-
chtela bych napsat neco pro miley a to ze je nejlepsi zpevačka a ma taky užasný hlas ale jak se ted posledni dobou chova tak to je fakt hrozné fakt bych si přala aby byla jako predtim ta super holka co chodila s liamem hemsworthem byly skvělý pár moc jim to spolu slušelo.
-
birthday
všechno nej nej nej Miley -
wikipedie..
nazdar, takže, čtu tu ty komentáře a vidím tomáše, jak sem napsal, že to on tam dal tu větu o can´t be tamed...díky, aspoň něco, asi to tam půjdu teďka upravit, momentálně jsem tam dneska začala upravovat profil jonas brothers, protože ti tam neměli nic, jen něco o nich, ale jinak nic, takže jsem tam napsala aspoň něco, takže jdu na to, doplním tam novinky o miley... -
-
Re: wikipedie..
doplnila jsem rok 2010, možná přidám i obrázek... -
-
Re: Re: wikipedie..
hlavně doufej at ti to přijmou a nezrušijou to.... páč oni občas něco i smažou..to už se mi stalo taky na wikipedii.. -
-
Re: Re: Re: wikipedie..
no to doufám, jinak je zabiju *1* *1*
-
-
-
-
nej
všechno nejlepší :) -
josh?
hele, myslíte, že s tím joshem je to vážné? miley totiž byla u něj doma ale i na bowlingu... -
-
Re: josh?
Já si netroufnu říct jestli je nebo není ... je to takový zamotaný *15* -
-
Re: Re: josh?
já četla že se jí do toho vztahu moc nechce že je to spíš pro zábavu nechce se zase zklamat jako u Nicka Jonase nebo u Liama *3* -
jj je to zamotaný.. nejdřív se objeví fotky u kterých se říká že je to možná jen nahraný vztah.. pak zase taková pauza a ted zase fotky jak jde z jeho baráku *15* -
-
Re: Re: Re: josh?
podle mě je to takový, že miley podle mě váhá, jestli se má do toho vztahu pustit, zatím jsou jen kámoši, ale...no, nevím, nevím, každopádně zítra by se měl objevit trailer na LOL, tak se těším *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: josh?
jj já taky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: josh?
takyyy *14* *15*
-
-
-
-
-
Re: josh?
MILEY JE JENOM MOJE!!! *15* *15* -
-
Jasně že je ...už sní i bydlíš *3* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: josh?
jasnéé... a tys i nás byla navštívit *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: josh?
jo, je jenom tvoje, hele,plánujete svatbu? *1* *1* pokud ano, chci jít za svědka, nebo aspoň za družičku *15* *15* *14* -
-
no to je jasný přece *14* -
ALE TAKY NA MILEY JAK BY JÍ TO SLUŠELO V TĚCH ŠATECH. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
mno jo Divočák se těší jen na žrádlo... to jde vidět.. nenažranej *15* *15* *15* *15* -
JÁ CHCI TAKY NA SVATBU. UŽ VIDÍM TU HALDU JÍDLA. *14* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
ok, měj se...a ať se ti něco pěkného zdá *1* *1* *1* *1* *1* papapa *3* -
dneska už musím.. páá všichni.. *14* *4* -
v pohodě, chápu tě *1* *1* já už taky překlepávám, jen si to radši vždy zkontroluju....abych nenapsala blbost *1* *1* -
jáá napsal 18 ??? *15* *15* *15*
to byl můj demenční překlep.. já chtěl napsat 16... sorry ale dneska jsem nějakej unavenej.. tak asi proto.. *15* -
tyvado, to je až zadlouho!!!!! vždyť v USA se může od 16 *1* *1* proč až v 18!!! -
jo můžeem => jo můžeš..... (překlep) *15* -
NEMUŽEM.. AŽ MI BUDE 18 JSME SI ŘEKLI... *15* *15* *15* jo můžeem .. mužete jít všichni... *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
-
narozky
vsechno nejlepsi hodne stesti atd at to dobře oslavíš ja oslavuju už ted je super že mame narozky ve stejný den sem tvoje upe velká fanynka *3* *15* *1* *14* *14* -
no
no téda holky to hustý. -
Samé negativní komentáře a to všude kromě stránky P.W. ale tam je vlastně jedna co ho chrání...*1*
-
POZDRAV
včera mě Miley pozdravila na skypu přes webcameru!!!!!!!!!!! -
jjjjjjjjjjjj
to je supr....