Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley cyrus

neurážejte miley *16* *1* *1*
    • Re: miley cyrus

Proč?
  • Ahoj lidi,
    po 7 dnech jsem sem znovu zavítala a dohadování(jak to vypadá nekončící)stále pokračuje.
    Andrejko,Tereza je skutečně správcem klikni na její profilovku.
    Jo a Miley před pár dny navštívila soukromou oslavu Paříži.

Mimochodem,zdravím všechny fans. Miley armenakose1 a jeho nakončicí humor,Andrejku a její odhodlání MC ochranovat i vlastním tělem(někdy takovým dojmem pusobíš,není to myšleno jako urážka)a další a další. *1* ... *4*
    • armenakos1
      čáááuuu *2* *15*
      • Též čáááuuu.*2* *15* ( *1* )
  • devilishsmile
    http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-5.html
    NECHCETE PODPOŘIT MILEY?? :D já to mám otevřené pořád a hlasuju každých 15minut když jsem na kompu :)
    A jinak když jsem četla tuhle stránku komentu..a rozklikla video(prý uječené) byla jsem strašně nadšená, že jednou i já jí uvidím naživo..snad v blízké době dorazí do čr..:D nebo si na ni za ty tři roky dojedu do anglie :D:D pokud tam zrovna bude..ale i když nemám doma lístek tak vím že na ní půjdu a totálně mega se těším :D:D i proste pres to ze nevím kde, nevím kdy:D:D vím že jednou to příjde:D a ted den bude muj den D..:D:D..
    nedávno jsem byla na Rihanně..super pocit, prvních 5vteřim kdy jsem jí viděla se mi chtělo brečet štěstím..:D pak nic moc jakože ten emocní pocit..ale až uvidím miley, která mě "doprovází" životem už pěkných myslím 5let to bude něco!!
    • jestli dorazí do čr (určitě bude krákat v Praze), dočasně se stěhuju někam hodně daleko
      • armenakos1
        už si vyjdi.. *2*
  • miley cyrus

vy co si myslíte že miley neumí zpívat tak nemáte pravdu. a hlavně že vy umíte zpívat že?
    • Re: miley cyrus

já náhodou umim zpívat
      • le_loulou

Re: Re: miley cyrus

hh...tak nahrej nějakou písničku a my si tě poslechnem!:D
        • Re: Re: Re: miley cyrus

klidně
          • Re: Re: Re: Re: miley cyrus

anonymko jak tě uslyšíme tak se budem smát tomu tvýmu zpěvu *1* *1* *1* *1* *4* *4* *3* *3* *13* *13* *8* *8* *15* *15* *4* *4* *5* *5*
        • Re: Re: Re: miley cyrus

já umim taky zpívat.a každou písničku
  • terezzzka14

hahaha...zase nějaka mala holčička se vydává za Miley...bože muj *1* *1* *1*
    • miley

ahoj miley *1* *1* *3* *5* *14* *4* *3* *9* *4* *15* *15* *8*
    • miley11cyrus

Re: icq

jo aji na emailu i icq
    • elis66

Re: icq

jaká?
  • mileynka1

čauky

čauky lidi.dáte si mě někdo do přátel?pls...
  • krátky vlasy

Miley vubec nepasuji ti vlasy,vubec se mi to nelibi :((((((((( ja jsem obdivovala jeji dlouhy vlasy,tyto se mi NELIIIBI !!! skoda je to
  • Miley

Mě už se Miley nelíbí !!!
  • Hlasujte!

Hey všichni Fans Hlasujte pro Miley pls !

http://mtv.nova.cz/clanek/pora dy/mtv-wishlist-hlasuj-zde.html

hlavně tady: http://www.t-music.cz/t-music-chart /

PS:vymažte si ty mezery jestli tam budou
  • mrzí mě že se miley ostříhala s delšími vlasy vypadala lépe.. ale stále jí mám ráda! svému staršímu bratrovy je podobná ale měla jsem jí radši když nezpívala punk :/ ale i tak budu dál jeji fanynka :))
    • Hm pořád ji to sluší, aspoň není pořád stejná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit