Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SORRY ŽE OPOŽDĚNĚ:)

Všechno nejlepší Miley! *4*
  • robie

hhhhllllaaaasssuuujjtteee

hele delejte zacnete hlasovat jink vas zabyju!!!http://tweeter.faxo.com/To p_Miley_Cyrus_Country/2010/01
  • joo

normááálně Miley mi na tý stránce kam jí posíláte otázky napsalááááááááá wooooooow to je supéééééééér
  • elicool

jj

čauky lidicki
  • HB-D

tak že... Miley dosáhla své očekávané doby kdy se stane plnoletou, krásnou a hodnou holkou...(ne že předtím nebyla hodná...) a už se konečně dočkala! takže...všechno nejlepší Miley...!
  • v.e.r.k.a

trailer

Už jste někdo někde viděly trailer na LOL? *14*
    • Re: trailer

nerad si zkazím přakvapení podívám se na to až to v usa vyjde.
    • armenakos1

Re: trailer

ještě ne *9*
      • hbdelfin

Re: Re: trailer

ještě ne, tak ale psalo se, že to bude toho 23. února...no, tak by mě zajímalo, kdy teda...kdy se objevil k the last song? někdy koncem ledna 2010, že jo?
        • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: trailer

to se psal no a velký prd *15* jo myslim že tk nějak to bylo kolem ledna a února
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: trailer

ty vado, film měl premiéru koncem března a trailer se objevil dva měsíce předem...to znaměná, že trailer by se měl objevit co nejdříve!!!!! *8* *8* no tak!!!! chci ho vidět *14* *14*
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: trailer

no to já taky slibujou a zatim nic není *8* maj na to čas do neděle *15* *14*
  • janicka-smiley

jessie j

pro ty, kteří jsou stejně opoždění se všímavostí jako já *1* ... party in the usa byla napsána textaři, mezi které patří i jessica cornish nebo-li jessie j, kterou můžete znát např. díky písničce price tag *4* a tady je její verze: http://www.youtube.com/watch?v=tCgHID-rBdo&feature=player_embedded (vymažte si mezery) *3*
    • armenakos1

Re: jessie j

hmm ale to je jedno kdo to napsal ale miley se na každé své písničce podílela alespon trochu... na některých víc a ne některých vším se podílela... a jestli zase nás chce nějak vytočit tak toho nech! *9*
      • armenakos1

Re: Re: jessie j

hej ty si uplnej výmaz (ze všímavostní to nemá co společnýho *8* )... takže za prvé u toho videa máš napsaný COVER.... víš co to znamená COVER- cover znamená písnička nazpívaná nebo natočená někým jiným než samotným interpretem.... a za druhé oni to pro miley ani za boha nenapsali... *15* *15* *15* *15*
        • armenakos1

Re: Re: Re: jessie j

musím uznat že sem se spletl... promin.. *4* chybička se stát může.. podíval jsem na cd the time of our lives a máš pravdu.. tak promin *3* *4*
          • janicka-smiley

Re: Re: Re: Re: jessie j

pohodá *3* *5*
  • Změna vlasů je její volba ale to chování....tím můžre přijít o spoustu fanoušků!!!!
  • Chyba: Ona už neváží 49kg ale už jen 39kg... Mám to upravit? *7*
    • ježkovy.... jen 39kg, no fuj... anorektička *11* *12*
      • 39?*11**11**11**11**11*fuuuuj mě je 15 a vážím 48bože!!!
      • Mrs.Wesley
        Jo no za chvíli ji budou vidět kosti..fuuuuuuj*11*
    • Mrs.Wesley
      Uprav*3* aspoň každý bude vědět že to fakt přeHÁNÍ!!!!*1**1**1**1*
    • Mrs.Wesley
      Vychrtlina i já vážím 49kg a to jsem aspoň o 6 let mladší!
  • tajemna3473
    http://youtu.be/kjjpArrzP2M (tak tohle se jí nepovedlo)
    http://youtu.be/nvxv0IR754 (tohle taky ne)
    http://youtu.be/mwg9umWfbik (no tohle taky ne, tady je i slyšet pískání do mikrofonu a divný chraplavý hlas, si tam kroutí zadkem, ale zpěv jí nejde, TO JE TO NEJHORŠÍ VIDEO NA SVĚTĚ!)
    • tajemna3473
      A v časech 1:02 až 1:07 je to falešné!!!! Moc falešné!!!!
      • to je jenom důkz toho,že si to vystoupení užívá na plný pecky ;) :P
        • tajemna3473
          Promiň, cože? Vystoupení si sice má užívat, ale musí mít superhlas, se divím, že je zpěvačka. Měla by zůstat u herectví. (Můj názor.) *3* *3* *3*
          • nestačí ti,že jí prostě někteří(většina) poslouchají a musíš do ní pořád rejpat?Důsledkem toho vyvozuju,že nemáš nic důležitějšího na práci....
            • armenakos1
              tajemna: ale jedinej problém je že když si dala odkaz na fly on the wall tak to uznám že zrovna moc skvělý vystoupení nebylo, ale musíš uznat že umělec nemusí být 100% v kondici na každý vystoupení.. *6*
              miley občas taky nemuže třeba, nevíme jaké muže mít např.zdravotní problémy ale proste svý fanoušky neodradí a aj taky zpívá... *5*
              ale prostě selena to nezvládá skoro pořád... ://///
            • a já taky ne *3*
            • tajemna3473
              Ale Armenakos taky ne!! *16* *16* *16*
            • ale ty to nevydržíš,víš?jinak bys sis už hleděla svýho *3* *1*
            • tajemna3473
              Ha ha, máš pravdu, na práci nic důležitějšího nemám :D, já jsem jen chtěla napsat tamten názor, a Armenakos na ,mě hned vyštěkne, tak jsem se neubránila, a taky vyštěkla, a teď tu jste proti mně a jste s tím Armenakosem *7*. Ale mně je to jedno. Mám důležitější věci na práci, než nějaký Miley Cyrus a Armenakos, tak už mi dejte pokoj!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit