-
Miley se uplne změnila a ty vlasy co má jsou hrozný :-( :-[ ¤¤
-
Re: Re: Re: Re: Re :Re: I dont like Miley Cyrus -
To máš pravdu no...veverkamiska zase trošku zaspala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: I dont like Miley Cyrus -
nech mě už na pokoji
-
-
twl ja newim co si o sobě myslí, fajn zná jí celý svět každy o ní píše sledujou jí paparazzi a ja newim co vůbec všechno chtěla ale newim jak se ted muze vůbec ukazat na veřejnosti a přitom se nestydet to at rovnou natočí nejaky po-no nebo co
-
Je to úžasná žena <33333 a to že se tak chová? -,- no a je už dospělá proboha -,- už neni HM -,- proberte se -,- už vyrostla! -,- nemůže se pořád chovat tak jak chcete vy:)! půlka Smilers sou rádi že se HM zbavila:)! je úžasná <3333! a díky těm klipům má největší úspěch <333! RIP Hannah Montana! smiřte se s tim že vyrostla:)! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jo chápu že se chtěla odloučit od HM ale nemusí se chovat tak extrémně *2*
-
-
mě stará Miley chybí taky . jen se koukněte na dřívější komentářee na ni .KOLIK JEJICH FANOUŠKU I NEFANOUŠKU NAPSALI JAKY HROZNÝ MÁ VLASY A STEJNĚ TO POKRAČUJE . ona že připomíná prostitutku -v poslední době ano - ale co třeba PINK , lady gaga . nic proti nim nemám ,ale přímo dámy na urovni to nejsou . a co když bude Miley stejná jako ony . Miley už není taková Miley co byla . nemyslim hannah montana , ale normál 20 . každopádně - Miley mám pořád ráda *3* *3* *3* *4* *4*
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
Ona je dobrá zpěvačka ale hrozně nafoukaná a drzá.Ona si jen tak někam přijde a hned musí mít Nicka Jonase(on není moc hezkej,Joe je hezčí).Je nafoukaná a kdyby neuměla zpívat je obyčejná normální holka co chodí do školy. *13* A má něco co my nemáme?Ne.Má něco co by ji udělalo Nadvýšenou proti nám?Ne.Dělá ze sebe hvězdu ale kdyby dostala nějakou smrtelnou nemoc co nejde vyléčit pomohla by jí ta sláva a peníze k uzdravení?Ovšem že ne!A obličej a postavu má jak vosková figurína. *9* A ta se nemá čím vytahovat.tady je spousta lidí co umí zpívat a nechlubí se tím.A kdyby to dali najevo tak jsou stejný jako ona tak atˇ si Miley nemyslí že je něco víc než my "ubohý blbý a netalentovaný prostý lidi". *16* -
-
Re: Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
jao fajn s tim tak trochu souhlasim ja taky umim spivat a tancovat a kdybych nebil linej nebo kdybych nekam za sel tak bych byl taky mozna slavnej ale ja zatim si tancuju jentak sam pro sebe a pro ostatni ktery se chtej pobavit a ja si myslim ze snad jednou budu pro nekoho tancovat ne jako sam solo jako hanah ale treba jako jeji tanecnik !!! -
Jo jasně.Je skvělá.Uznávám že se chová trochu nafoukaně ale je výborná a její písničky pouštím vždycky na mích holčičích večírcích a nikdy nás to neomrzelo.Je dobrá a nesouhlasím s tím že je nafokaná až po uši.Zamyslete se nad tím co píšete za nesmysly. *13* *14* -
Souhlasím.Hraje si na hvězdu a přitom vypadá jak vosková figurína. *15* Je hrozně namyšlená. -
-
Re: Re: Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
jak muzes o nikom rict ze je nafoukanej kdyz toho cloveka ani neznas!!!! boha co si to za cloveka!! -
-
Re: Re: Re: Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
jak můžeš vědět že taková není když ji neznáš?
-
-
-
-
la..
ááp jo...jsem tady jen na IPhonu..před chvilkou jsem vstávala..:D koneckonců je tu teprve 9 ráno :D ale proto tu nejsem...jsem tu proto, že včera jsme s mamčou jely do Malibu na pláž a někde jsem tam četla(samozřejmě anglicky a umím tak dobře)něco o Mil a že prej napsala domů, že si od natáčení So Undercover dá na chviličku pauzu a přijede na víkend domů x)) Taky jsem koukala, že nějakých 6km od našeho hotelu je jejich dům :)) tak snad bude nějaký to štěstí jí potkat :)) držte palečky ;) -
-
Re: la..
ty nejses v L.A. vzdyt musis jit do skoly!!!!!! -
Re: la..
omlouvám se..nešlo se mi přihlásit :D -
-
Re: Re: la..
miley pracuje pěkně tvrdě a domů se jen tak nechystá a pokud vím, tak 6 km od Miley domu žádný hotel není... -
-
Re: Re: Re: la..
hbdelfin máš pravdu...
aap: já myslel že si normální.. nějak ti nevěřím podle toho co říkáš... páč fakt žádný hotel 6 km od mileyina domu není a nemyslím si že si vubec v Los Angeles.. *9* *9* *9* *13*
-
-
Re: Re: la..
tož to jsi asi četla nějak špatně... miley je pořád na natáčení a domů nepřijede.. *9* -
-
Re: Re: Re: la..
jo a můžu se zeptat... v jakém hotelu jste ubytovaní...??? *15*
-
-
-
-
Miley news
Miley je teď na předávání EMA´s...Takže jí držíím palce ať vyhraje=] a těším se až Miley cyrus přijede do česska na koncert:) *3* *4* *1* -
-
Re: Miley news
hele, víš co, já ti předpovím budoucnost-miley nic nevyhraje, všechno jí to sebere lady gaga, pak miley udělá úžasné vystoupení a předá cenu za best rock 30 second to mars, jejda, jaktože to vím? protože já se na to dívala v neděli, 7.11.!!!!!!!!!!!víš co, ty se jdi léčit nebo počkat, ty už jsi tam asi byla v nějaký tý svý léčebně, jenže oni se z tebe zcvokli, jak si mlela furt o tom, jsk se kámošíš se všmi stars na světě, proto tě pustili, ale udělali chybu, teďka se z tebe zcvokneme my, protože ty tu budeš mlít pátý přes devátý o tom, jak kecáš se všemi slyvnými na celým světě -
-
Re: Re: Miley news
hbdelfine, já ty tvoje kecy naprosto žeru, ty je vždycky dokážeš tak setřít *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Miley news
přesně..moje řeč =)
-
-
hbdelfin.... opět boduješ *15* *14* *3*
-
-
Re: Miley news
miley tam byla před 7.11.2010!!!!!teďka už je někde v UK nebo dokonce v letadle v LA, 9.11.2010 totiž byla v Derby, UK, kvůli kolekci Miley & Max, takže už je asi v LA nebo ještě v Evropě, nevím, ale kařdopádně teďka už na EMA není a Miley koncert v česku, kdy? musím se ti smát, taková blbost, OMG, odkud jsi přišla, z Marsu? -
-
jo že hej ta je tak neuvěřitelně trapná že už to není ani možný... já už vím co vona dělá.. ona má nějakou stránku kde jí chodí novinky o miley a tak si z toho vyvozuje že je její nejlepší kámoška..a na předávání EMA's už byla 7.11. ty trapko jedna.... mileycyrus2111 je největší trapka na celým světě...hej kdybych tě potkal tak se ti vysměju do očí a možná i něco hůř *15* -
-
Re: Re: Re: Miley news
Haha to je teda něco jak to tady tak čtu *1* Prej teď je Miley na předávání cen EMA *15* *1* achjo to si jako myslí, že sme blbý nebo co? Na EMA 2010 jsem se dívala v neděli tak jak by to asi mohlo být včera?? *1* Holka sory, ale už jsi s tím vážně trapná a nedokážeš prostě pochopit, že si se skutečnou Miley nepíšeš!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Miley news
JSi NAIVNÍ jo JSEM I ZPĚVAČKA'' *4*
-
-
-
-
-
Stala se z ní loutka která kazí společnost...