Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobnosti

lidi,já se sice přihlásím ale nejde mi odstraňovat urážky a ani mi nejde se přihlašovat!
  • gabi123

:)

uz se tesim na dalsi jeji klip *14*
    jj je hrozne pekna
    • miley11cyrus

Re: :)

já takyyyyyyy
  • suprstar

Je pravda že mils odstartovala kariéru soutěž american idol???

Jinak HAPPY B-DAY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: suprstar

Néé...odštartovala kariéru s Hannou Montanou!!!
      • Re: Re: suprstar

a vyhrála ho vůbec?
  • Pane bože

Já totálně nechápu co to tady řešíte... armenakos1 - prosímtě, to nemá cenu řešit, někteří lidi nemají mozek (nebo neví jak ho používat) ..

Každopádně, tohle je diskuze o Miley, takže sem může psát každej, ale nadávat taky fakt nemusíte ;) *3* *3* *3* *3* *3*
    • hbdelfin

Re: Pane bože

....no jo...někteří lidé hold nepobrali tu inteligenci
  • Mrs.Wesley
    Nenávidím cirkus už jak ji slyším někde zpívat je mi z ní totálně na nic!!!*11**11**11**11**11**11*
  • Koncert v Madridu

Ona ani neumí zpívat tohle je otřesný výkon jenom se předváděla jak skvěle kopíruje! http://www.youtube.com/watch?v=kZ26 wYCCZcM&feature=popular *8* *8* *8* *8*
    • Re: Koncert v Madridu

Řeknu to takhle, celý song je jen, jak tam dejchá a nejde jí rozumět. Zpívá furt v jedný a tý samý tónině a vůbec nejede podle not. Je to ÚPLNĚ jiný než nahrávka, ale tam se vlastně hlas čistí a všemožńě upravuje. Proto se pořádají soutěže talentů, aby se vědělo, jak kdo zpívá live.

*15* tak to je fakt hustý u líbí a nelíbí se to líbí jenom 82 lidem a 179 lidem se to nelíbí xD jde to s ní fakt z kopce .....

A zajímalo by mě co má být tohle http://www.youtube.com/watch?v=oS7I 4907rao&playnext_from=TL&videos=W2t mo0XLW-8&feature=rec-LGOUT-real_rn- 2r-1-HM *7* *7* bože ona je teď tak trapná *8* *8*
      • miley1cyrus

Re: Re: Koncert v Madridu

dvema slova:polib si.Tak proc se divas na jeji videa kdyz ji namas rada proste vipadni *8* *8* *8* *8*
        • Re: Re: Re: Koncert v Madridu

Jo Sama seš trapná a souhlasím s miley1cyrus a píšu to asmé jako ona prostě VYPADNI! a KDYŽ SE TI NELÍBÍ PROČ LEZEŠ NA JEJÍ VIDEA?!
          • Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

sleduju novinky na youtube *1* to viš .... Měla jsem ji celkem ráda když byla ještě ... noo jak to říct že? Asi tak nějak byla prostě normální ale teď se mi vůbec nelíbí jednoznačně důvod? kopýruje jiné hvězdy a hlavně Lady Gaga.... škoda že v těch podpadcích nehodila tygra *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

Pro fun.miley

Ráda bych ti něco moc pěknýho napsala ale vše co bych mohla napsat už předemnou napsali jiní takže je nehodlám kopírovat. Rozhodně z Makoko souhlasím.
            • alexej.terez.cerepanov

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

Já teda nevim no.Ale bylo by celkem divný kdyby se někdo domlouval s někym,že ho bude kopírovat.To trošku je postavený na hlavu.O tom se taky neslyšela:)))))
            • fun.miley

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v Madridu

ahoj.., jenom ze kdyby si o ni neco aspon vedela !!! tak ona ma za svuj vzor Lady Gaga a oni se domluvili ze Lady nevadi ze ji bude kopirovat!! ze je rada ze ji takova popova senzace vubec za vzor!!!
              vis? tak si o ni neco zjisti a pak neco pis *1* *1* *1*
  • koukněte!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NOEu Av72k0Y
  • armenakos1
    otázka pro uživatele manuela2: proč si přidala do fotogalerie asi 2 roky starý fotky miley když tam ted byly nejnovějtší fotky... ???!
  • kitty-and-leny

sutaz

ahojky. namojom blogu je súťaž o naj celebritu. Môžete hlasovať pre vanessu hudgens selenu gomez miley cyrus demi lovato a ashley tisdale je to váš výber. http://vanesska-is-best.blog.cz/090 9/hlasovanie-o-naj-celebritu# tu môžete hlasovať. ALE prettím si pozrite pravidlá.
    dakujem za pozornosť
  • video

Kdo ho bude chtít tak až hodně poprosí a pošle icq číslo nebo skipe a já vám ho pošlu mám ho ve formátu mp4.
    • Re: video

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jééééééééé dej mi jeji icq!!!a skype!
      • Re: Re: video

mislim až pošleš svoje ICQ číslo nebo Skype a já ti pošlu vydea co má od Miley.Já nikomu nemužu dát naní spojení víš.
        • Re: Re: Re: video

ahoj prosimte mohl bys mi dat icq n amiley?ja mam na nicka jonase je nejhezci znam ho jezdivam do ameriky s kolotocema:)tak pls napis mi na email papa angelinca@seznam.cz *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit