-
souhlasim děs sem crysty
-
kontak?
Lidi proberte se už jednou.Ste jak maly děcka,no asi pořad ste.... Fakt si myslite že ty všechny kontakty jsou na ni?? Někdo si z vas děla prdel.......zamyslete se nad sebou!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* -
nové obrázky
hele nechápu proč se sem vubec nepřidávaj nové fotky a obrázky miley... několikrát jsem vkládal nové pěkné obrázky miley ale nikdy se tu ve fotogalerii neobjevili... hlavně že jsou tam jakýsi blbí fotky.. některý jsou docela starý aj.. *8* *13* *9* -
-
Re: nové obrázky
jasně já taky už přidala new fotky a nikde nejsou *8* maj v tom pořádnej bordel.... -
Re: nové obrázky
TŘEBA TO MÁ NA STAROSTI NĚKDO,KDO MILEY ZÁVIDÍ VZHLED A PROTO TAM DÁVÁ TY HORŠÍ FOTKY. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: nové obrázky
tak to asi ne.. ale fakt jako nevím.. je to uplně na h***! snažíš se to tady alespon trochu udělat novější ale vubec se sem ty new fotky nepřidaj! *8* -
-
Re: Re: Re: nové obrázky
JE TO BORDEL. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: nové obrázky
je to bordel, děsnej, já také přidávám fotky i tapety a ono nic.... *7* *7* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky
TO JSEM RÁD,ŽE VŠICHNI TAK HEZKY SOUHLASÍ,ŽE JE TO BORDEL *15* ALE TAKY MĚ TO ŠTVE,KDYŽ SE NĚKDO SNAŽÍ A ONI NA TO S.... *8* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
taky sem se o to poukešela a dopadla sem stejne jako vy *16* -
mají v tom bordel ti správci podle mýho.. *8*
-
-
-
-
-
-
Ahoj! *3* *3* *4* Jestli tu někdo z Vás má náhodou profil na www.karaoketexty.cz tak prosím prosím hlasujte v hitparádě pro Miley Cyrus - Giving You Up...........
Děkuji moc *15* *14* *3* -
-
já mam karaoketexty :)
-
-
.
Billy Ray a Tish se rozvádí
http://iheartmiley.blog. cz/1010/tish-billy-ray-cyrus-divorc e -
-
Re: .
Jo my víme *9*
-
-
Miley by se měla uklidnit! Taky jak jebnutá pánvičkou!!!!*15**10*
-
je tu nkdo
aahojik je tu někdo *7* *7* -
-
Ano
Tvoje noční můra. *16*
-
-
Princess
Miley je hrozně zkažená,vůbec jí nemám ráda! Začíná z ní bejt taková hrozná vyzývavka...navíc je zvolená nejhorším vzorem pro děti! MUAAH.. *9* -
stelo ti mas miley rada ja moc ne ale kazdy ma svuj nazor crysty
-
Miley byla dobrá když hrála pro děti a hanu montanu ale teď se změnila a hodně. Byla z ní taková hezká slavná holka a teď je slavná tím že všechno olizuje a a nosí někdy zvláštní oblečení. Ale jsem ještě její faninka doufám že se nezhorší. Přeju jí vše nejlepší. *14* *14* *14*
-
-
Jo moje slova stebou souhlasím.
-