Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley byla hezká,bohužel BYLA a už není,už několikrát jsem se setkala s jejími klipy,které byly dostupné od 15 a + let....
  • souhláás...

jasně jo!!!veveruruskaska souhlasssím s tebou!!!!furt každýho akorát buzeruješ!!!(a to a blablabla)!!!ty MENTÁLE!!jinak ti říkat už prostě nemůžu mno!!!jo a jestli máš problém s našim věkem??tak se běž vycpat!!protože mě můj věk vyhovuje,za to tobě bude už asi hoodně a pokud ne tak ti bude tak patnáct!!!vid mentáále!??!!
    *15* psstě už jinak nemůůůžeš mnooo!!a dochází my slova na ty tvoje sprominutím zasraný slova!!! *16* *15*
    • 8.ball.8

Re: souhláás...

Misis Džeksn, Ty ještě nespíš?! *16*
  • Miley v Praze nebude

Miley nikde neřekla že pojede do Prahy řekla jenom že jede do Evropy ale neřekla přesně kam tak nevim co tady melete a okukala sem se taky na o2 arénu a žádná zmínka o Miley v Praze tam nebyla jenom nějaký lidi co tam o tom psali že jsou největšíma fans a že to ví takže pěkně kecaj je mi to líto ale Miley do Prahy nepojede a už to neřešte buď přijedde nebo ne a nevim proč to tu vůbec píšete když to vůbec nevíte na 100% až to budete vědět tak to sem klíďo napište ale jinak k čemu nám to bude když si tady někdo bude vymejšlet a my pak jako blbý budeme hledat na všelijakejch stránkách a to zbytečně
    • Re: Miley v Praze nebude

Našla sem tyto stránky, ale nevím jesik je to pravda kdžtak se podívejte a pište http://www.zstyrsova.cz/other/venco urova.pdf
      • luida

Re: Re: Miley v Praze nebude

no nevim, nikam jsem se nedostala, at klikam na co chcu, na programu O2 Areny to nějak neni
        • luida

Re: Re: Re: Miley v Praze nebude

V červnu je tam jedině Elton John, a když jsem si dala Miley do vyhledávače, tak NIC!!!
          • hannah3

Re: Re: Re: Re: Miley v Praze nebude

to jsem teš zkoušela a nic!a myslim že tam přidali novy koncert na 26.6...takže už by to tam muselo davno byt!!!ale hned na ten koncert bych šla....miley je nejjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Miley v Praze nebude

Já sem tam taky nic nenašla.
    • hbdelfin

Re: Miley v Praze nebude

no jo, tady nekdo neumi poradne hledat, musite se k tomu proklikat
      • luida

Re: Re: Miley v Praze nebude

Tak mi napiš odkaz, já to taky nenašla na programu! 3.6.2010 tam nic není!
    • luida

Tak to ju sem teda přitáhnu!!!Jsem chtěla zaplatit své 8leté sestřence lístek, sice bych to musela přetrpět s ní, ale mám dobrý ucpávky do uší *1* A teď jí musím zkazit radost chudince!!! miley ty si mě teda nepřej, tě ani vlastní matka nepozná až s tebou skoncuju!! Ale co bych se mořila já, za 35000 si někoho najmu! *5*
    • lili1997

váznš a ty to vis ze sem nepojede nebo co a vzdyt tam bylo 3.6.2010 tak to bude pristi rok snad ne ???
  • hbdelfin

miley-královna EMA´s 2010

nazdar, jsem opět tu, jen bych sem chtěla napsat, že jsem teďka někde četla, že miley se stala královnou letošních cen MTV EMA´s 2010., prý kvůli svým šatům na koberci, afterparty a díky svému vystoupení, já s nima naprosto souhlasím, akorát miley je královna pro nás fanoušky i v normálním životě... *14* *14*
    • Re: miley-královna EMA´s 2010

A Kde Si To Četla..?.JSouhlasim..Miley Je Naše Královná a my Jsme Její Nadřízený..=)..Miley Nej =))
      • hbdelfin

Re: Re: miley-královna EMA´s 2010

tak celkově na netu, je to skoro všude, například
        http://www.republica.es/2010/11/1 4/miley-cyrus-se-convierte-en-la-re ina-de-los-premios-de-la-mtv-en-mad rid/

nebo

http://www.mileycyr us.bz/2010/11/15/news-miley-cyrus-b ecomes-queen-of-emas/#more-3330
    • armenakos1

Re: miley-královna EMA´s 2010

asi tak no.. *14*
      • smilezz-montana

Re: Re: miley-královna EMA´s 2010

Joo super měla fakt nádherný šaty *14* Miley is the Best *14* *14*
  • ALBUM,KONCERT

TO ALBUM JE BOŽÍ A K TOMU KONCERTU:VŠICHNI TADY NA NÍ NADÁVÁTE A TEĎ SE JEDEN ČLOVĚK ZMÍNÍ O O2ARÉNĚ A O TOM KONCERTU A HNED VŠICHNI ŘÍKÁTE,ŽE JE MILEY BOŽÍ.NEZLOBTE SE NA MĚ,ALE JE TO TROCHU K SMÍCHU. *1* MNĚ TEDA TAKY DOCELA ŠTVE,ŽE NA KONCERTECH SE CO NEJMÍŇ ZAHALUJE,ALE JE FAKT DOBRÁ.NIC PROTI VÁM,PROTOŽE JÁ TADY TAKY MILEY CHCI,ALE JEDEN ČLOVĚK SE ZMÍNIL O O2ARÉNĚ A VY JÍ HNED ZASE MILUJETE.XDXDXDXD
  • allisonc

Miley

Můžu se jen přátelsky zeptat, co na ní je tak skvělého? Žádná celebrita nedosáhla tak vysokého počtu fanoušků jako ona, tak bych chtěla jen vědět co udělala tak úžasného..??
    • Re: Miley

hele miley je uzasna a to mi nikdo nikdy nevymluvy tak bud ticho *16* *16* *16* *16* *16*
    • hbdelfin

Re: Miley

můžu se zas já přátelsky zeptat, proč se ptáš? proč má tolik fanoušků-jednoduché vysvětlení-je ze stáje Disney, hrála v jednom z nejpopulárnějších seriálů na světě, vydala už 7.studiových desek(3 jako Hannah, 3 jako Miley+jedno dvojalbum-Miley+Hannah dohormady), vyhrála hodně cen, na které byla nominována, dokonce její song The Climb byl nominován na Grammy, letos je v předběžných nominacích zařazena i samotná Miley, no, vzhledem k tomu, že jí bude teprve 18, tak je to dost obdivuhodný výkon, věnuje se charitě, má vlastní organizaci, k fanouškům je vstřícná a milá, vem si, že se vracíš kolem půl třetí ráno do hotelu, jseš vyčerpaná a nejradši bys už zalehla, protože tě čeká zhruba za 15 hodin vystoupení, takhle se nedávno cítila miley, jenže ona klidně ještě před hotelem rozdávala autogramy...co dokázala úžasného? má za sebou skoro 5 let spolupráce s Disney a jedněmi nejlepšími lidmi na světě, zpívala pro Baracka Obamu, královnu Británie, kvůli jedné nemocné dívce a svému dědečkovi má tetování...já už dál nevím, co tak nějak napsat, musela bych přemýšlet, miley udělala spoustu úžasných a obdivuhodných věcí, o některých ani pořádně nevíme, jen se podívej do historie na nějakých webovkách a zapátrej, uvidíš, ona je člověk jedinečný, je krásná napovrch, ale má i tu vnitřní krásu...a za to ji milujeme! *14* *14*
      • Re: Re: Miley

Přesně jak říkáš máš naprostou pravdu MIley toho udělala soooooooooustu a to jí je 18.Není jak většina celebrit namyšlených!!!!Ona je moc hodná zpívá pro nemocné děti z rakovinou a tím na ně vydělává peníze.A jaké má písničky!!!Skuste si to někdy přeložit zpívá o životě jako o opravdivém ne o tom jak jeb život jen fajn nejvíc se mi líbí ordinaly grl zpívá o sobě jaké to je být slavná přeložte si to""""Máš naprostou pravdu o Miley ona je výjmečná!!!MILUJEME JI!!!!!!!
      • allisonc

Re: Re: Miley

Fajn, díky za vysvětlení. Ale nijak mě to nepřesvědčilo. Připadá mi to normální.
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Miley

co normální? hele, prostě, jak ti to jen vysvětlit, miley je úžasnej člověk, který je prostě originál a spoustu fanoušků si získala právě kvůli tomu, dobře, řekni mi jednu další teenage celebritu, která zpívala pro baracka obamu a královnu británie...a jednu další teenage celebritu, která natolik milovala svého dědečka, že si kvůli němu dala udělat tetování, která teenage celebrita má vlastní charitativní organizaci, která teenage celebrita už vydala 7 studiových desek...jen mi to řekni...
          • Re: Re: Re: Re: Miley

A co chceš slyšet?? Jak je prostě úžasná a uznávám, že strašně dře a že je to neobvyklé u teenagera??? No jasně. Směšný!
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Miley

jo a ty zrzecka01, ty možná spáváš 7 hodin, jenže vem si, že pak jdeš jenom do školy, kde nic pořádně náročného neděláš, na odpoledne máš možná něco trošku více unavujícího, jenže vem si, že miley toho má na celý den až až a má tak 4-5 hodin na spánek, což je docela málo, na to, že jí čeká celý vyčerpávající den
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley

souhlas....:)) prostě tohle nemá meze...oni si budou myslet co chtěj a s tim stejně nikdo nic neudělá..:)) jedinej kdo ten názor může změnit jsou oni sami....:D :)
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley

klid hbdelfin... oni stejně budou mít svoje pitomý názory... takže je to zbytečný jim na něco odpovídat.. =) *3*
      • Re: Re: Miley

hbdelfin je prostě super holka, ty prostě boduješ, jak jim to vždycky řekneš, naprosto souhlasím *4*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Miley

děkuju, armenakosovi1(jak se to skloňuje *1* )a já, já, já za pochvalu *3*
          • armenakos1

víš co jmenuju se Tomáš... tak radši skloňuj Tomovi nebo Tomášovi... =) *3*
            • hbdelfin

ok *3*
      • armenakos1

Re: Re: Miley

opět si nezklamala hbdelfin...vysvětlilas to dokonale.. *3* *3*
        • Re: Re: Re: Miley

blabla... když má za patnáct hodin vystoupení tak může spát i 12 hodin s tím že zbývající tři zaplní něhjakým žrádlem, rozezpíváváním a tím že ji budou všichni obskakovat kvůli make-upu, vlasům... *15* ha ha ha
          • armenakos1

hele sklapni zrzecka01... o tvoje blbí připomínky nikdo nestojí.. *5* *13*
            • hbdelfin

to víte, ale vemte si, že miley spí zhruba těch 7 hodin, ale ne vcelku, spí asi 2 hodiny, pak po třeba zkoušce si jde odpočinout tak na další 2 hodiny...prostě ona to má namáhavé
            • armenakos1

jo ale když mi spíme 7 hodin...děláme něco fakt náročného... že jdem třeba do školy nebo tak ?? to zas taková náročná moc věc není... ale když je třeba miley na turné a musí se vyspat jenom 2 hodiny a poté znovu lítat, zpívat a skákat na podiu tak to je doopravdická námaha... že zrzecka01 spí 7 hodin pak jde do školy a pak třeba do nějakýho kroužku... co je na tom nic... oproti tomu co miley dělá každej den... tak se sklidni !! *8*

to že je to normální spát sedm hodin tak nevim proc z ni kvuli tomu delate chudinku!

*15* *15* *15* trapáci! lol *15* *15* *15*
            • armenakos1

a koho to zajímá..nás rozhodně ne... hej to je dobrý se srovnávat s miley cyrus... že ty spíš 7 hodin... a co jako ?? *1* *1* *15*

náhodou dotaz ivy byl moc dobrej mě byto taky zajímalo *5* *5* *5* mimochodem sedm hodin nic není ja spavam necelejch osm s tim že asi pul hodinu před spanim ležim pac nemuzu usnout takže skoro sedm *5* *5* *5*
          • hbdelfin

jo, jenže ona se musí vzpamatovat ze změny časového pásma, s tím, že mázhruba od 10:00 zvukovku, pak má přípravy a pak už to začíná, na spaní má tak 7 hodin...

7 hodin spánku mi opravdu nepřijde jako nic neobvyklého. Samozřejmě, že škola není až tak vyčerpávající, ale někdo chodí třeba do práce, kde opravdu maká třeba 10 hodin a dostane za to dost mizerný plat a ona dostává téměř za nic o hodně, hodně víc. Jasně, občas nazpívá album, občas má nějaké turné, ale určitě není každý den tak vyčerpávající. Myslím, že z ní děláte až moc velkou hvězdu...
  • Všichni co jsem píšeme je stejný názor ty co to nechápou nám nevadí že je Miley ostříhaná to je ten nejmenší problém ale to jak se změnila miliony fanoušků ji mělo rádi né kvůli vlasům ale kvůli postoji.Emily i Mitchel kteří s ní hrály tak zůstaly prostě stejní a hlavně vyrostli normálně ale,ona jak SKONČIL SERIAL TAK SE SNAŽILA STRAŠNĚ RYCHLE VYRŮST a to že je po každý svlečená jak nějáká striptérka moc popularity u puberťaček nepřidává.Já mám ráda třeba Selenu a nevadí mi třeba to že je v nějákém videoklipu trošku svlečená protože nespěchala a teď je prostě dospělá tak to nevádí a hlavně se na podiu neslíká jako ona a přitom tam klidně můžou být 12 letý holky a takovej příklad teda určitě dobrý není.Jako v jednom dílu Hanny Montany Miley Stewartew zabila Hannu Montanu
    • "Jako v jednom dílu Hanny Montany Miley Stewartew zabila Hannu Montanu" Cože?? proč si tu sakra zas připomínáme Hannah? Jo Miley se dost změnila. Ale o tom to právě je. Ona nechtěla jít ve stopách Seleny a spol. .. chtěla se nějak odlišovat. A po***te se, jestli se vám to nelíbí. Miley tohle dělá pro svoje fanoušky a ne pro ty, kdo furt dokola blábolí o Hannah ... Jo i když se Mils změnila, furt jí mam ráda ;)
    • Naprostá pravda obyčejná Kur** co se jenom předvádí!!:D
    • deniku ja si myslim uplne to stejny taky mam rada selenu a taky demi sni je to jako se selenou akorat ta se nevslika vubec
  • Miley je tak hrozná*10*
  • Kdybych Miley mohla něco říct tak by to bylo tohle : neměla by ses měnit z hodné holky na punkerku ! Ale vážně tohle místo už je zabrané a mi nechceme další p!nk nebo avril lavigne ... já Miley fandím je to skvělá zpěvačka s nadějnou budoucností . Ale takhle si to jen pokazí ! každopádně ti dáváv LIKE!!!
    • Avril už není taky co bývala :/
  • disneygirl

narozky

vše nejlepšííííííííííí miley is best

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit