-
nelezte sem
Souhlasím s terezou.Jako já nechápu ,proč tady prostě furt lozej lidi ,kteří Miley pořád uráží. Panebože už sem nelezte né my vám taky na ty važe oblíbence nelezem a když už tak tohle je stránka pro fanoušky né pro lidi co jí uráží jaká je to p... atd. *16* -
...
vše nej *14* -
-
ive
všechno nejlepší k narozkám
-
-
stop
holky ssssssssssttttttttoooooppppp
toje jedno jestly tady je lezba nebo heterosexual tak se pořát nehadejte,mír laskavě ju? -
CO.?
No poslozchjte našla jsem na internwtu to že v pěveckém oboru je na prvním místě:Green Day na Druhém Lady Gaga na třetím Justin Bieber a na čtvrtým je Miley.!!!!! Jak můžou bejt tito zpěváci -
-
Re: CO.?
to máš z karaoketexty.cz? pokud ano, tak tam jde jenom o to, komu se na tý stránce nejvíc vyhledávaly texty....pokud to máš z jiný stránky, tak ten člověk, co to napsal, je pěkný magor -
-
Re: Re: CO.?
jj určitě to jsou karaoketexty... přesně tak to tam je.. nebo bylo.. to je jedno *15*
-
-
Re: CO.?
jo a můžeš mi dát odkaz na tu stránku prosím ?? to bych rád viděl kde ty kecy zase napsali... *15*
-
-
Miley vede
miley vede už o skoro 200 hlasů hlasujte musí vyhrát JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Miley vede
a kdo si myslíš že u toho strávil asi hodinu aby miley vedla o 200 hlasů ? *14* *15* *5* *5* -
-
Re: Re: Miley vede
hej to si byl ty?? jak si to udelal?? ja chcu taky *5* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Miley vede
jestli chceš vědět víc....pokud máš skype: můj skype: armenakos1....řeknu víc *3* *4* -
Re: Re: Re: Miley vede
jo a mě tady někdo neocení jo?? *1* Přijdu na to jako první a ono nic (JOKE-Vtip)
-
-
-
-
Lidi se mění, co už. *3*
-
ooo
hele lidi to jak tady nekdo napise:hello i am miley atd..tak na to vubec neodpovidejte!! to je jasny ze to neni miley jen asi nekdo nema co delat! *13* -
dofám že se změní
-
-
S tím nepočítej. Ale pokud by se ti to vyplnilo, nebude to tak rychlý.
-
-
Ani kousek s tvého divného komentáře jsem nepochopila. Příště napiš laskavě srozumitelně!
Ale teď už k Miley : nechápu co to ta Miley vivádí , jako Hannu jsem ji měla ráda ale teď se mi
hoooooooodně zhnusila .
Fuj talbl! *16* -
-
JN! Přesně! *16* Měla jsem jí ráda když ještě byla "normální" , ale teď! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *11* *11* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *16* *16*
-
-
narozeniny
Všechno nejlepší k tvým 18 narozeninám