-
Stops !!
Vidím kolik kritik na new Miley tady je. Já osobně jsem vělká fan Miley a to jí mám ráda už víc jak přes rok. Neznala jsem jí ještě uplně malou když jí bylo 14 vidím jí jen tak stejně starou v seriálu a na fotkách a to musím uznat že se , ale uplně za ty poslední měsíce změnila nevímmožná mi to jen tak příjde ale hodně ale hodně se změnila po natáčení The Last song! Jsem asi jedna z Mála které Miley new styl nevadí sice taky kolikrát si říkám jak má ty body oblečený na koncertech že by mohla mít něco jinýho ale co je to Miley a musíme i přinat že už není malá a každej z nás nebude vždycky stejnej! Je to jako kdby se někdo koho máte rádi změnil tak asi většina jak to tak vypadá už by ho něměli rádi. S tím Clipem toho už bylo dost nemyslíte?! 6e to má jako Gaga no možná vám to připadá ale nemlžete strovnávat Clipy před rokem s těmahle novýma! Mějte si na to názor jakej chcete ale všechno je jednou mění! Ještě jedna věc tahle diskuze upadá protože se tady všichni hádají a antifanoušci tady mají hotovej rej a jen málo kdo se tady někoho zastane tak aniž by se nehádal! Je to jedna z nějhorších diskuzí na osobnostech díky těm co jsou tak blbý a dokolečka omývají svoje s prominutím trapný názory! -
Miley je neskutečně tupá protože dovádění na chlapském peni...(snad víte co myslím) mně přijde teda fakt nechutný a trapný.
Chce na sebe upoutat jen pozornost.
Proto se taky ostříhala..;)
Haters? love you *14* -
!!!Miley!!!
!!!Miley!!! *4* *14* to je proostě ta nej herečka a zpěvačka!!! Moooc jí fandím!!!! Jen tak dál Miley!!! -
Provokativní fotky??
Prominte, ale můžete mi někdo říct, co je na tech "provokativních" fotkách provokativního?? To jako když má Miley kratasy a klečí na židli tak je to provokativní?? Ten bulvár je ale trapnej!! *16* -
-
Re: Provokativní fotky??
ja si myslim ze na nich neni vubec nic provokativniho..Miley to tam slusi..
-
-
....<3mileynka<3
mileynkaaaaaa je nejenejnejnejenejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnej holčina na světe!!!!!a ti kdo ju nesnáší jsou debilní lidičky kteří se nudí a nemyjí co dělat tak píšuóu hnusný věci o skvěých lidiček a tyhle lid by potřebovaly zavraždit!! -
-
Re: ....<3mileynka<3
jo!!!!!!!!!
-
-
....
miley je nejlepší...mám ji moc ráda...je nej!!kdy bude mít pls koncert tady i nás v čr???bude ho mít??je nej..
přidejte si mě pls do přátel fans miley....miley je neeeeeeeeeeej! -
-
Re: ....
snad až příští rok..možná -
Re: ....
V nejbližší době ho v ČR mít nebude.
-
-
miley
miley je ta nejlepsi a vzdycky bude vis ty jedna cubko kathuski a ty zasranej picusaku shellby miley je nej na svete a vy stim proste nic nenadelate!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *16* *16* *15* -
-
Re: miley
pořád všechno opakuješ... to máš ve svym slovníčku jen tohle??? *15* -
-
Re: Re: miley
viš co polib si prdel ty zasrana trapko kravo atd miley je nej hej hej hej wow *8* *16* *15* *15* v slovnicku mam tolk slov ze by ses stoho posrala nano shellby!!!!!!!!!§ *15* *16* *8* -
Re: Re: miley
jo no *15* -
-
Re: Re: Re: miley
máš trapnou fotku
-
-
-
-
re:hmm
tak královna je madonna princezna britney a třeba avril ta by taky mohla být! -
-
Re: re:hmm
Britney spears byla malem i kralovna ale pak co se prestala starat o deti je ted uplny hovno -
Re: re:hmm
britney byla ale když se oběvila hannah montana tak už není!!
-
-
Relly?
Proč by Miley vstupovala v nějákým klubu a né mega koncert? To by sem nemusela ani jezdit schálně napište jestli tomu věříte nebo ne? -
JOJO , jak mužeš nemít ráda Miley jen kvuli tomu , že je na blond . bez uražky je to tvuj názor a mne do toho nic není , ale to je pořád to samé ; miley má hrozny učes a tak dále . *7* *7*
-
-
jak jí můžeš mít ráda *6* *6*
-