-
MILEY
mislím že nepší je miley. -
Vim že trochu opožděně přeju, páč jsem se nedostala na počítač.. Vše nej Miley, je mi jedno jestli klesáš nebo ne, pořád Tě mám ráda *14* *14* *14* !!!!
-
Maličká Miley
No ak ste si všimli Miley Cyrus má iba 164cm. No niekomu to stačí ale ak si to tak vezmemeaj táto veľká osobnosť má iba 164 cm a je to človek ako my. Ja osobne som od Miley o moc vyššia.Mám 172 cm a pritom iba 13 rokov ale Miley je malý človek o ktorom hovorí celá zem... Je fakt mojím vzorom. -
-
Re: Maličká Miley
hm,seš na tom jak já ségraXDXD -
Re: Maličká Miley
pls nevíte jak se tam dostala ta antarctica? Do hlasování na faxo.com? Teď jsem tam pár hodin nebyla a teď najednou je na 3 ze 3351 hlasy! Tohle nechápu jak mohly za den se odstat na 3 místo když ani nebyli ani v top 25 ?! Kvůli nim jsme zase na 8!Nepříde vám to divný? *16* *7* *16* *8*
-
-
tre
jo je nejlepšíííííí *16* -
Miley
jak má ten videoklip k písničce Can't Be Tamed tak mi to trochu připadá jako má videoklipy Lady Gaga -
-
Re: Miley
přesně tohle jsem včera říkala..taky už jí to zrejme pohltilo mela by zustat jaka je ptze je skvela *4*
-
-
Milníky na mé cestě
Ahojky všichni fanoušci Miley!! Tu její knížku ,,Milníky na mé cestě'' jsem si přečetla, měli jsme jí v knihovně, ale je fakt super.. Plno nového jsem se o Miley dověděla... *1* *1* *1* -
-
Re: Milníky na mé cestě
jj je super!!!
-
-
Armenakosi.
Armenakos1,máš rád tu holku obdivovatelku..?♥♥♥A nebo Miley..?♥♥♥ *7* -
-
Re: Armenakosi.
žádné komentáře *15* -
-
Re: Re: Armenakosi.
dobrá volba to bych nečekal *15* *15*
-
-
-
MILEY IS BEST
miley je fakt skvela uz se tesim ne disney channel na nove dily -
Hannah Montana: The Movie
Zítra si jdu koupit DVD Hannah Montana: The Movie. Áááá, já se těšííím. *14* *15* -
-
Re: Hannah Montana: The Movie
ja sem na tom byla v kine -
-
Re: Re: Hannah Montana: The Movie
Já taky.
-
-
-
uklidněte se
hele tak mi jenom řekněte vy říkáte že miley se nechava fotit naha dejme tomu že by to mohla byt pravda ale když to říkate tak napište adresu kde jsou ty fotky ne že bych ji chtěla vidět nahou(to vůbec ne) ale sice by to mohla byt foto montáž ale ja bych ji poslala kámošovi on by to prověřil jestli je to ona a porovnal s ostatnima fotkama na kterych je olečená a taky můžu napsat miley a zeptat se jí mi si totiž píšeme samozřejmě anglicky hm to sem zvědavá jestli sem dá někdo odkaz na tu tak řečeno nahou fotku myslim že ne *5* *5* *5* *5* -
-
Re: uklidněte se
http://www.4shared.com/network/sear ch.jsp?sortType=2&sortOrder=1&sortm ode=2&searchName=Cyrus&searchmode=2 &searchName=Cyrus&searchDescription =&searchExtention=&sizeCriteria=atl east&sizevalue=10&start=10 (sedmá od shora klikni na ní a objeví se další) -
-
Re: Re: uklidněte se
dala jsem to kámošovi udělal vše a zjistil že to miley cyrus není a já sem na první pohled taky viděla že vipadá divně takže když mi tady dáváš adresy tak by sis mohla pořádně prohlídnout fotku a zjistíš že to ona není a i kdyby stejně by to byla její věc no a taky kámoš říkal že by to mohla být holka která dělá nahý foto a předvádí se za celebritu!!že tu holku při ověřování už taky několikrát viděl je to jen náká ubohá dě.... *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: uklidněte se
Celý svět ví,že je to ona a ona sama se přiznala. A toho,kdo jí je šlohnul z emailové schránky zavřeli. Asi by ho teda měli pustit,ne? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: uklidněte se
hm jasny dobře no ale to ona není třeba ho zavřeli za jiný foto ale za tohle stopro ne protože tohle fakt neni ona!! *4*
-
-
-
-