-
Mileyyyyyyy
Ahojky miley je fakt supr zpěvačka a herečka nejvíce se mi líbí od ní písen the climb..... *1* *3* *4* -
Miley mám celkem ráda, ale její chování poslední dobou je hrozné. Na co si jako hraje, vždyť je jí teprve dvacet. A jak neustále vyplazuje jazyk tak to už je vážně trapný. Možná by se nad sebou měla trošku zamyslet...
-
DOOOOOOOOOST!
Hele sice nejsem fanynka Miley, ale přestaňte už s tím nadáváním. Kdo jí nemá rád, ať si založí svůj blog, nebo stránku a tam si na ní nadávejte, ulevte si tam, a tam si taky vylejvejte zlost na někoho jinýho. Tady si neulevujte, a ani si na nikoho vztek vevylejvejte. NAvíc člověk to po vás musí číst, ty vaše výjevy a taky mazat. A za druhý, se tu akorát zesněšňujete. Chcete být středem pozornosti.
Ste sice středem, ale posměchu.
RPosím nadávejte si jinde, mezi fans Miley nechoďt, nemá o vás nikdo zájem, a pak máte akorát více nepřátel. Neměli byste tu žádné kamarády.
Tak prosím urážejte si jí jinde, a myslím tím, abyst si taky uráželi i jiné osobnosti jinde.
Až dokážete něco jako dokázala Miley Cyrus,Michael Jackson,MAdonna a Celine Dion, tak potom si otvírejte pusy na nás a urážejte si hvězdy, ale až dokážete něco víc. -
-
Re: DOOOOOOOOOST!
Souhlasím, konečně nějakej moudrej člověk -
Re: DOOOOOOOOOST!
jo mas pravdu takze tu prosim nenadavejte ani na miley cyrus ani na michaela jacksona oba toho hodne dokazali a doufam ze miley cyrus taky dokaze to co michael
-
-
zeptám se
Ahoj lidičky, stále se tu handrkujete o tom jestli Miley přijede bo nepřijede do Prahy... co jsem s ní mluvila, tak jsem jí do Prahy lákala... bylo to zrovna asi 23.12.... byla v Anglii, nevím jestli je tam ještě... takže až s ní budu mít možnost pohovořit, tak se jí na to zeptám a dám vám vědět... jestli mi nevěříte, tak nevěřte, je to jen vaše volba, jen vám tu chci pomoc... zatím -
-
Re: zeptám se
Jo a navíc včera odjela jestli to nevíš a její Wonder World Tour oficiálně zkončilo včera takže už je doma tak nevim jak si s ní popovídáš jo a když si byla na koncertě tak co říkala na začátku písničky 7 things -
-
Re: Re: zeptám se
nebyla jsem na koncertě a nikdy bych na něj nešla... za ty prachy bych spíš ještě přihodila a letěla bych do USA... já jsem řekla, že pokud mi nevěříte, tak nevěřte, mě je to jedno ať tu má kdokoliv srandu, já se z vás magorů nesložím... jste mi ukradený, říkejte si co chcete, náhodou jste někteří vtipný, aspon se pobavím... *15*
-
-
Jo jasně a já mluvila s Madonnou -
-
no wow *1* *1* tak to je nějakej silvestrovskej vtípek ne *1* fakt povedenej *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: zeptám se
ti nikdo nesežere! to je jako když můj otec je George Bush! *7* *7* *7*
-
-
-
Mluvila? *1* *1* bych chtěla vidět kdo z tebe má ted ohromnou prču *1* *1* *1* -
-
Jááááááááááá z toho mam prču
*4*
-
-
-
kl
jo je fakt dobrá na svůj věk toho dokázala hrozně moc *14* -
-
Re: kl
tj. A chci se zeptat, na diskusi Nicka Jonase bylo napsaný, že ON o Miley říkal nějaký pomluvy! Nevíte jaký?? Já vím jenom o tom, že ONA HO pomlouvala!! -
mas pravdu tak katushka vubec nevi o co tu bezi je sto let za opicemi -
Moje řeč! *14* -
-
Re: Re: kl
souhlasis
-
-
-
My Blogííís ;-)
Ahoj pls mrkněte na tento blog:papirek256.blog
díík -
DIVOČÁK
DIVOČAKU:jestli máš miley rád tak proč si psal ve staršich komentařích třeba na straně 245 toto:jdi do piče miley.fuj.je mi na blití z takového humusu.......... -
-
Re: DIVOČÁK
JO ZA TO MŮŽE MŮJ PITOMEJ KÁMOŠ,KTEREJ TOHLE TENKRÁT PSAL MŮJ PITOMEJ KÁMOŠ,KDYŽ BYL U MĚ. ON KDYŽ NĚKOHO MOC NEMUSÍ,TAK TO DÁVÁ TAKHLE BLBĚ NAJEVO. JÁ NÁHODOU MÁM MILEY RÁD. JE PRAVDA,ŽE O NĚCO RADŠI MÁM SELENU,ALE KDYBYCH NEMĚL MILEY RÁD,TAK BYCH ASI SEM PŘECE UŽ TAK DLOUHO NEPSAL. JÁ TU DISKUZI SLEDUJI A KOMENTUJI UŽ DOST DLOUHO A KDYBY MI MILEY VADILA,TAK BYCH SEM ANI NECHODIL. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: DIVOČÁK
TO TAK BLBNE,ŽE JE TO TAM NAPSANÝ DVAKRÁT. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Co je škoda
Škoda je že její kontakt nemůžete nájít ona se podle svého jména nikdy nepojmenuje a ikdyby bylo její kontakt na internetu ta vám neodpoví protože by jí psali miliony fanoušků a všem odepsat nemůže ale můžete skusit až bude mít v čr koncenrt tak ji můžete požádat ale nezapomeňte anglicky nebo španělsky. -
-
Re: Co je škoda
Tu jednu co jsem si na MSN přidala má jméno : D.M.C. a na jejím profilu má její PSČ což schoduje a nikde její pravý jméno neni napsaný ale druhá je určitě fake má Miley Cyrus.. -
-
Re: Re: Co je škoda
a email na tu tvou D.M.C.? -
-
Re: Re: Re: Co je škoda
Já jsem ji našla taky to micy@windowlive.com ale vubec jsi prý ta holka nikoho nepřidává ani mě si nepřidala -
Re: Re: Re: Co je škoda
micy@windowslive.com
-
-
-
-
pravda¨!!!
kdyz ji lidi podle vas nemaj radi tak proc je top osobnost??!!!jo vy co ji nemate radi tak proc sem lezete?? *15* *3* *13* *13* tady jilidi obdivujou a maj ji radi *14*!!! -
-
Re: pravda¨!!!
Já si tady budu psát co chci! *8* *8* -
-
Re: Re: pravda¨!!!
Šak piš, nám je to jedno, jak si myslíš, že jsi tady hvězda,když napíšeš, že je hrozná, vážně jsi hvězda!!! *3* *3*
-
-
-
jo?
A ty se s ni znas nebo jako jak za ni muzes jet do USA????