Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám.
  • david16

začla se mi líbit :)

Čau lidi Miley semi začla šíleně líbit :) je taková fajn a v Hanně montaně semi moc líbi je tam mrtě trhlá :D a hlavně nej díl je Nebojuj o právo na večírek :D je prostě skvěla.... A chtěl bych se zeptat jestli sem můžu chodit i když fandim i Avril četl sem jsi docela daleko diskuze *15* tak jestli to nebude vadit *3*
    • vininka

Re: začla se mi líbit :)

myslim, že to vůbec nevadí, každej má víc oblíbenců ne?=) *3*
  • XXX

V hodnocení je píseň pro Shellbu,luluvamp... chtěla bych si jí přečíst ale nemůžu jí najít *9* Miley je nej na světě *14* *14* *14*
    • Re: XXX

fujfujfujfujfuj.... to mě baví klonovat to fuj
  • nespesna

ne

ne nebude.
    • 12mileynka12

Re: ne

souhlas
  • hbdelfin

dohaje lidi

do haje lidi,prestante tady nadavat na miley,ha ji sice moc nemusim,ale rozhodne tady nenadavam jako nejakej k*****, kdyz ji nemate radi,tak sem nelezte, radujete se nad nestestim miley? objevi se tu,ze miley konci a disney studio je na ni nastvane, no a co? vzdyt hannah nemuze byt navzdy, a taky treba se tu objevi,ze bere drogy a ty komentare typu: ja vedel,ze je to pekna p*** nebo jak ji muzete mit radi? vzdyt vidite co dela?!, tak tohle jen dokazuje,ze jste pekni blbci,kteri to v ty hlave nemaj v poradku, jdete si vychvalovat svoje idoly a nelezte tem svym neoblibencum na stranky, jasny?
    • Re: dohaje lidi

Ta diskuse není jen o tom že tady furt píšete:"Miluji tě Miley si super"!!Ale každej má svůj názor tak ho sem napíše noa???????...ale nééé,vy ho hned musíte začít kritizovat a nadávat "jestli se ti Miley nelíbí tak běž pryč"atd...Ale vám do toho nic není,on/a tady může být kdy chce a jak chce a vám to může být jedno!!!...Já vás lidi nechápu,no dobře bráníte svýho idola to je správný to já dělám taky ale né že má jít hned do p*dele a takový!!Zamyslete se nad tím!!!!
  • Ahoj, vždyť jí nikdo neuráží.je to jen názor a není špatný *3*
  • Bola pekná pred tým než zošalela ale nemuselo to tak byť podlieha na ňu okolie ten svet je šialený podľa mňa je len preto taká aby sa páčila ľuďom a bola moderná a pasovala do dnešného sveta! *7* *7*
    • A naco sa hra na nieco co nieje? je to trapne smiešne, tym len stratila fanúšikov ktory mali radi "JU" a teraz je len smiešna co hra na nieco co nieje.
  • lastgirl0

díky aspon nekdo *3* *1*
  • Hej

Hej já jí žeru ted jsem se koukala tady na stránkách osobností a miley ma všechyn svý projekty v prvních 15 příčkách.Jako zpěvačka a herečka je na 1 místě a film HM a seriál HM jsou na 4 a 5 místě a The last song který nebyl ještě ani v kině má slušnou návštěvnost a je na 13 místě což je fajnky *1*
  • Party In The U.S.A.

http://www.youtube.com/watch?v=M11S vDtPBhA
    Nová písnička, nijak vyjímečná, průměrný béčko. Celkem fajn videoklip, akorát se nemůžu zbavit dojmu, že Miley čím dál víc vypadá jako lehká dívka.
    • narzis

Re: Party In The U.S.A.

uz ji mozna stoupa hlavou *7*
    • 8.ball.8

Re: Party In The U.S.A.

+1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit