-
Miley je nej
Mileynka je nejlepší tak jestli se vám nelíbí tak to sem nepište!!!! Je lepší než Madona teda určitě pro mě a pro ostatní fanoušky Miley taky!!!! Je best best best best best best best best best
Prostě nejlepšíííííí ! I LOVE MILEY ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ONA :D
Jako Miley Cyrus plně obdivuji :o) na té jedné fotce jde vidět její pulka pipky xDD -
..
Miley je dobrá, ikdyž je to taková ta zpěvačka, ktera by nebyla nic bez skvelych producentu. Jinak Miley patri mezi me nej zpevacky. Ma vyborny hlas, a ti co ji nemaji radi tak at jdou do .... zalozte si nejaky anti-blog proti ni, mi je to jedno, ale nemusite sem lozit a nadavat "ji" kazdy zpevak, zpevacka, skupina ma sve pro a proti a neni duvod furt neco psat. Ano je to dysney zpevacka, ale dobra *4* -
-
Re: ..
ja nejsemz usa ja nejsem z usa.ja nejsem z usa tk snad se na me nezlobej.maso v housce diky nechci.mozna to neni spatnej napad ale kam se hrabes na knedlik *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: ..
konecne jsem nasla cloveka kterej ma royum dam si te do pratel
-
-
f
miley is besttttttttt -
Takže...Dneska jsem měla čas přemýšlet o tom proč chci aby Miley byla na prvním místě.(předem upozornuju že nejsem moc na slohový práce,takže doufám že to vyzní tak jak si představuju)Jasně že mi na tom záleží ale,kdyby se Miley ocitla třeba na posledním místě tak bych si kvůli tomu žíly nepodřezala.Myslím,že jsou i důležitější věci(at si každý říká co chce!)Spíš bych ráda aby tu bylo víc srandy jako předtím.(mrkněte na starší diskuze)Takže to shrnu.Předtím jsem psala že bych ráda aby byla naše Miley na prvním místě což bych byla docela ráda ale,uvědomte si že jsou mnohem,mnohem důležitější věci.(bože,snat to nebyla hloupá řeč)
-
No miley sa ostrihala preto lebo v roku 2007 isla do nemocnice navstivit postihnute deti a darovala jednej malej dievcinke vlasi ale suhlasim s vami lebo co sa ostrihala chova sa cudne
-
Hm Koncert
Ták jak jste tady psali že tu bude koncert v květnu,v červnu atd.... Tak včera jsem se dívala na óčku na českou hitarádu a měli tam CD Miley The time of our lives teda nestihla jsem to celý co říkali ale něco jako o tom že bue Miley ve Španělsku a že kdyby jsme si my chtěli s Miley zatancovat to asi myslel jít na koncert tak nám bude muset stačit klip Party in the USA kterej hned potom pustily. No nemyslíte že kdyby to s těma koncertama byla pravda jak tady říkáte že už by se to vědělo? Zvlᚍ koncert Miley! Nikde to neví v o2 aréně v Bravu ani na óčku a ví to jen jeden blog který ještě kevšemu není oficilální! Není to trichu divný? Věřila bych tomu ráda ale bhoužel to nejde! A to s tím skypem mě si přidala ale nevím jestli to je Miley -
-
Re: Hm Koncert
Je pravda ze Miley vyslo cd :Robot?? *7* *3* -
Re: Hm Koncert
JJ já si myslim že to na tom blogu neni pravda pochybuju o tom proc by ji to riikala?? jenom ji?? to je trochi divny *7* *7*
-
-
BIG FAKE!!
hele lidi tenhle blog : http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/
je naprosto celej naplněnej blbýma kecama který si vymyslela nějaká kráva která by se měla na 100% léčit..protože je totálně pošahaná...píše tam že se setkala s miley v americe a že si spolu vykládali a že ji dala prej miley její e-mail...a další takový trapný blbosti..prostě je to děsně trapnej blog a cokoliv co z něm uvidíte za informace sou na 100 lži a blbí kecy.. ! To je jen taková menší INFO ode mě. Bye Guys =)) *4* *3* -
-
Re: BIG FAKE!!
jo, znám tu stránku, už jsem tam psala asi před půl rokem, je to děsná kravina, ten její článek, že miley o nás tohle řekla... *16* dělá si srandu, achjo, nechápu takovéhle lidi
-
-
ano
jo ten blog je fatk hezký a ty fotky taky. -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: adresa
Buď napiš na ty adresy, které jsou uvedené jako o autogram a nebo do Toluca Lake. Ale u těch na autogram je malá pravděpodobnost, že to bude číst Miley. takže bych si spíš vybrala tuhle:
10313 Woodbridge St
Toluca Lake
CA 91002 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: adresa
tak dík! *3*
-