Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

girls just wanna have fun

proč Miley považuje Girls just wanna have fun za svou? Vzdyt to nazpíval někdo jinej!! A určitě dřív než spatřila světlo světa! Kdyby si vzala jenom název, ok, ale celý i s textem, to je moc. A k tý celebritě, mnoho celebrit je populárnějších než Miley(alespoň pro mě), protože jsou na výsluní dýl! Miley je jen na moment pro teenagery, ale co já vím, třeba se tomu bude věnovat do smrti.
  • syndynka

novinky

http://hollywoood-star.blog.cz/
    ne jnovější novinky *4* *14*
  • Miley bývala krásná holka má krásné písničky ale to jak se předvádí a teď je všude potetovaná vyplazuje jazyk má krátký vlasy vystrkuje zadek a z prominutím ukazuje pi** hraje v krásném filmu LOL a ani poslední píseň tam vypadá že ještě měla něco normálního v hlavě milovala Liama je krásnej ale z tady tímto ho zpět nezíska měla by přemýšlet nad tím ..ve filmu jsou úžasní byli zasnoubení určitě by jim to vydrželo kdyby se nezačla tak chovat..
  • natkafl

filmy

ahoj neznáte nekdo nejaké dobré filmy-komedie kde hraje miley cyrus nebo i nejaké jine díky *3* *3* *3* *3*
    • mileycyrus2111

Re: filmy

Dotočila new film s názvem "LOL"
    • Re: filmy

Last Song je dobrej film...Miley tam hraje, ale tenhle film už asi znáš..:) pak dost dobrej film je Sex Ve Městě 2 kde si Miley střihla menší roličku, ale jestli neviděla Sex Ve Městě 1 tak asi nebudeš vědět o co jde...(: *3*
  • miley46

koncert

hej lidi miley je fakt super ale mohli byste mi poradit kdy bude další koncert *7* *14*
  • avril-nely

Všechno nejj Miley k 17ti

:D no fakt..hej dokud sem se sem nekoukla tak sem si myslela že jí je ještě 16 xD *15*
    Ahojec...našla jsem na jedněch Amerických stránkách Mileyino pravé ICQ! tady je: 640-777-877 :))
    • armenakos1

Re: ICQ

hmm ale jedinej problém je že miley ICQ nemá... sama to kdysi říkala v jednom rozhovoru...... tak už to tu nemusíš psát.. je to dcl trapný.... a navíc pokud vím tak žádná americká celebrita ICQ nemá a ani nepoužívá.. *15* *15* *8*
  • Nick+Miley??

Heledte, jak je to teda s Miley a Nickem (JONASEM)...někdo pořád píše, že spolu něco mají..nekdo, že ji Nick už nechce vidět...tak já nevím :D
    • Re: Nick+Miley??

mno já jsem se dívala na nowé foto jak se tam líbají!!a wideo jak byly spolu v Savannah!!tak nwm mno!!ale Miley furt něco píše na Twitter o Nickovi tak fakt nwm!!
      • Re: Re: Nick+Miley??

já sem akorát nedávno slyšela, že i když chodí s Justinem, tak říká, že pořád miluje Nicka jonase, ale nic jinýho nwm......ale bulváru bych moc nevěřila
      • wojta_sek

Re: Re: Nick+Miley??

joo tak mi teda dej odkaz na to video to taky muzu rict takovy drby
  • nespesna

Krásné písně!

Má opravdu krásné písně! *14*
    • mileycyrus2111

Re:Miley moje kámoška

Wíte že moje kámoška je Miley! *3* *8* *15* *1* *1* *5*
      • Re: Re:Miley moje kámoška

joo? A můj kámoš je zase Zack Efron *1* *1* *1* ( vtipný !) *15*
        • miley1cyrus

Re: Re: Re:Miley moje kámoška

presne to tu muze rict kazdej fajn ja sem teda Selena Gomez ty vole ty si trochu vadna ne *15* *15* *15* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re:Miley moje kámoška

Noo:D:D ještě tak správně vědět jeho jméno:D...bože děcka vy máte dost:D:D:D
    • Re: Krásné písně!

No já Miley moc nemusím ale nějaké písničky má opravdu pěkné.Nechci jí nadáva,jen říkám svůj názor.Ta nová písen je hezká i klip je pěkněudělaný ale tu náhlou změnu nechápu.Když se podíváte na klip k 7thihgs tak tam je Miley moc milá a hlavě svá.V tom novém miale připomíná Lady Gagu.Tohle se k Miley vůbec nehodí.Nechápu na co si to hraje.Myslí že o mnoho fans musela přijít a hodně jich zase nabrat.No nevím,dřív mi byla simpatičtější no.
  • kůn

ahojky chci se jen zeptat jestli ten kůn co má miley na konci hanny montany 3 tak jestli nevíte jestli je to doopravdy jeí kůn nebo nee díky *3* *3* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
    • Re: kůn

j určo její:)

je to pravdu její kun ;] *3*

Jo myslím, že jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit