-
Liam Hemsworth
Ahoj fakt s ním chodí?já sem právě nevěděla. -
Vypadáš hrozně!!! fůjj!!!!! tvoje chování úděs! *12* *16*
-
Miley *10* *6* *10*
Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* Miley *14* *14* *14* -
PROSIM POSLETE ...
Ahoj lidicky, prosim lillymiley yb jsi tam poslal/a to icq kouknu a srovnam a tebe miley11cyrus aby jsi jsem napsal/a ten skype na Miley Cyrus prosim jestli mi to pudu tak vam poslu co a jak ... diky predem za poslani kdyz taka na muj EMAIL T.cipera@seznam.cz
prosim poslete
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: PROSIM POSLETE ...
555056732 - to by mělo být její icq, jetsli to není zas nějaká....co se za ni vydává
-
-
dřív jsem ji měla ráda ale po tom hrozným výstupu na MTV bléé!!!
-
Hele lidi už mě to fakt přestává bavit...vždyt ta nenávist je tu pořád *3* byla tu vždycky do té doby než si miley ostříhala vlasy.. je to její život tak co se do toho štvete ??!! *16* chápu chcete vyjádřit svůj názor ale co je moc to je moc prostě... pokud miley rádi nemáte tak se sem v tom případě ani neobtěžujte chodit..kdyby vás miley nezajímala tak sem nechodíte a nepíšete tu takový blbosti! *6*
Ohledně vlasů, já sám jsem si říkal "OMG co to je??!", ale ted když vidím různé fotky z twitteru a akcí tak si říkám, že to zas taková hrůza není, vždyt jde jenom o zvyk. Chápu nikdy se nikdo neshodne na stejným názoru, ale co je moc to je moc. Pokud se vám něco na miley nelíbí prohlašujte si to na stránkách kde to lidi bude zajímat! *16* Vždyt tady už nikdo z fanoušků ani nechodí protože nikoho nebaví vidět bud negativní názory a nebo takový ty názory typu "ahoj miley, jsi moc krásná blá blá"....
Jo jasně ted do mě začněte hustit že tato stránka není jenom pro fans...ale pokud se podíváte na profil tak je tam kolonka "stát se fanouškem" ne ??!! takže to už něco vypovídá... já vím máte svůj názor ale ten váš názor taky fanoušci mohou ohodnotit a okomentovat svým názorem!!! a vybyste upřímně měli držet pysk!!
Díky za vyslechnutí mého názoru ;)
Vás armenakos1 :) -
Fashion
Nevíte jestli ta kolekce oblečení od Miley bude i v ČR nebo je to fakt je pto Walmart v Americe??? -
-
Re: Fashion
Je to jenom pro Ameriku. Jestli to bude v ČR (což podle mě asi nebude), tak za hoodně dlouho. *10* -
-
Re: Re: Fashion
škoda.. -
-
Re: Re: Re: Fashion
Že jo. Tam bych si hned něco vybrala. *14*
-
-
-
-
pojdte plsky na my blog
AHOJKY MAS RAD/A MILEY CYRUS,SELENU GOMEZ NEBO JUSTINA BIEBERA TAK NEVAHEJ A JUKNI NA MUJ BLOG O TEHLE 3.STARS!!!!!JDI HNED NA WWW.SELENAAMILEY.BLOG.CZ A JUKNI NA TO NEJNOVEJSI ZE SOUKROMI A KONCERTU TECHTO HVEZD!!TESI SE NA TEBE BLOG *1* -
.
Jo Miley to sama řekla že do čr se tenhle rok nedostane...ale příští rok přijede někam...do prahy nebo někam jinam :-D *3* -
Za posledních asi 12 měsíců, jsem minimálně 15x až 20x proti své vůli, natrefil v našich médiích na zprávu....že Miley Cyrus roztahovala nohy, vyplazovala jazyk a celkově se chovala lascívně. Kolikrát si to ještě přečtu ?? A čím mně má taková zpráva obohatit, potěšit, nebo nadchnout ??