Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thj

nelezte sem

Souhlasím s terezou.Jako já nechápu ,proč tady prostě furt lozej lidi ,kteří Miley pořád uráží. Panebože už sem nelezte né my vám taky na ty važe oblíbence nelezem a když už tak tohle je stránka pro fanoušky né pro lidi co jí uráží jaká je to p... atd. *16*
  • ane.tt

...

vše nej *14*
    • ive

všechno nejlepší k narozkám
  • nespesna

stop

holky ssssssssssttttttttoooooppppp
    toje jedno jestly tady je lezba nebo heterosexual tak se pořát nehadejte,mír laskavě ju?
  • ewa-ewalinka

CO.?

No poslozchjte našla jsem na internwtu to že v pěveckém oboru je na prvním místě:Green Day na Druhém Lady Gaga na třetím Justin Bieber a na čtvrtým je Miley.!!!!! Jak můžou bejt tito zpěváci
    • hbdelfin

Re: CO.?

to máš z karaoketexty.cz? pokud ano, tak tam jde jenom o to, komu se na tý stránce nejvíc vyhledávaly texty....pokud to máš z jiný stránky, tak ten člověk, co to napsal, je pěkný magor
      • armenakos1

Re: Re: CO.?

jj určitě to jsou karaoketexty... přesně tak to tam je.. nebo bylo.. to je jedno *15*
    • armenakos1

Re: CO.?

jo a můžeš mi dát odkaz na tu stránku prosím ?? to bych rád viděl kde ty kecy zase napsali... *15*
  • Miley vede

miley vede už o skoro 200 hlasů hlasujte musí vyhrát JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO *1* *1* *1* *1*
    • Re: Miley vede

a kdo si myslíš že u toho strávil asi hodinu aby miley vedla o 200 hlasů ? *14* *15* *5* *5*
      • fun.miley

Re: Re: Miley vede

hej to si byl ty?? jak si to udelal?? ja chcu taky *5* *14* *3* *4*
        • Re: Re: Re: Miley vede

jestli chceš vědět víc....pokud máš skype: můj skype: armenakos1....řeknu víc *3* *4*
        • Re: Re: Re: Miley vede

jo a mě tady někdo neocení jo?? *1* Přijdu na to jako první a ono nic (JOKE-Vtip)
  • Lidi se mění, co už. *3*
  • ooo

hele lidi to jak tady nekdo napise:hello i am miley atd..tak na to vubec neodpovidejte!! to je jasny ze to neni miley jen asi nekdo nema co delat! *13*
  • kacka2
    dofám že se změní
    • S tím nepočítej. Ale pokud by se ti to vyplnilo, nebude to tak rychlý.
  • Ani kousek s tvého divného komentáře jsem nepochopila. Příště napiš laskavě srozumitelně!
    Ale teď už k Miley : nechápu co to ta Miley vivádí , jako Hannu jsem ji měla ráda ale teď se mi
    hoooooooodně zhnusila .
    Fuj talbl! *16*
    • bellah2o01
      JN! Přesně! *16* Měla jsem jí ráda když ještě byla "normální" , ale teď! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *11* *11* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *16* *16*
  • sindrom

narozeniny

Všechno nejlepší k tvým 18 narozeninám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit