-
....
Která z vás mi to chtěla poslat fotku???
Víte, jsem nezkušená a potřebuji nějakou dračici, co mě zaučí...ale to jsem se rozjela, pardon,...no ale když je to diskuze lesbiček, tak tu můžu říct cokoli. -
ach jo
Naprosto s tebou souhlasím!! Miley jsem měla taky úpe total ráda ae poslední dobou už né tak jako na začátku!! přesně ten stejný důvod!! navíc mi příjde že kopíruje styl Lady Gaga!! :( a to mě štve nejvíc jakože si neumí najít svůj styl!!! :( ae jinak na to její CD se docela těším :) a kdy má vlastně vyjít? -
Selena sice neumí zpívat, ale Miley taky není zrovna úžasná zpěvačka ;)
-
-
miley aspon nepotřebuje z 80% svýho vystoupení vokalistky... *16*
-
-
Nebrec si jen moc cholerickej z toho se vyspis... *4*
-
-
fakt si někdo myslí že mě dostane nějakej blbeček kterej se dá do anonymu a napíše si nick "armenakos je.." *15* *15* *15*
trapáku
-
-
-
-
hlasnete pprosim pro mne
prosim hlasnete pro mne na http://kristy00.blog.cz/1002/sonp-z acina#komentare mileysmileyfan dík *3* -
jak je
-
nechápu..=)
já snad nepochopim ty lidi, kteří se nás snaží naštvat tím, že tady napíšou jak je Miley trapná a tak... *7* Ať si nechaj svůj názor pro sebe a do nás se tady nemíchaj...!! Nejtrapnější jsou tady právě oni!! *8* ale co..to tady můžem psát jak chcem..stejnak to nepomůže...we love you Miley... *14* -
2011
PŘEJI VŠEM KRÁSNÉHO SILVESTRA,ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2011 A AT SE NA TÉHLE STRÁNCE ZASE PŘÍŠTÍ ROK SETKÁME. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
TWL!! Takového deb*la ze sebe dělá!! Neříkám ,že má být Hannou Montanou ,ale tohle už je fakt moc!! *11* *11*
-
-
nechutná...
-
miley
hej lidi koho mate radsi miley nebo emily -
-
Re: miley
Emily 100% je lepsia *3* -
EMILY -
-
Re: Re: miley
jjjj EMILY je 10000000000000000000000000x lepsi nez miley je zabavnejsi atd..... a miley je namyslena
-
-
mileji *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: miley
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* pro miley
-
-
víc miley ale emily taky je suprová -
Miley....Ale Emily se mi taký líbi ale spíš Miley *3* -
spise miley ale i emily je super
-