Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlasim děs sem crysty
  • kontak?

Lidi proberte se už jednou.Ste jak maly děcka,no asi pořad ste.... Fakt si myslite že ty všechny kontakty jsou na ni?? Někdo si z vas děla prdel.......zamyslete se nad sebou!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13*
  • armenakos1

nové obrázky

hele nechápu proč se sem vubec nepřidávaj nové fotky a obrázky miley... několikrát jsem vkládal nové pěkné obrázky miley ale nikdy se tu ve fotogalerii neobjevili... hlavně že jsou tam jakýsi blbí fotky.. některý jsou docela starý aj.. *8* *13* *9*
    • v.e.r.k.a

Re: nové obrázky

jasně já taky už přidala new fotky a nikde nejsou *8* maj v tom pořádnej bordel....
    • Re: nové obrázky

TŘEBA TO MÁ NA STAROSTI NĚKDO,KDO MILEY ZÁVIDÍ VZHLED A PROTO TAM DÁVÁ TY HORŠÍ FOTKY. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: nové obrázky

tak to asi ne.. ale fakt jako nevím.. je to uplně na h***! snažíš se to tady alespon trochu udělat novější ale vubec se sem ty new fotky nepřidaj! *8*
        • Re: Re: Re: nové obrázky

JE TO BORDEL. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: nové obrázky

je to bordel, děsnej, já také přidávám fotky i tapety a ono nic.... *7* *7* *10*
            • Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky

TO JSEM RÁD,ŽE VŠICHNI TAK HEZKY SOUHLASÍ,ŽE JE TO BORDEL *15* ALE TAKY MĚ TO ŠTVE,KDYŽ SE NĚKDO SNAŽÍ A ONI NA TO S.... *8* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • jamila

Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky

taky sem se o to poukešela a dopadla sem stejne jako vy *16*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky

mají v tom bordel ti správci podle mýho.. *8*
  • Raspberry
    Ahoj! *3* *3* *4* Jestli tu někdo z Vás má náhodou profil na www.karaoketexty.cz tak prosím prosím hlasujte v hitparádě pro Miley Cyrus - Giving You Up...........
    Děkuji moc *15* *14* *3*
    • já mam karaoketexty :)
  • .

Billy Ray a Tish se rozvádí
    http://iheartmiley.blog. cz/1010/tish-billy-ray-cyrus-divorc e
    • Re: .

Jo my víme *9*
  • Mrs.Wesley
    Miley by se měla uklidnit! Taky jak jebnutá pánvičkou!!!!*15**10*
  • anisek285

je tu nkdo

aahojik je tu někdo *7* *7*
    • 8.ball.8

Ano

Tvoje noční můra. *16*
  • princessprague

Princess

Miley je hrozně zkažená,vůbec jí nemám ráda! Začíná z ní bejt taková hrozná vyzývavka...navíc je zvolená nejhorším vzorem pro děti! MUAAH.. *9*
  • stelo ti mas miley rada ja moc ne ale kazdy ma svuj nazor crysty
  • Miley byla dobrá když hrála pro děti a hanu montanu ale teď se změnila a hodně. Byla z ní taková hezká slavná holka a teď je slavná tím že všechno olizuje a a nosí někdy zvláštní oblečení. Ale jsem ještě její faninka doufám že se nezhorší. Přeju jí vše nejlepší. *14* *14* *14*
    • Jo moje slova stebou souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit