi
miley
-
-
-
blog
http://miley-1cyrus.blog.cz/ blog o miley -
miley cyrus
miley cyrus je super je bozi a vy co pisete nesmysli jste divny ale miley cyrus je super je buch mam ji rada je moje oblibena zpevaska a herecka je proste super *14* *1* *1* *14* *14* *3* *4* *8* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je husta jooo miley -
-
Re: miley cyrus
konecne nekdo rozumney
-
-
Sm
Miley je cool a je sama sebou.Prostě perfektní ten kdo tvrdí, že neumí hrát tak má z poloviny pravdu přece jen ji je 16 let..každopádně písničky má pěkné. *4* -
-
Re: Sm
jo jo , sama sebou jak si na to prysla? ona slouzi jen k tomu aby se prodavali jeji cd, plakaty, tricka, videa, a abyste chodily na jeji super show, a co vsechno to zahrnuje, a vy ste ty blbeckove ktery na to skocily , myslite ze by to delala i kdyby z toho nemela zadny prachy???jestly jo tak ste jenom naivni stado ovci -
-
Re: Re: Sm
presne *4*
-
-
-
Je svělá........
Miley je upa super a nenadávejte jí jóóó???
Balushka1 ma pravdu založte si nějakej blog a pomlouvejte tam!!!!!!A né tady!Ale kdybyste měli nějakej mozek,tak si nezakládáte blog,a ani tu nenádáváte!(tohle nebylo pro fanynky miley jooooo)jenom pro ty bezmozkovače hloupé *8* -
-
Re: Je svělá........
JJ hannah23 ma pravdu udelejte si blog ale pockej..... napisu to kakadu!! *1* -
Re: Je svělá........
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
-
pro veverkamiska
Ježiš já ti jí neberu,dělej si sní co chceš *16* *15* ...poslouchej si co hceš,je mi to jedno,ale přestante je tu někteří srovnovat!..Chvilku se drží na vrcholu a ste z toho mimo!No to je toho! *15* -
-
Re: pro veverkamiska
Tak proč ji srovnáváš ty? -
Re: pro veverkamiska
NO A CO ZE SME Z MIMO -
-
Re: Re: pro veverkamiska
Styď se! *16*
-
-