Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno jasně

to já vim taky že hlas neni o penězích jenže ten její hlas neztojí za nic *15*
  • nevite?

chci se na neco zeptat a tyka se to Hannah Montana....nevite neko jak se menuje ten dil jak se Jackson bouchne do hlavi-ma amnezii-a pak se ukaze ze to jenom hral?pls
    • armenakos1

Re: nevite?

klepání na jacksonovu hlavu... tak se to jmenuje myslím...
      • Re: Re: nevite?

diky :)
  • alusqa99

Miley t-music chart

HELE VŠICHNI KDO MÁTE RÁDI MILEY A POSLOUCHÁTE JI TAK HLASUJTE NA www.T-music-chart.cz a hlaujte pro ni zatím je na 1 místě Lady Gaga ale Mileynka byla už 3X na prvním s písničkou Party in the USA. Tak ať je první alepr hlasování se musíte přihlásit. Tak hlasujte pro Miley pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: Miley t-music chart

jo,tato její píseň je dobrá,ale mohli by tam někdy dát i tu její o tom Twitteru
    • alusqa99

Re: Miley t-music chart

jé dik to sem zapoměla napsat
    • alusqa99

Re: Miley t-music chart

jo ale hlasovat můžete jenom do dneška do 12:00 hod. výsledky jsou ve čtvrtek v 15:00 na TV óčko. A hlasovat se vždy může od čtvrtka do pondělí myslím. Tak hlasujte PLEAS!
      • Re: Re: Miley t-music chart

v 18:00 ne?
        • alusqa99

Re: Re: Re: Miley t-music chart

ne ona má pravdu totiž ve čtvrtek je t-music chart už v 15:00 ptz je Silvestr (oni tam budou jenom ty největší hity 2009) a hlasovat se muže až do 4. ledna nebo tak něják
  • armenakos1

rychle hlasujte

FANS Miley. je to tak tak vyrovnavý to hlasování v O2 aréně. když sem tam ted byl měli upe stejně hlasů. rychle FAns miley kdo ste ještě nehlasovali hlasujte pls !!! chcete přece miley v ČR. tak to dejte na jevo aspon takhle !! *3* *4*
    • armenakos1

Re: rychle hlasujte

www.o2arena.cz
      • armenakos1

Re: Re: rychle hlasujte

ted dokonce miley vede o 1 hlas !! skvělý FANS jen tak dáál....hlavně at nevyhraje ten blbej Bobr alias Bieber !!! *16* *10*
        • armenakos1

Miley vede!!

skvěle FANS miley. Miley ted vede o 4 hlasy. jen tak dáál...ste nejlepšíí. jde vidět kdo fakt má rád miley a kdo toho Biebera !!! *3* *4* *1* *3* *14*
          • Re: Miley vede!!

Miley wede o 10 hlasu a vypada to dobře
            • armenakos1

Re: Re: Miley vede!!

můj skype: armenakos1 *3*
            • Re: Re: Miley vede!!

hele tomaši maš icq,skype nebo neco chtěl bych stebou neco probrat
            • armenakos1

Re: Re: Miley vede!!

jestli to takhle půjde dál. tak Biebera zakope miley přímo pod zem !! sem netušil že skoro ua 10 minut se tam přidali asik 13 hlasů !! *3* *1*
  • Tour

Objevila se potvrzená informace, že zkouška Mileyina turné by měla začít příští měsíc, tak asi turné nakonec bude
    • tfpdaa

Re: Tour

no turné po Evropě je prokázaný už hodně dlouho..ale jestli zavítá k nám se ještě neví ;)
      • Re: Re: Tour

Ale tohle by mělo být v Jížní Americe, Asii a v Austrálii
        • armenakos1

Re: Re: Re: Tour

nn... tohle turné co má miley rozjet má právě zahrnovat i Evropu... hele tk ale nic se ještě neví na 100% až se něco prokáže tak potom tomu budem věřit.. *3*
  • Nechápu to. Co se sní stalo byla hezká a normální. Teď je jak kur** z D1 co je stou co zpívala Party in USA atd... *9*
  • Vážně nechápu, proč sem zase někdo zatahuje Selenu. Tohle je diskuze o Miley Cyrus a jestli to někdo nechápe, tak to má napsaný nahoře. Jinak Miley je podle mě skvělá. Umí zpívat i hrát a mám jí ráda i když se teď hodně změnila. Jestli jí nemáte rádi, tak se radši jděte vycpat. Nejdřív dokažte, to co ona a pak teprve suďte.
  • vashley

Miley is super!

Miley je superní zpěvačka!MIuji jí,žeru jí ale na HARRYHO POTTERA nemá *14* *4* *14* ale nechtěla bych být správce Miley,musela bych tu sedět cleý den *1* *15* *4*
  • ty jooo ja se tak tesim na fil LOL...nevite kdy je premiera v americe a kdy u nas ??
    • armenakos1
      9.3. = premiéra v ČR *3*
      • diiiikkkk
  • armenakos1
    Hele lidi už mě to fakt přestává bavit...vždyt ta nenávist je tu pořád byla tu vždycky do té doby než si miley ostříhala vlasy.. je to její život tak co se do toho štvete ??!! chápu chcete vyjádřit svůj názor ale co je moc to je moc prostě... pokud miley rádi nemáte tak se sem v tom případě ani neobtěžujte chodit..kdyby vás miley nezajímala tak sem nechodíte a nepíšete tu takový blbosti!
    Ohledně vlasů, já sám jsem si říkal "OMG co to je??!", ale ted když vidím různé fotky z twitteru a akcí tak si říkám, že to zas taková hrůza není, vždyt jde jenom o zvyk. Chápu nikdy se nikdo neshodne na stejným názoru, ale co je moc to je moc. Pokud se vám něco na miley nelíbí prohlašujte si to na stránkách kde to lidi bude zajímat! Vždyt tady už nikdo z fanoušků ani nechodí protože nikoho nebaví vidět bud negativní názory a nebo takový ty názory typu "ahoj miley, jsi moc krásná blá blá"....
    Jo jasně ted do mě začněte hustit že tato stránka není jenom pro fans...ale pokud se podíváte na profil tak je tam kolonka "stát se fanouškem" ne ??!! takže to už něco vypovídá... já vím máte svůj názor ale ten váš názor taky fanoušci mohou ohodnotit a okomentovat svým názorem!!! a vybyste upřímně měli držet pysk!!
    Díky za vyslechnutí mého názoru ;)

Vás armenakos1 :)

PS: budu ho tu házet pořád at si to sakra uvědomíte!!
    • Pěkně napsané ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit