Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martiinkaaa

jupiii

konecne je miley na 1.miste *1* *4* *3*
  • SORRY ŽE OPOŽDĚNĚ:)

Všechno nejlepší Miley! *4*
  • robie

hhhhllllaaaasssuuujjtteee

hele delejte zacnete hlasovat jink vas zabyju!!!http://tweeter.faxo.com/To p_Miley_Cyrus_Country/2010/01
  • joo

normááálně Miley mi na tý stránce kam jí posíláte otázky napsalááááááááá wooooooow to je supéééééééér
  • elicool

jj

čauky lidicki
  • HB-D

tak že... Miley dosáhla své očekávané doby kdy se stane plnoletou, krásnou a hodnou holkou...(ne že předtím nebyla hodná...) a už se konečně dočkala! takže...všechno nejlepší Miley...!
  • v.e.r.k.a

trailer

Už jste někdo někde viděly trailer na LOL? *14*
    • Re: trailer

nerad si zkazím přakvapení podívám se na to až to v usa vyjde.
    • armenakos1

Re: trailer

ještě ne *9*
      • hbdelfin

Re: Re: trailer

ještě ne, tak ale psalo se, že to bude toho 23. února...no, tak by mě zajímalo, kdy teda...kdy se objevil k the last song? někdy koncem ledna 2010, že jo?
        • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: trailer

to se psal no a velký prd *15* jo myslim že tk nějak to bylo kolem ledna a února
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: trailer

ty vado, film měl premiéru koncem března a trailer se objevil dva měsíce předem...to znaměná, že trailer by se měl objevit co nejdříve!!!!! *8* *8* no tak!!!! chci ho vidět *14* *14*
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: trailer

no to já taky slibujou a zatim nic není *8* maj na to čas do neděle *15* *14*
  • janicka-smiley

jessie j

pro ty, kteří jsou stejně opoždění se všímavostí jako já *1* ... party in the usa byla napsána textaři, mezi které patří i jessica cornish nebo-li jessie j, kterou můžete znát např. díky písničce price tag *4* a tady je její verze: http://www.youtube.com/watch?v=tCgHID-rBdo&feature=player_embedded (vymažte si mezery) *3*
    • armenakos1

Re: jessie j

hmm ale to je jedno kdo to napsal ale miley se na každé své písničce podílela alespon trochu... na některých víc a ne některých vším se podílela... a jestli zase nás chce nějak vytočit tak toho nech! *9*
      • armenakos1

Re: Re: jessie j

hej ty si uplnej výmaz (ze všímavostní to nemá co společnýho *8* )... takže za prvé u toho videa máš napsaný COVER.... víš co to znamená COVER- cover znamená písnička nazpívaná nebo natočená někým jiným než samotným interpretem.... a za druhé oni to pro miley ani za boha nenapsali... *15* *15* *15* *15*
        • armenakos1

Re: Re: Re: jessie j

musím uznat že sem se spletl... promin.. *4* chybička se stát může.. podíval jsem na cd the time of our lives a máš pravdu.. tak promin *3* *4*
          • janicka-smiley

Re: Re: Re: Re: jessie j

pohodá *3* *5*
  • Změna vlasů je její volba ale to chování....tím můžre přijít o spoustu fanoušků!!!!
  • Chyba: Ona už neváží 49kg ale už jen 39kg... Mám to upravit? *7*
    • ježkovy.... jen 39kg, no fuj... anorektička *11* *12*
      • 39?*11**11**11**11**11*fuuuuj mě je 15 a vážím 48bože!!!
      • Mrs.Wesley
        Jo no za chvíli ji budou vidět kosti..fuuuuuuj*11*
    • Mrs.Wesley
      Uprav*3* aspoň každý bude vědět že to fakt přeHÁNÍ!!!!*1**1**1**1*
    • Mrs.Wesley
      Vychrtlina i já vážím 49kg a to jsem aspoň o 6 let mladší!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit