-
jaké?
Ahojky jaké má skype s webkou?? já mám zase facebook na ni plssssss dejte mi skype plssssss hannah54miley59 *14* -
Tak jsem viděla LOL je to úžasný film,vřele doporučuji <3 Mils je tam úžasná *4*
-
Miley Cyrus ješiš marja
-
-
Já si myslím že i kdyby icq měla tak to co máte vy není její soukromý ale spíš pro fanoušky.ale jako nechcu tím zase nic zpochybňovat abyste tady třeba zase nenadávali *4* -
sweet 19.Happy birthday Destiny
-
:)
cauko nevie niekto ake rasy psov ma miley? -
víte otom že miley má pirsing
-
-
no já si mislím,že by to měl vědět armanakos *1* *2* *15* ten s ní přeci choodil *14* *14* *1* *1* *2* *2* *15* *15*tak se ho zeptej romajan *15* *15* já si mislím že by to moch vědět,když chodil s Miley.nebo se rozešli a Miley si ho nechala udělat??na to se teda zepnej armenakose.já jsem s miley nechodily *15* *15* *15* jo a mluvte tady o něčem vzrušujícím ne o tomhle:sakra! miley už zase klesá!byla miley někdy vůbec první v žebříčku??sranda?? tohle je sranda??.bavte se tu o miley ne o trapárnách co miley a nejen miley nezajímá.nezajímá to armenakose,andrejku,terku,mě,lenny,gaily a další.Tak čao a zeptej se armenakose!!
-
to ví snad každej *3* *3* *3*
-
-
Happy Birthday
Vse nej Miley hodně,lásky,peněz,štěstí a všeho možného!!! *3* -
Miley je super *7*
-
jj
Američani mají seznam a můžou jít i na lidé ale miley tam nebude!!!!!!!!!!!ta bude mít facebook třeba